Η αναζήτηση βρήκε 279 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.

Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
από Ιάσονας
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.

Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
από perestroik4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

φιλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ να ξέρεις εμένα τουλαχιστον μιλας στη ψυχη μου, και στη νοοτροπια οτι τα θέλω ολα και τα θέλω τώρα γιατι απλά γίνεται απεναντι στον Ιβαν, και στο φυγε απο δω τωρα σε εναν ακυρο που παει να μπει απ το παραθυρο σα το κλεφτη και τα τσιρακια του :nairepaok:
από PAOKpanta
Παρ 01 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Εξαιρετική και ισορροπημένη ανακοίνωση από ανθρώπους που έχουν δώσει ψυχή στον ΠΑΟΚ!

Ελπίζω να βοηθήσει πολλά παιδιά και εδώ να δουν λίγο καλύτερα το ζήτημα και να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό τους τι είναι ο ΠΑΟΚ!
από Psagmenos4
Παρ 01 Αύγ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Ας ελπίσουμε ότι θα παραιτηθούν και ο Τσαλοπουλος θα αναλάβει ως πρόεδρος του ΑΣ.
Επειδή κάποιοι ξεχνάνε. Ο Κατσαρησ κατεστρεψε το μπάσκετ με πραξικόπημα. Ο κατσαρης κατεστρεψε την άνοδο του Βολει με πραξικόπημα διώχνοντας τον Τσαλοπουλο. Ο Κατσαρης κατεστρεψε το γυναικείο ποδόσφαιρο τρώγοντας τον ...
από Panx Romana
Παρ 01 Αύγ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Μαζί σου σε όλα φίλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε την ατζέντα του Σαββίδη.
Απλά θα περίμενα ή μάλλον θα απαιτούσα από τον Σαββίδη μεγαλύτερη εγρήγορση.
Δεν μπορώ ακόμα και τώρα να καταλάβω πως υποτίμησε τόσο πολύ τον ΑΣ
Και εννοείται όπως έγραψα και σε άλλο ποστ ...
από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω πως κακώς μεταθέτουν την Συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή

Έπρεπε να την κάνουν την Πέμπτη

Την ώρα του αγώνα.

Ώστε να μπουν και επίσημα στο Πάνθεον όσων προσπαθούν να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ, δίπλα στο πορτραίτο του Αυγενάκη
από Ιάσονας
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Εντελώς αντιδημοκρατική τοποθέτηση για παραίτηση του ΔΣ του ΑΣ.
Προφανώς δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς και λένε φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς.
Τώρα γιατί είναι υποκινούμενες από συμφέροντα οι αποφάσεις του ΔΣ του ΑΣ και είναι ανιδιοτελείς οι δικές τους προτάσεις δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ούτε ...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

theo111 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:58
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:47
theo111 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:41

Ποιος μπορεί να οδηγήσει σε παραίτηση το ΔΣ αδερφέ μου; μονάχα αν το θελήσουν από μόνοι τους, που πολύ το αμφιβάλλω από την στιγμή που δρουν μεροληπτικά υπέρ του Μυστακίδη.

Η ΓΣ τους....κάνει...παρελθόν μέχρι να ανοιγοκλεισουν τα μάτια ατους
από navigator11
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Ας παραμείνουμε στα ως τώρα γεγονότα καλύτερα. Τα της μούγκας από τον ΑΣ, με προοπτική παράτασής της δήθεν χάριν της διαφύλαξης της ... νηφαλιότητας εν όψει της έναρξης της σεζόν για την ομάδα. :lol: :lol:
από alp920
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Οι εμφύλιοι είναι οι χειρότεροι πόλεμοι.
Προσοχή στο γήπεδο τον διπλανό μας. Ο έλεγχος κατά την είσοδο την Πέμπτη πρέπει να είναι εξονυχιστικός.
από embuji
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.

Η δουλεια παει σε παααααρα πολυ ασχημα μονοπατια πλεον. Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τι εχει να πει ο ΑΣ.

Και ελπιζω να ειναι αρκετα πειστικοι σε αυτα που εχουν να πουν. Οχι να ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω ή να λέω αρλούμπες, αλλά « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ας βγάλουν μια δυναμική ανακοίνωση για να τα βάλουν όλα στη θέση τους και να με διαψεύσουν.
από Σουριναμέζος
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ φαίνεται να λειτουργεί όπως και οι περισσότερες “ανεξάρτητες” αρχές στην Ελλάδα και γενικότερα στις φιλελέ δημοκρατίες: Θεσμικά υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένες από άμεσες εξαρτήσεις με την εξουσία, ώστε να ενεργούν με αμεροληψία και να διασφαλίζουν θεμελιώδεις αξίες. Στην πράξη, όμως ...
από Sera4
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Οι ανακοινώσεις τους πλέον μόνο ως χαρτί τουαλετας χρησιμεύουν, pour passer le temps που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι.

Η μία ανακοίνωση χειρότερη της άλλης.

Το δε αποκορύφωμα, είναι η μετάθεση της συνέντευξης λόγω λεει του ματς της Τούμπας, λες και αν την κάνουν Παρασκευή δεν ακολουθεί ...