Η αναζήτηση βρήκε 114 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να εμφανίστηκαν αμερικανοί τόσο ενεργά αμέσως μετά το ενδιαφέρον Μυστακίδη αφού πρώτα είχε γραφτεί ότι δεν είχε τελεσφορήσει το ενδιαφέρον τους ...
από flash4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ντρέπομαι για αυτά που γράφονται στα social media τις τελευταίες ώρες. Ντρέπομαι που όλοι αυτοί είναι συνοπαδοί. Κι εγώ θέλω να "πουλήσει" αλλά σέβομαι τον άνθρωπο αυτό. Νεο-οπαδοι που προσκυνούν δισεκατομμυριούχους και θυμήθηκαν ότι έχει και μπάσκετ ο ΠΑΟΚ. Ρητορική ερώτηση. Αν δεν είχε Σαββίδη το ...
από leomatos88
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο Πανάκας πάντως, ό,τι γράφει, το γράφει επώνυμα. Επίσης, από την αρχή ήταν υπέρ του να χτίσει ο Σαββίδης το γήπεδο και να πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ. Και βέβαια, έχει συνδράμει στο να εγγραφεί καινούργιος κόσμος στο ΑΣ, όσο ελάχιστοι. Και τώρα τι το τόσο παράξενο λέει; Να πληρώσει ο Μυστακίδης ...
από Dimitris_L4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Να παμε στις μεταγραφες ή ακομα???
από KalamarGiannis
Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

γιορτάζω, τα ξεχναω ολα, το καλο της ομάδας επετευχθει :| :opaokara: :pano: :twisted: :) :) :) :D

φερτε μας παικταραδεςςςςςςς
από nunies4
Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
από Psaras
Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

και ξέρεις γιατί πονάει; γιατί αν θελήσει η νέα διοίκηση να φάει τον Λιόλιο ούτε άχνα δεν θα πάρουν.
από st4this
Τετ 26 Νοέμ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Η Ευρωλιγκα οπως ειναι τωρα ειναι οικονομικα η επιτομη της αποτυχιας. Επισης οταν θα ξεκινησει το NBA Europe φανταζομαι ολο και μερικες ομαδες της Euroleague θα πανε εκει, αρα θα ανεβει το επιπεδο και δεν θα εχει μονο αγνωστες απο Λονδινα και βορεια Ευρωπη. Και στη τελικη εγω προσωπικα δεν γουσταρω ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:10
Jump to forum
Jump to topic

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.

Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
από PAOKevolution
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Θανασάρα. Οτιδήποτε και να πούμε για σένα είναι πραγματικά λίγο. Είσαι τεράστιος γιατί σεβάστηκες τον ΠΑΟΚ από την πρώτη σου μέρα. Μέχρι και σήμερα. Είσαι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τα έχεις πολλά κιιλά τα φρύδια σου. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήσουν εσύ ...
από Montrealiotis
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Απίστευτα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Το best case scenario έγινε πραγματικότητα! Συμφωνία Ιβαν με ΑΣ για το γήπεδο και ο Τελης στην ΚΑΕ! Εγώ τώρα θέλω να δω τον Τέλη να μιλάει στον λαό του ΠΑΟΚ, να μας δώσει ο ίδιος το όραμα, και να έρθει στο παλατάκι να φωνάξουμε και αυτουνού το όνομα να καυλωσει και ...
από Мир
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.

Πολλοί με είπαν τρελό ...
από Σουριναμέζος
Δευ 24 Νοέμ 2025, 02:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Μιλάμε για μία σεζόν που το Duke είχε Zion και RJ Barrett βέβαια, ουσιαστικά είχε 3 παίκτες στην πρώτη δεκάδα του Draft (#1, #3, #10) μια από τις πιο hyped κολλεγιακές τριάδες της τελευταίας δεκαετίας (που βέβαια κανείς από τους τρεις δεν δικαίωσε στο έπακρο τις προσδοκίες).

Fun fact, αν έρθει ο ...
από Equalizer
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εκθέσεις ιδεών για τη δημοκρατία και τον κόσμο όλοι μπορούμε να γράψουμε.

Εμείς δεν είμαστε δικαστήριο να κρίνουμε τι είναι νομιμο

Είμαστε όμως άνθρωποι και κρίνουμε τι είναι ηθικό. (Σποιλερ αλέρτ: Σε αντίθεση με το τι είπε ένας αλήτης πολιτικός πριν λίγα χρόνια, το νόμιμο ΔΕΝ είναι και ηθικό ...