Η αναζήτηση βρήκε 401 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ πάλι, ρεαλιστικά σκεπτόμενος, θέλω έναν παίχτη 1,5 επίπεδο πάνω από τον υπεραγαπημένο μου τον Στέφανο τον Σβάμπ. Και ει δυνατόν να έχει παρεμφερή προσωπικότητα. Κι ας είναι και 26, 27, 28. Κι ας δοθούν μόνο 3 ή 4 εκατομμύρια στην ομάδα του. Δε θα χαλαστώ ούτε στο ελάχιστο.
από WestBlock4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις κάποιοι εδώ μεσα είστε απίθανοι... Δεν δίνει λεφτα : γιστι δεν δίνει.
Αποφασίζει να κανει μια μεγάλη πρόταση για ενα παιχτη που ειναι τρομερή,επένδυση κ λεφτα θα βγαλει να το θυμάστε αργότερα κ θα βοηθησει την ομάδα παρα πολυ παλι γκρίνια.

Αν φυσικά ισχύει οτι παμε για τετοια πολιτική ...
από giapas
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
από Dimitrisou
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Απ' ότι φαίνεται τελικά υπάρχει θέμα Ζαφείρη..μακάρι να έρθει..και ας στεναχωρήθουν κάποιοι και εδώ μέσα που πιο πολύ χαίρονται που φαίνεται να χαλάει παρά αν έρθει...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....

Κοίτα να σου πω κάτι, επειδή το ...
από Dimitris_L4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ ...
από eorptol1
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4

Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.

Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.

Και το λέω εγώ που ...
από sourmenetes
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!

Τοσο απλά!!
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν :D :D
από Psagmenos4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Ζαφειρη ρε παιδιά έλεος; Είμαστε σοβαροί 15 και 16 εκατομμύρια;;; ;Τον Οντεγκαρντ ή τον Χαβερτς θα πάρουμε;

Δύο χαφαρες
Ένα φορ
Ένα σέντερ μπακ

Αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά δώστε τα εκεί.
Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από το τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών
Από αυτούς που φέρανε Γκομεζ ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Δευ 14 Ιούλ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Όποιος θέλει να δει τι πιστεύει ο κόσμος για την κίνηση της ΠΑΕ μπορεί να πάει στο Facebook στην ανακοίνωση της βοθροmedia και να δει τα σχόλια. 500 σχόλια μπράβο στην ΠΑΕ και καντήλια στη βόθροmedia

Καλα τρωνε το κραξιμο αλλα μην λεμε οτι εκφραζομαστε απο τον ΠΑΟΚτση του φεισμπουκ.

Γιατί ...
από eorptol1
Δευ 14 Ιούλ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

5000 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ και συνεχιζουμε ......Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΑΕΙ :opaokara: :opaokara:
από Nostalgos
Δευ 14 Ιούλ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Κατά την γνώμη μου είναι πολύ λάθος η κίνηση της ΠΑΕ. Ναι, το Μετρόπολις εδώ και χρόνια κρατάει μια επικριτική και κομπλεξική στάση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά ο αποκλεισμός ενός μέσου επειδή κάνει άδικη κριτική δεν είναι και το πιο δημοκρατικό πράγμα του κόσμου. Επιπλέον, τους δίνει περισσότερη αξία ...
από Equalizer
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.

Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει

Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
από trouman
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Καλύτερα μια τέτοια κίνηση να γίνει στο φως της ημέρας και με κρότο ίσως , ώστε να μην υπάρχει δεύτερη ανάγνωση και να λάβει ο κόσμος και τα έμμεσα μηνύματα που είναι κι η ουσία...