Η αναζήτηση βρήκε 259 εγγραφές

Return

από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Παντού υπάρχει ένας φραπές
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερο τρύπημα στην ιστορία του αθλητισμού.
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που συναποφάσισαν τα παραπάνω κατάφεραν να γράψουν το πιο μελανό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.
Κατάφεραν σε μία νύχτα να ξεπεράσουν όλα αυτά τα απόβλητα που κατά καιρούς λυμαίνονταν την ομάδα μας
Νύχτα ...
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο ερασιτέχνης συνένταξε έτσι μία ανακοίνωση ούτως ώστε ο κάθε αφελής - ο οποίος βέβαια δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει και να καταλαβαίνει διάφορα πράγματα - να νομίζει ότι απλά ο σαββίδης δείχνει τα χρήματα και ξεκινάει η τούμπα.
Ο τρόπος που ζητάει όμως τις εγγυήσεις έχουν κενά τα οποία είναι ...
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:18
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ έχουμε σήμερα μια κλασική περίπτωση θεσμικής κοροϊδίας με νομικά προσχήματα και παράκαμψη διαδικασιών με τρόπο τελείως παραπλανητικο.

Ενώ η πλευρά σαββίδη λέει ξεκάθαρα δώσε μου ένα Memorandum of Understanding όπου θα συμφωνείται ρητά (και με ποινικές/οικονομικές ρήτρες) ότι ΕΑΝ βγει οικοδομική ...
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τελικά κάποιοι ζούν στην κοσμάρα τους.
Μεγάλη αρρώστια επικρατεί
από renegade
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει καμία λογική να γίνει έστω και μισή προσθήκη
από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είστε εξουσιοδοτημένος (-η) να αναγνώσετε αυτή τη Δ. Συζήτηση.
από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Μπορεί να έχασε ο βάζελος αλλά τουλάχιστον ο πρόεδρος τους επενδύει...όχι σαν κάτι άλλους που παντελονιαζουν
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Obrigado είναι λίγο. Ο παίχτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της ομάδας

2 πρωταθλήματα 4 κύπελλα. Αμέτρητες στιγμές. Τι να λέμε τώρα

Φερνάντοο Βαρελααααα

33 motherfucking years

Στην αρχή νόμιζα ότι τρολάρεις αλλά δυστυχώς μετά κατάλαβα ότι αυτά που γράφεις τα εννοείς.
Δηλαδή ρε ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 02:00
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:07 Μίλα ρε Mingus. Μουγκαθηκες;
Ακόμα περιμένεις ε? :lol:
Δεν πειράζει ούτως ή άλλως μόνη τους μαρτυράνε

Υγ κουράστηκαν λέει από την διοίκηση του σαββίδη, που πουλάει παίκτες και δεν επενδύει. :lol:
Θα βρείτε την υγειά σας με τον trader.
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...