Η αναζήτηση βρήκε 700 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ασχέτως περιεχομένου είναι μέγιστη ξεφτίλα να βγαίνει ο ΑΣ και να λέει κάναμε συνάντηση και να ρωτάνε μετά τον διορισμένο από τον ΑΣ υπεύθυνο του τμήματος αυτού και να δηλώνει άγνοια...λες και διοικούν ένα σωματείο του χωριού...
Να δουμε θα το σχολιασει κανενας απο τους και καλα αντικειμενικους ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καταστατικό μπορεί να ζητηθεί από οποιδήποτε μέλος από το πρωτοδικείο βάσει της αρχής της διαφάνειας και την εσωτερική δημοκρατική λειτουργία των σωματείων ( Άρθρα ΑΚ 78 επ. και Ν2725/99) με μια αίτηση. Δεν μπορεί να απαγορευτεί η πρόσβαση στο καταστατικό σε μέλη του ΑΣ. Το ΔΣ παρανομεί συνεχώς ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .
μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .
εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?
Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ με λίγα λόγια, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας
Έλα! Δεν το πιστεύω!
Ρε τι τραβάμε με δαυτους καλοκαιριάτικα
Συγγνώμη είπα κάτι κακο; Γιατί τέτοιο μειωτικο σχόλιο;
Είπα ότι στην υπόθεση Παντελακη βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, γιατί προφανώς η "Νέα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πως το είπε ...κάποιος...?
DNA ΠΑΟΚ...
κοιτάνε την ... ιστορία μας.. και απο τα γέλια κουτουλάνε τα κεφάλια τους η δεσοξυριβόζη με την αδενίνη και την θυμίνη
DNA ΠΑΟΚ...
κοιτάνε την ... ιστορία μας.. και απο τα γέλια κουτουλάνε τα κεφάλια τους η δεσοξυριβόζη με την αδενίνη και την θυμίνη
- Παρ 12 Σεπ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απανταω εδω για να μην ειναι οφτοπικ
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
Πάμε πάλι
Και για ποιον ακριβώς λόγο να με νοιάζει αν σχετίζεται με τα του γηπέδου - ποδοσφαίρου.
Αφού ούτως η άλλως όπως λέτε ο Μυστακιδης είναι αποφασισμένος να κάνει το γήπεδο, να πάρει την ΠΑΕ, να τα πάρει όλα ρε παιδί μου, ακόμα και το Μακεδονία Παλλάς ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς σε αυτήν την ημιμαθεια ποντάρουνWestBlock4 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 12:57 Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
- Παρ 12 Σεπ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ για να δικαιωθεί για αυτα που λεει κ πιστευει περιμενει τον ιβαν να δείξει οτι δεν υπάρχει χρημα ελεύθερο.
Ο Ιβαν αυτη τη στιγμη αν θελει να κανει το γηπεδο μπορει να προχωρήσει τις διαδικασίες κ να αφήσει εξω για παντα καθε μυστακιδη.
Κ επειδη ο ιβαν συμμετέχει κ σ αλλους διαγωνισμούς οπως ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν παγωμένα Ρωσικά κεφάλαια (230δις) κυριος στο Βέλγιο, αλλά δεν τολμάνε να τα πειράξουν από το 2022 γιατί εκτός από παράνομο βάση δικαίου(πειρατεία), θα ήταν αφορμή για μαζική αποχώρηση κεφαλαίων από το τραπεζικό μας σύστημα.
Γιατί να αφήσει ρευστό/επενδύσεις ο χ Σαουδάραβας, Κινέζος ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη βιάζεστε
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
η επιτροπη θα εισηγηθει τις δικες τις προτασεις και αυτες θα εγκριθουν απο τον ασ
μετα θα τις στειλουν στην παε και σε αυτη τη βαση θα υπαρξουν συζητησεις
αν υπαρξουν
ιβαν ειπε στους σφ δεν θελει να τους μιλησει καθολου και τους ριχνει οποτε θελει. και επισης ειπε δινει οποτε θελει εγγυητικη ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μουστάκιας vol2
Η επιτροπή αξιλόγησης για την κατασκευή της νέας Τούμπας, που αποτελείται από τεχνοκράτες και αναμένεται να αποφασίσουν και να εισηγηθούν αντικειμενικά…
θα κάνει νέα σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει καταθέσει το πόρισμα και την εισήγησή ...
Η επιτροπή αξιλόγησης για την κατασκευή της νέας Τούμπας, που αποτελείται από τεχνοκράτες και αναμένεται να αποφασίσουν και να εισηγηθούν αντικειμενικά…
θα κάνει νέα σύσκεψη την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχει καταθέσει το πόρισμα και την εισήγησή ...