Φίλε AΜΠΑΛΑΕΑ,
Δεν το είπε ο Νίκος Εγγονόπουλος αλλά ο Ντίνος Χριστιανόπουλος.
Το ακριβές δίστιχο είναι:
"και τι δεν κάνατε για να με θάψετε
όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος"
Η αναζήτηση βρήκε 790 εγγραφές
- Τρί 14 Οκτ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μια απορία έχω
Στην συναντηση του ΑΣ με τους εκπροσώπους Τελη για το γηπεδο δεν θα επρεπε να εχει προσκληθεί εστω ενα στελεχος της ΚΑΕ ;;
Ακεφαλος ειναι ο μπασκετικος ΠΑΟΚ;;;
Στην συναντηση του ΑΣ με τους εκπροσώπους Τελη για το γηπεδο δεν θα επρεπε να εχει προσκληθεί εστω ενα στελεχος της ΚΑΕ ;;
- Τρί 14 Οκτ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια απορία έχω
Εσύ αν νοικιαζες νέο σπίτι και ήσουνα στην ανταλλαγή συμβολαίων δλδ θέμα ημερων να μετακομίσεις θα συζητούσες με τον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλέον σαν να έχουν παγώσει ακόμα και οι διαρροές, πολλώ δε μάλλον η ενημέρωση, γύρω από την εξέλιξη της υπόθεσης της αλλαγής σελίδας στην ΚΑΕ ή ιδέα μου;
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλει λέει η Γιαννακοπούλου ο Πετιμεζάς να παραστεί για την νέα Τούμπα στην συνεδριάση την Τετάρτη αφού θά ασχοληθεί μόνο με μπάσκετ τι δουλειά έχει εκει? Πρέπει νά έχει χειροπόδαρα δεμένος Κατσαρή ησαιαδη και παρεάκι ο Μυστακίδης και δεν τον νοιάζει αν γίνει μπουρδ###λο ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σύ palok, βλέπεις εσύ κανέναν να ενδιαφέρεται;
- Τρί 21 Οκτ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φυτευτε μάλλον στο τέλος θα πάρεις τα απ'αυτά μου. Οι μπασκετικοί μην περιμένετε μεγαλεία. Το δίδυμο του λεκανοπεδίου δεν σπάει. Για να το σπάσει ς χρειάζεται να έχεις κακαλα. Αλλά όταν βλέπεις τον άλλον να μπαίνει απ'τα παράθυρο, κι όχι από την πόρτα καταλαβαίνεις και τις προθέσεις του και το ποιόν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε kalamargiannis, ούτε twitter έχω ούτε διαβάζω και πολλά αθλητικά sites. Από εδώ τα περισσότερα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι εδώ και δύο εβδομάδες μας λένε ότι σε 2-3 μέρες τελειώνει. Και όλο δεν τελειώνει. Τα λογιστικά και νομικά θέματα εγώ δεν τα τρώω για δικαιολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεχρι πιάσιμο χεράκια θα σε αφησει, μην περιμένεις να σπρώξεις.kataramenos5 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 20:59Αν εχεις να μαμησεις 25 χρονια τεραστιαrenegade έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 15:00 Τι αξία μπορεί να έχει η γκόμενα που έρχεται μαζί σου απλά και μόνο για να είναι πιο κοντά στον κολλητό σου
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε τον καημένα τον Τελη..αθωα περιστερα που ο ΑΣ κανει πραγματα που ο τελης δεν τα θελει...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ εδώ και χρόνια φυτοζωούσε, συνεπώς όταν ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος με τέτοια οικονομική επιφάνεια που μάλιστα είναι και φίλος της ομάδας, τότε κανείς δε μπορεί να του πει όχι. Ο προβληματισμός ο δικός μου έγκειται στο ότι αυτή η σαπουνόπερα που εκτυλίσσεται στα γραφεία του ΑΣ και τα σκηνικά με ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν ...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές @The Equalizer .
Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.
Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.
Από εκεί και πέρα το να στεναωριέται κανείς και να ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...