Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να παμε στις μεταγραφες ή ακομα???
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
γιορτάζω, τα ξεχναω ολα, το καλο της ομάδας επετευχθει
φερτε μας παικταραδεςςςςςςς
φερτε μας παικταραδεςςςςςςς
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, πραγματικα χαρουμενοι θα ειμαστε οταν αλλαξουν οι ισορροπιες στο αθλημα. Για την ωρα ειμαστε αισιοδοξοι.
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
Και τον Ιβαν οταν ειπε "θα φερω την χαρα στην Τουμπα" με δισταγμο και κουμπωμενοι τον ακουγαμε γιατι η γενια η δικη μου των 40+ ειχε φαει την φαπα συνεφο και ολα ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
και ξέρεις γιατί πονάει; γιατί αν θελήσει η νέα διοίκηση να φάει τον Λιόλιο ούτε άχνα δεν θα πάρουν.
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Ευρωλιγκα οπως ειναι τωρα ειναι οικονομικα η επιτομη της αποτυχιας. Επισης οταν θα ξεκινησει το NBA Europe φανταζομαι ολο και μερικες ομαδες της Euroleague θα πανε εκει, αρα θα ανεβει το επιπεδο και δεν θα εχει μονο αγνωστες απο Λονδινα και βορεια Ευρωπη. Και στη τελικη εγω προσωπικα δεν γουσταρω ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Θανασάρα. Οτιδήποτε και να πούμε για σένα είναι πραγματικά λίγο. Είσαι τεράστιος γιατί σεβάστηκες τον ΠΑΟΚ από την πρώτη σου μέρα. Μέχρι και σήμερα. Είσαι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τα έχεις πολλά κιιλά τα φρύδια σου. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήσουν εσύ ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Απίστευτα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Το best case scenario έγινε πραγματικότητα! Συμφωνία Ιβαν με ΑΣ για το γήπεδο και ο Τελης στην ΚΑΕ! Εγώ τώρα θέλω να δω τον Τέλη να μιλάει στον λαό του ΠΑΟΚ, να μας δώσει ο ίδιος το όραμα, και να έρθει στο παλατάκι να φωνάξουμε και αυτουνού το όνομα να καυλωσει και ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
“Πριν 5,5 χρόνια έλαβα ένα τηλεφώνημα για το αν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια συνάντηση για το μέλλον του μπάσκετ. Πήγα, είδα ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο και μετά την επιβεβαίωση του κ. Κατσαρή, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη, αποφάσισα να αναλάβω την ομάδα.
Πολλοί με είπαν τρελό ...
Πολλοί με είπαν τρελό ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ ας περιμένουμε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά μόνο 8 μήνες πέρασαν…
- Δευ 02 Μαρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τρινκιέρι είναι σοβαρότατη επιλογή και μια πολύ καλή βάση για την επόμενη σεζόν.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τρινκερι είναι προπονηταρα αλλά είναι ανισόρροπος,αν κολλήσει με τον κόσμο και τον ΠΑΟΚ θα φτιάξει ομαδάρα.
Πολύ θετικό να προσληφθεί προπονητής τώρα για το καλοκαίρι.
Μεγάλο πράγμα να ξεκινήσει και στην πράξη ο σχεδιασμός απο τώρα για την επόμενη χρονιά.
Πολύ θετικό να προσληφθεί προπονητής τώρα για το καλοκαίρι.
Μεγάλο πράγμα να ξεκινήσει και στην πράξη ο σχεδιασμός απο τώρα για την επόμενη χρονιά.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλες τις εταιρίες ο ιδιοκτήτης βάζει τους δικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε ο Μυστακίδης να μας φέρει τους βεντεράνους. Ο Βεζυρτζής έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο, θα τον τιμούμε για πάντα, αλλά είναι πλέον μεγάλος σε ηλικία. Για τον Οικονομίδη δεν θα γράψω τίποτα γιατί τον ζήσαμε ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όλες τις εταιρίες ο ιδιοκτήτης βάζει τους δικούς. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε ο Μυστακίδης να μας φέρει τους βεντεράνους. Ο Βεζυρτζής έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο, θα τον τιμούμε για πάντα, αλλά είναι πλέον μεγάλος σε ηλικία. Για τον Οικονομίδη δεν θα γράψω τίποτα γιατί τον ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστολες με μνησικακία, αυτοπροβολή και επιδίωξη ρεβανσισμου μιλώντας στον κόσμο ως πολιτικάντηδες. Και να θέλεις να τους πάρεις στα σοβαρά δεν μπορείς. Γιατί έχει ένα ενδιαφέρον να μάθεις τι μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο που μπορεί να σπιλευει την "ενότητα" Μου φαίνεται κι αυτή η λέξη πολύ ...