Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση
Είχε βγει στις 16 του περασμένου Ιούνη και πανηγύριζε, αγκαλίτσα με τα ρετάλια του ερασιτέχνη και συγκεκριμένους συνδεσμίτας, που επιτέλους το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή απανταχού γινόταν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσύ βλέπεις ότι ο Μυστακίδης θέλει πραγματικά να αναμιχθεί στο μπάσκετ. Το σέβομαι. Θα φανεί. Αν κι εφόσον.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?
Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτά που γράφετε χαλάτε το όνειρο των μπασκετικων - ισαποστακιδων - μπλε αντισαββιδικων.
Πιπέρι στο στόμα.
Πιπέρι στο στόμα.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωλομαγκιες το ρε, πολύ ευθικτοι εδώ μέσα. Συγγνώμη.
Δείξε τώρα ένα ποστ εδώ μέσα γαλαζιου αντισαββιδικού ευαισθητε συνφορουμιτη
Εγώ είμαι ναι. Μιλάω με ευπρέπεια και περιμένω το ίδιο. Αν σε χαλάει μιλά με άλλους. Απλά τα πράγματα.
Δεν θα ψάξω. Θα σου πω ονόματα που γράφανε κατά κορον ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπική μου άποψη
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έχουμε πει, το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι υπόλοιποι (στον ΠΑΟΚ) να παν να…
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λαός που θάβει τα λάθη του είναι καταδίκασμενος να τα ξαναζήσει. Και εγώ δεν θέλω επουδενί η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να ζήσει τα σκατα τα δικά μας. Που μοναδική χαρά μας ήταν μια οπαδική κατάβαση Αθήνα και ένα ματς με τον ολυμπιακό εδώ μέσα. αυτόν τον ΠΑΟΚ δε θέλω καν να τον γνωρίσουν τα νέα παιδιά. Ο ...