Η αναζήτηση βρήκε 279 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
καλησπέρα, άποψη μου και μοναδική διαφυγή από την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση που έχουμε περιέλθει είναι πάγωμα 1 έτους όλων την διαδικασιών για τον νέο γήπεδο.Κάλεσμα για εγγραφή και ψηφοφορία σε τουλάχιστον 50.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Έτσι θεωρώ πως δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει καμία απόφαση στημένη ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεν καποιοι πως θα παιζει η ΠΑΕ σε γηπεδο που θα χτισει αλλος...Λες και σε ολες τις ομαδες παγκοσμιος ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ειναι αυτος που εχτισε το γηπεδο και ειναι ιδιοκτητης η εκμεταλλευτης του γηπεδου....και στους 3 ποκιτες το γηπεδο δεν το εχτισε ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ τους...
Χωρις να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο πράγμα σου λέει. Πες μας μια περίπτωση που ενώ υπάρχει ιδιοκτήτης ΠΑΕ, ήρθε κάποιος άλλος και έχτισε το γήπεδο απολαμβανοντας την εκμετάλλευση.
Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις;
Είναι διαφορετικό πράγμα να χτίσει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ και μετά να παραδοσει και την ΠΑΕ και το γήπεδο. Μπορείς να τα ξεχωρίσεις;
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
το προβλημα που ειναι;
Εσύ δεν είπες ότι και σε άλλες ομάδες γίνονται αυτά;
Για δώσε παράδειγμα.
Επίσης.
Εσύ αν ήσουν στην θέση του Ιβάν και είχες προσφέρει τόσα, μήν τα αναφέρουμε όλα πάλι, είχες βάλει σύνολο 200 μύρια, θα δεχοσουν να έρθει κάποιος τρίτος να χτίσει το γήπεδο και να το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως λέει ο αμπαλαε απλά μαθηματικά... 158 εκ το ΜΚ τώρα, το βρήκε 8.. σύνολο 150 από την τσέπη του για αύξηση της αξίας της εταιρίας, αλλά 50 εκ ο Ντελιας σύνολο 200 εκ. Ο κος. Μυστακίδης, δισεκατομμυριούχος, φέρεται ότι κωλοσε στο παραπάνω ποσό παρότι κατά το proof of funds τα είχε.. δλδ πόσο να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θές Τέλη τον Π.Α.Ο.Κ. Θα πληρώσεις 250 εκ στον κύριο ΙΒΑΝ . Το ιδιο ισχύει για Λιμάνι υποθέτω . 

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;
Σούπερ ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;
ρε φιλε θα μας τρελανεις η πρωτη ανκοινωση κατσαρη δεν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η ...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν προσλαβει το chatgpt;
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Mιας και το βρήκα ποσταρισμενο στο facebook θα το ποστάρω και εδω για να τελειωνει το παραμύθι της ΜΑΝΑΣ του Συλλογου¨.
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα του από την ίδρυση του συλλόγου το 1926 έως και την προηγούμενη χρονιά του 2025 έχει συνολικά σε όλα τα αθλήματα μεικτά πρωτάθλημα και κύπελλο
124 τρόπαια ...
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα του από την ίδρυση του συλλόγου το 1926 έως και την προηγούμενη χρονιά του 2025 έχει συνολικά σε όλα τα αθλήματα μεικτά πρωτάθλημα και κύπελλο
124 τρόπαια ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΠΑΛΑΕΑ όπως τα λες είναι και ειδικά η τελευταία παράγραφος με καλύπτει απόλυτα
Η όποια " ένσταση" μου είναι για τον ρόλο των συνδέσμων
Εμείς τους τοποθετήσαμε εκεί που είναι αν και δεν είναι αυτός ο ρόλος τους .όταν λέω" εμείς " δεν εννοώ εσένα κι εμένα αλλά τον οργανισμό ΠΑΟΚ
Από πού κι ως που ...
Η όποια " ένσταση" μου είναι για τον ρόλο των συνδέσμων
Εμείς τους τοποθετήσαμε εκεί που είναι αν και δεν είναι αυτός ο ρόλος τους .όταν λέω" εμείς " δεν εννοώ εσένα κι εμένα αλλά τον οργανισμό ΠΑΟΚ
Από πού κι ως που ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καινούρια (τι καινούρια 10ετία υπάρχει τώρα) φρασεολογία για το "δύο μέτρα- δύο σταθμά" είναι το "ίσες αποστάσεις"