Η αναζήτηση βρήκε 697 εγγραφές

Return

από SCIFO
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Equalizer έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 08:34 Τι διαβάζουμε Χριστουλη μου
renegade έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:37 Βλέπω έχουν γραφτεί πολλά special ποστ στις τελευταίες σελίδες
Τα δύο αυτά ποστ πρέπει να ανανεώνονται κάθε δυο σελίδες τουλ
από alp920
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από astral
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Καμία

Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη

"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
από trouman
Παρ 26 Σεπ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα το ξαναπώ αδέρφια ΠΑΟΚτσηδες που δε θέτε Σαββίδη και γενικά κάτι σας χαλάει με αυτόν ή σε όσους γλυκοιταζουν Τέλη μεριά και μια αγάπη νιώθουν ανεξήγητη ή όχι, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί ο Σαββίδης κάνει κινήσεις που θα τον δέσουν περισσότερο με τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες...
από warmeater
Παρ 26 Σεπ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ mi8rio αλήθεια δεν θέλω να το συνεχίσω όπως φαντάζομαι ούτε και εσύ. Επίσης πιστεύω δεν είσαι τρολ ή σαν κάτι άλλα φρούτα που εμφανίστηκαν εδώ μέσα ξαφνικά και ο τρόπος που γράφεις δείχνει μία σοβαρότητα. Αλλά δεν αποσύρεις μια κωλοπρόταση και με έχεις τρελάνει.
Γράφεις αυτό.

Όποιος βάζει ...
από Guitarman
Παρ 26 Σεπ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio
Ως τώρα δεν πείθεις.

Kαι δεν θα πείσω ποτέ κανέναν, καθώς δεν έχω σκοπό να πείσω ούτε να προσηλυτίσω κανέναν.
Δεν σας γνωρίζω και δεν με γνωρίζετε, όλη η παλιά "φρουρά" του paokmania δεν υπάρχει πια που γνωριζόμασταν και προσωπικά με αρκετούς.
Και αν γνωρίζω κάτι παραπάνω, για αυτά ...
από Maklaz
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

ο Τοσκιτσης ανεβασε ενα ποστ που ελεγε για ενα χαβουζομεσο οτι εκανε κατα καποιο τροπο "leak" μερικες λεπτομερειες απο την επιτροπη που συσταθηκε για το γηπεδο, εχει παρει το ματακι σας ή ο αυτις σας κατι; Γιατι οσο το εψαξα δε βρηκα κατι.

Μονο απο την ατμοσφαιρα καταλαβα οτι δε ζητειται PoF ...
από Kabamaru11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
από gervasio artigas
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Με όση υπευθυνότητα με διακρίνει και απευθυνόμενος στους ΑΓΝΟΥΣ και ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΟΚτσηδες σας λέω μετά λόγου γνώσεως ότι ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ο ΑΣ ειναι ΠΑΡΑΤΥΠΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ
Αν δηλαδη αυτά γίνονταν σ' ενα ιδιωτικο επίπεδο και όχι αθλητικο με την δημοσιοτητα που εχει, αν π.χ η θιγόμενη ...
από Maklaz
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45 Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
Πριν διαβάσω το άρθρο, διάβασα το σχόλιο σου.
Λέω του πούστη, σιγά !
Το διάβασα....και θαυμάζω την ευγένεια σου.
από Taseos
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Dev αυτό που σου λέω. Μην αγχώνεστε και κυρίως μη βιάζεστε. Είναι τρομερό βέβαια που 13 χρόνια δεν πήρατε πρέφα. Υγεία να έχουμε
από Cylon-4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σημερα κανει ντεμπουτο η ομαδα futsal και το μπασκετ γυναικων.
Επισης αγωνιζεται το ποδοσφαιρο γυναικων.
Χθες εδωσαν φιλικα το πολο ανδρων και το βολλει γυναικων.
Αν δειτε καμμια αναφορα σε ολα αυτα, στην επισημη σελιδα του ΑΣ, πειτε το και σε μενα......
Σςςςςςςς, ο ΑΣ κοιμαται.
Ο καιρος ειναι ...
από Montrealiotis
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με Μυστακίδη τώρα θα είχαμε ρίξει 4!