Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για τη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός… Αρκούδης της γνωστής ΕΕΑ στο πασίγνωστο μετρόπολις. ‘’Θα βοηθήσουμε’’, λέει, ‘’για την έγκριση του φακέλου Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ’’. Δεν υπονοώ φυσικά ότι σημαίνει οτιδήποτε αρνητικό αυτή η βοήθεια, όμως, τί σου είναι οι ...
από warmeater
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα "εξηγούνται" πολλά από το παρελθόν που "εξηγούν" το παρόν και σηματοδοτούν το μέλλον
από Equalizer
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
από Dimitris_L4
Τρί 18 Νοέμ 2025, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Αχού μωρε μας νοιάζονται τόσο λες στην Αθήνα;

Βασικά σε αυτό αθηνοκεντρικό κράτος δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο εκτός της Αθήνας, λίγο Πελοπόννησο και λίγο Κρητη.
Απλά λέω ότι δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποια σοβαρή αλλαγή που θα τοὺς απειλήσει και για αυτο δεν ...
από trouman
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λέει και πώς νιώθει ο Μπαρκαρούτσος..

Είναι ένας από τους πολλούς που πραγματικά έδωσε αγώνα με το δικό του τρόπο...

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

από Dimitris_L4
Τετ 19 Νοέμ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, ακολουθώντας λίγο το κλίμα των εκστασιασμένων φίλων του Τέλη, που εδώ και καιρό αποκαλούν καθημερινά τον Σαββίδη μπατίρη και μπαταχτσή, γράφεται και καμία υπερβολή για τον Θεσσαλονικέα. Δεν έγινε και τίποτα.

Καλα λαρωσε εσυ και ξιδακι.
Ξερω οτι προτιμουσες να συνεχιζαμε να παιζαμε με ...
από leomatos88
Τετ 19 Νοέμ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Ως μη θετικά διακείμενος προς το νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, οφείλω να πω τα εξής.
Ας δούμε επιτέλους τον μεγάλο ΠΑΟΚ να τρομοκρατεί τις γειτονιές της χαβούζας, να πατάει κάτω τις ομαδούλες της Θεσσαλονίκης, να οργιάζει απέναντι στην Κούλα και φυσικά να νικάει μέσα – έξω τα πιο βρώμικα σωματεία του ...
από Friedrich von Friedhof
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Πώς θα δώσει χρήματα όταν ακόμα δεν έχει αγοράσει την ΚΑΕ;

Γιατί νομίζεις περιμένει την έγκριση από την ΕΕΑ;

Γνωρίζω. Είμαι ενημερωμένος σχετικά με την ΕΕΑ. Αν προσέξεις όμως γράφω να δώσει χρήματα με τη μορφή δανείου και μετά να τα μετοχοποιήσει, όπως ακριβώς έκανε και ο Σαββίδης με την ...
από george188
Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ζητείται κατι παράλογο βέβαια κ δεν καταλαβαίνω γιατί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη μεταβιβαση αυτό
από Paok1926 + male-sykies
Παρ 21 Νοέμ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Το ποιο λογικό λέει η ανακοίνωση ρε παιδιά. Πλήρωσε και πάρε. Εφόσον ένα παραπάνω από την αρχή ξέρεις πόσα πρέπει να δώσεις. Άρα του λένε με λίγα λόγια τόσο καιρό οι δικοί σου, βλέπε Μετρόπολις, μας τα έκαναν Ζέπελιν τώρα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!
από Hayate
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τελης Μυστακίδης δήλωσε "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη.Εγω δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα ούτε ο ΠΑΟΚ θα χρωστάει πουθενά"...Άρα βαίνουν όλα καλως...

Edit:Ωπ σορυ παλιό άρθρο από 2012 είναι μπερδευτηκα
από Taseos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Αχρείαστη 100% η ανακοίνωση της ΚΑΕ σε αυτό το σημείο. Προσοχή, όχι λανθασμένη, αχρείαστη...

Η ΚΑΕ εξαρχής είπε ότι θα ενημερώνει τον κόσμο. Δεν βγάλε η ΚΑΕ στα χέρια του τέλη ή ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πάντα βγάζει σε ποιο στάδιο είμαστε και τι επιμένει. Δεν καταλαβαίνω τον ντόρο καθόλου. Θεωρώ απίθανο να ...
από Dimitrisou
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Οτι ξερουμε εμεις καλυτερα τι γινετε και τι οχι απο τα οικονομικα επιτελεια των δυο πλευρων με ξεπερναει..