Ναι γιατί είδαν ότι ο Μύθου μπορεί να σταθεί σαν τρίτο φορ και πολύ καλά κάνουν....joshua έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 09:13 Θεωρητικα παντα πηγαιναμε για 2 φορ οταν ξεκινησε η περιοδος και πλεον η αναφορα γινεται μονο σε περιπτωση αποχωρησης του Τσαλοφ.
Η αναζήτηση βρήκε 95 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
ο Στεργιαδης δν ξερει τπτ οτι αλιευει ειναι απο εδω ή απο μεσα κοινωνικης δικτυωσης..
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...
ο Κολκας ισως ξερει γτ κ πριν τν ιβανουσετς ελεγε στν Καζαντζογλου οτι τν ξερει σαν παιχτη η αεχ κ τν ειχε τρομαξει κλπ κλπ κλπ..
ο Ιταλος αν ειναι ο στοπερ ειναι ξενερωμα, οχι γτ θελουμε Μαυροπανο, αλλα απο το ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις μολις στον Λιμπερο λιμπερο λιμπερο λιμπερο κατι ελεγε ο παραγωγος οτι απο την abola βγαινει οτι η Σπορτινγκ ειναι σε προχωρημενες συζητησεις με Ντελια. Εχετε ακουσει κατι εσεις; Εμενα μου φαινεται εκτος πραγματικοτητας πλεον να φυγει ο Ντελιας. Δεν εχει γραφτει σε κανενα σαϊτ ΠΑΟΚ ομως ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρικ Σαμπό στο ματς με τα Χανιά ήθελε 3 μειτε, 5 οζντοεφ και κάνα δυο ακόμα Καμαρά .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ ο ΠΑΟΚ βγήκε επίσημα και διέψευσε για Μαυροπάνο με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αφήνοντας και αιχμές και μέχρι σήμερα ακόμα Μαυροπάνος γράφεται εδώ μέσα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι θα υπήρχαν συγκρίσεις των 100 ετών του συλλόγου με πανελλήνιες και νταξ μωρέ να πούμε ξέρω γω εντάξει, απλώς για να στηρίξουν Βολιάκους και κανένηδες, δεν θα το πίστευα αν μου το λέγανε και δε το διάβαζα ο ίδιος.
Λες και δεν υπάρχουν επέτειοι, λες και η σημειολογία δεν έχει κανένα νόημα ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε κάτι ή απλά θα σολαρετε όλη μέρα να ξέρουμε ρε παιδί μου να μην μπούμε τουλάχιστον.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ένα ακόμα προβληματισμό που έχω.
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά ...
Ναι μεν θέλουμε φορ. Και εγω θα ήθελα. Αλλά πιστεύω Γιακουμ θα μπορέσει να κάνει την δουλειά με τον Ρώσο αναγκαστικά δεύτερο.
Αντίθετα, φοβάμαι πολύ την θέση του αριστερού εξτρεμ. Ναι μεν έχουμε μαζευτεί πολλοί μπροστά αλλά αριστερά είμαστε λίγο σφιχτά ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει με τον φορ και τι κανει ο ολυμπιακος μας τα εχετε κουράσει. 1 φορ χρειαζομαστε παραγματικά, αυτόν που θα βγει πρώτος σκορερ στο πρωτάθλημα και τον εχουμε.
Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον ...
Λες και ο ολυμπιακος ειναι σωματείο παραδειγμα προσ μιμηση μεταγραφικού σχεδιασμού. Πετυχε ενα προπονιτή μετα απο 15 προσπάθεις, τον ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
Πραγματικα ομως απαραδεκτη διοικηση. Θα μπορουσε να φερει ενα αναπτυσσομενο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
Το να σε αντιμετωπίζουν σαν γραφικό αντί να θυμώνουν σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αιώνιος έφηβος.. 17 χρόνια στο forum στην ηλικία της πρώτης εγγραφής.gika έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:01 Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Αστεία πράγματα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
O Bianco είναι της γενιάς του Τσοπούρογλου (2002) και παίζει σε πανομοιότυπη θέση. Μακάρι να είναι καλύτερός του.
Αδυνατώ όμως να κατανοήσω γιατί ο ένας έχει αξία στο τρανσφερ 5Μ και ο άλλος 0,25Μ
Σοβαρά τώρα?
Γιατί ο ένας παίζει serieA και ο άλλος στον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα Β Εθνικής Ελλάδος ...