Η αναζήτηση βρήκε 95 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.

Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
από PaokFiesta
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:43
Jump to forum
Jump to topic

Πω ρε πλοτ τουιστ :shock: ... Τύφλα να 'χει το Sixth Sense.
από beyes4
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα μεινει καδος στην παπαναστασιου και αλκμηνης!!! :lol: :lol: :lol:
από Psagmenos4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?

Κάτι τέτοιο θα με αφήσει πολύ κακή εντύπωση. Είμαι της άποψης ότι όλα πάνε μεθοδικά και όχι με σπασμοδικες κινήσεις ,ώστε η ομάδα σε ...
από joshua
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω αν εχουμε καταλαβει σε τι κρισιμο σημειο βρισκεται η ΚΑΕ. Με το αμερικανοκινεζακι στο ρουλη και τον mrban στη κουλα να παλευουν να ορθοποδησουν,αν δεν γινει κατι σε εμας αμεσα για να τους προσπερασουμε πριν τρεξουν διαδικασιες για nba europe και οτι αλλα σχεδια υπαρχουν στο ευρωπαικο ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι έξτρα, οι σύνδεσμοι στην τελευταία συνάντηση ειπανε στον Σαββίδη ότι τον στηρίζουν και κάτι τέτοιο μάλλον θα γίνει και μέσω ανακοίνωσης όταν προχωρήσει το θέμα της ΚΑΕ. Θα ευχαριστήσουν τον γίγαντα Χατζόπουλο, θα καλωσορίσουν επίσημα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τον νέο επενδυτη ,ΑΛΛΑ θα βάλουν ...
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη για τς πολλά μηνύματα αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ. Τα παιδιά των Δυτικών ήταν αυτοί που ασκούσαν την πιο δριμεία κριτική στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι που πήγαν να τρυπησουν τον Ιβαν εκεί σταμάτησε η καλοπροεραιτη κριτική και γίνανε άσπιδα γύρω από ...
από Montrealiotis
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:05
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν μερικά (όχι ένα και δύο) συγκεκριμένα μέλη που σήμερα καρφώθηκαν άσχημα

Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα

Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης

Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις

Έχουν ήδη ...
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
από Equalizer
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.

Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο

Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...
από paok apo epilogi
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

τρελό ξεβράκωμα ο όμιλος.
Ούτε απ' 'εξω από την Τούμπα.

Εχω βγαλει την συγκεκριμενη συχνοτητα απο το ραδιο του αυτοκινητου εδω κ χρονια.Ο υποχθονιος πολεμος κατα του ΠΑΟΚ κ του Σαββιδη απο το βοθροπολις απλα πηγε σε αλλο λεβελ τελευταια.

Εννοειται οτι την Τουμπα πρεπει να την βλεπουν μονο σε ...
από Jean Valjean
Τρί 09 Σεπ 2025, 07:09
Jump to forum
Jump to topic

αυτους και πολλους αλλους εχει αφησει και αφηνει ο Ιβαν Σαββιδης με, ακατανοητη για μενα, μεγαλοψυχια να κυκλοφορουν ελευθεροι
ας ελπισουμε οτι μετα την δυναμικη επανεμφανιση του θα αλλαξει τακτικη

Όποιον ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Καλά κάνει νομίζω ο Ιβάν και δεν ...
από Vet_eranos
Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Οφφ τοπικ αλερτ..!

Οι εκτός έδρας κερκίδες πάντως είναι όαση συγκριτικά με τις εντός..

Προσωπικά κάτι μου δείχνει αυτό..

Οι λεβέντες δεν σταμάτησαν ούτε στο 1-0, μη πω γκαζωσαν κιόλας..