Η αναζήτηση βρήκε 700 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
από Guitarman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Μην είστε ξενερωτοι. Έχουμε πάρτυ. Οι δισεκατομμυριουχοι θα φέρουν τον Λεμπρον. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κανονικό ΝΒΑ, η Τούμπα θα γίνει Wembley και η νέα προεδρική σουιτα θα είναι συνεχώς με αναμενα φώτα.
από Maklaz
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει εσωτερική πληροφόρηση για να καταλάβει ποια είναι αυτή η τράπεζα.
Μια παροιμία όμως λέει "έχουν γνώσιν οι φύλακες", οπότε μην παίρνετε όρκο.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από την πλευρά Σαββίδη είναι ελάχιστες, και όποιος γνωρίζει, απλά δεν μιλάει.

Επίσης ο Psagmenos4 ...
από Maklaz
Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω, πως ένας άνθρωπος που τα έχει βάλει με όλους και με όλα, γκρέμισε ένα ολόκληρο κατεστημένο, έφερε τίτλους κόντρα σε όλους, θα μπορέσουν τώρα κάτι λίγοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) να τον εμποδίσουν, να κάνει την νέα τούμπα.

Το γλυκάκι έρχεται πάντα στο τέλος.
από Iznogoud4
Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:05
Jump to forum
Jump to topic

Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο ...
από eorptol1
Σάβ 13 Σεπ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

εσυ βρισκεις λογικο η παε να ανηκει αλλου και με υπογιες ενεργειες την νεα τουμπα να την δινουν αλλου ΕΣΥ εγκρινεις τις αθλιοτητες του ΑΣ ? δηλαδη ενας που ειναι στην καε να κανει ανωκατω την παε το θεωρεις λογικο γιατι στο μπασκετ εκραζες ολους που ειχανε αμφιβολιες για τον μυστακιδη και καεΤΩΡΑ ...
από renegade
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από trouman
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί είναι κάτι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή; Σαν τι να βγει να μιλήσει για τι πράγμα; Για το ποιόν θα πάρει πεντάρι στο μπάσκετ;

Γιατι φανταζεσαι πραγματα; Ειπα εγω να βγει να μιλησει στο παραπανω σχολιο; Ρωτησα αν ειναι εξαφανισμενος. Ναι η οχι θα αρκουσε

Μα τι θα πει είναι εξαφανισμένος ...
από Black_Knight
Τρί 23 Σεπ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Επειδη ο διαβολος κρυβεται συνηθως στις λεπτομερειες να περιμενουμε να δουμε ποια θα ειναι η αντιδραση της ΠΑΕ οταν λαβουν το προτεινομενο μνημονιο. Αν προταθουν τροποποιησεις, θα δεχτει να τις συζητησει ο ΑΣ ή θα απαιτησει την αποδοχη του απο την ΠΑΕ τελεσιγραφικα; Εγω εχω πολλες επιφυλαξεις για το ...
από Ιάσονας
Πέμ 25 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν βάζει τον Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ, καμία αφέλεια δεν υπάρχει, όλοι το ίδιο αποτέλεσμα βλέπουμε.
Αυτό που δεν αντέχεται από πολλούς είναι ο ύπουλος και ύποπτος τρόπος που κινούνται στον ερασιτέχνη, και σε κάποιον (μεγάλο ή μικρότερο) βαθμό ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης.
΄Όλοι ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκίνησαν βλέπω τα πολύ σπέσιαλ σχόλια για τον ΑΣ. Για να δούμε
από astral
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" φαίνεται πρώτα από όλα με τη στήριξη μέσα και έξω από τα γήπεδα όταν αγωνίζεται.

Όλα τα αλλα είναι τσιτάτα και θεωρίες για να ξεπλύνουν μερικοί τις πράξεις τους για ένα "συμφέρον" που το ορίζουν οι ίδιοι πίσω από κλειστές πόρτες.
από omerta76
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί που την υποστηρίζουν με θέρμη, είναι και αυτοί που μάλλον θα "επωφεληθούν" από αυτή και έχουμε να δούμε ακόμα αντιδράσεις ή και "αθώα" συνθήματα :evil: :evil:
από keep_paokizein
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Το σύνθημα "βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" σίγουρα δεν είναι αθώο, για τον απλό λόγο ότι ούτε για τον πιο απαιτητικό οπαδό οι εμφανίσεις δεν ήταν τέτοιες που να το δικαιολογούν. Οι παίκτες της ομάδας τα έδωσαν όλα μέχρι και το τελευταίο λεπτό και στο ματς με τον Παναιτωλικό και στο ματς με την Μακάμπι ...