Η αναζήτηση βρήκε 279 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Δευ 04 Αύγ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε ...
από gpap5
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Δεν επιλέγω ούτε αθηναϊκή νομεκλατούρα, ούτε έναν γλοιώδη τύπο που πήγε να καρφώσει πισώπλατα και με σύμμαχο την χυδαία κυβέρνηση τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Οπότε, σε "περίπτωση αναπάντεχης εξέλιξης" και πριν προλάβουν να "επιβάλλουν κυρώσεις", κόβουμε την Ελλάδα στα δύο.
Αντέχετε;
Αν ναι, δείχνετέ το σε ...
από Taseos
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

18526 άνθρωποι έγραψαν σταρχιδια τους αρδ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιωάννη σαββιδη του Ιγνάτιου. Καλή χώνεψη να πούμε στους τοξικούς και προσοχή στο μάσημα.

Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
από Taseos
Τρί 05 Αύγ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Με Ζαγοράκη - Βρύζα είχαμε 21.100 διαρκείας.

Η στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ, στην ομάδα, είναι διαχρονική.

Ακόμα και με διοικήσεις πρωτοδικείου και παίκτες σαρδέλες.

Κανένας διχασμός δεν υπάρχει, υπάρχει ενότητα, φωνή μόνο για τον ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο.

Μόνο ΠΑΟΚ.
ακριβως. Άρα τι μου λες ...
από PAOK DreXleR
Τρί 05 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Κ ξαναρωτάω την ισχνή μειοψηφία, αν είσασταν ο Ιβάν κ γίνονταν ότι γίνεται:
α) πως θα αισθανόσασταν, β) πως θα αντιδρούσατε
Ευχαριστώ για τις μηδενικές απαντήσεις σας :nairepaok:
από Χωρικός
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
από Χωρικός
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:04 χωρικε θα ηθελα παρα πολυ να ειμαστε διπλα στους αγωνες του ΠΑΟΚ ..... :pano: :pano:
Ά ρε Καιλαριώτη! Εμείς οι γερόλυκοι θα τραβήξουμε μπροστά πάλι!
Κι εγώ φίλε μου!
από iremidynami 4+
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:49
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν ...
από leomatos88
Τετ 06 Αύγ 2025, 03:23
Jump to forum
Jump to topic

Επιμένουν οι ''μόνοΠΑΟΚ'' να λένε συνέχεια ότι όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος στις 2 Ιουνίου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το θέμα του γηπέδου δεν ήταν εντός της ημερήσιας διάταξης, ενώ η περιβόητη τοποθέτηση του Κυριάκου δεν ήταν απρόκλητη, αλλά ...
από navigator11
Τετ 06 Αύγ 2025, 07:07
Jump to forum
Jump to topic

:lol: :lol: :lol:
Εν τω μεταξύ το πραγματικά πιο φαιδρό σε όλη αυτήν την κακόγουστη φάρσα είναι το ότι ανυστερόβουλοι φίλοι του ΠΑΟΚ έφεραν σε επαφή ΑΣ και Telis. Κλαυσίγελως.
από Pater
Τετ 06 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
από pavlos06
Τετ 06 Αύγ 2025, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε, όπως το βλέπω εγώ, το μπαλάκι είτε μας αρέσει είτε όχι θα πέσει στους συνδέσμους οι οποίοι πρέπει να συντονιστούν, να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους οικονομικά και άλλα συμφέροντα και να πιέσουν αυτούς που πρέπει παίρνοντας την κατά το δυνατό καλύτερη απόφαση.
Το νεό γήπεδο με ότι ...
από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε, όπως το βλέπω εγώ, το μπαλάκι είτε μας αρέσει είτε όχι θα πέσει στους συνδέσμους οι οποίοι πρέπει να συντονιστούν, να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους οικονομικά και άλλα συμφέροντα και να πιέσουν αυτούς που πρέπει παίρνοντας την κατά το δυνατό καλύτερη απόφαση.
Το νεό γήπεδο με ότι ...
από gpap5
Τετ 06 Αύγ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Προς Πορτοσάλτε του paokmania, που ρωτούν ειρωνικά αν η ΝΔ τώρα βοηθάει τον ΠΑΟΚ:

Ξεχάσατε μάλλον, πως επί Αυγενάκη, ζήτησαν και να φτιάξουμε το Καυτατζόγλειο (με κόστος αν θυμάμαι καλά 3 εκατομμύρια) και να πληρώνουμε αφότου το φτιάξουμε ενοίκιο.
Ξεχάσατε μάλλον, πως η ΝΔ αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ ...
από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...