Ο λόγος που την πέφτουμε σήμερα στον γκουγκεσασβιλη?
Έτσι απλά γιατί πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είχαμε δίκιο Ε?
Ειδικά η μία για απόκρουση χαμηλά που κάνει, είναι τεράστιο highlight για το ύψος του
Η αναζήτηση βρήκε 259 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τι να συμφέρουν ρε φίλε, λεφτά θα βγάλω;
Τον Πριγιο δεν τον πήρες από τη Μπαρι, τον πήρες από τη Λέγκια και διεθνή με τη Σερβία, δεύτερη επιλογή στα φορ.
Σου μοιάζει εσένα ο Κεντιρα ή ο Σοσα να έχουν αντίστοιχο βιογραφικό;
ΥΓ Σε κάθε περίπτωση το να μιλάτε ορισμένοι για τον Πριγιο είναι αστείο ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα αν φεύγει κάποιος μόνο και μόνο επειδή δεν πουλήσαμε τον Ντέλια, τότε:
1) Γιατί μας λένε κάποιοι πως υπάρχει σάλιο - εκτός κι αν είναι το φτύσιμο που τρώμε?
2) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει τον Ντέλια αλλά ο παίκτης πίεζε?
3) Γιατί μας λένε κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ δίνει τρελά ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 02:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι 200 συμμετοχες είχε στο Τσάμπιονς λιγκ
4 συμμετοχες είχε (3 βασικός) σε μια ομάδα που έτρωγε 8μπαλα,6αμπαλα και 5μπαλα
Εκεί που κέρδισα εγώ ένα χρόνο πριν ( χωρίς καν να έχω την ομάδα που έχω σήμερα ή το 18+19) η ομαδάρα από την οποία τον πήραμε έτρωγε 8. Ξέρεις τι είναι 8 γκολ?
Αυτά σε κανέναν ...
4 συμμετοχες είχε (3 βασικός) σε μια ομάδα που έτρωγε 8μπαλα,6αμπαλα και 5μπαλα
Εκεί που κέρδισα εγώ ένα χρόνο πριν ( χωρίς καν να έχω την ομάδα που έχω σήμερα ή το 18+19) η ομαδάρα από την οποία τον πήραμε έτρωγε 8. Ξέρεις τι είναι 8 γκολ?
Αυτά σε κανέναν ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν βλέπω να πολύχαλιουνται κάποιοι με την στάση του ΑΣ που και δεν έχει ενημερώσει τα μέλη του αλλά και ευθύνεται τώρα για την καθυστέρηση των εξελίξεων.
Πού είναι όλοι εκείνοι οι λαλιστατοι τύποι που έγραφαν 30 φορές την μέρα για την καθυστέρηση του Ιβάν, άλλες 30 για την αδυναμία του να ...
Πού είναι όλοι εκείνοι οι λαλιστατοι τύποι που έγραφαν 30 φορές την μέρα για την καθυστέρηση του Ιβάν, άλλες 30 για την αδυναμία του να ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά τον πήρε η Μαρσέιγ 8 εκατομμύριαΣουριναμέζος έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:04 Αφήνω τον Γιόβιτς στην άκρη, αυτό που αρκετός κόσμος που γαμωκοπάει την επιλογή Κεντίρα εδώ και μέρες, είδε τον Moumbagna και είπε "αυτός μάλιστα έχει καλό βιογραφικό" μπορεί να με στείλει στον τρελογιατρό
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιφουέντες προβληματικός χαρακτήρας, δεν μπλέκεις
Aν είναι ο Σιφουεντες η καλύτερη περίπτωση από τον Κραλ ειναι να πάμε όλοι μαζί να στήθουμε στην σειρά και να μας πυροβολούν έναν έναν οι ποδόσφαιρο φίλοι αυτού του κόσμου.
Ο σίφουεντες αν δεν ειχε τα ψυχολογικά του και τα του χαρακτήρα του ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλές οι μεταγραφές δεν λέω, αλλά παραδίπλα ίσως εκτυλίσσεται μια βίαιη προσπάθεια εξώθησης του σημερινού μεγαλομετόχου
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υποθεσουμε οτι η περσινη επισκεψη του Τελη στο Καυτατζογλειο ειχε να κανει με το γηπεδο που θα παιζει η ομαδα; Και να υποθεσουμε οτι πηγε για να δει τι γινεται και οχι για να δει τι δεν γινεται.. μεχρι να γινει.
Το 23 ήτανε και όχι πέρσι
Πέρσι μετά από τέτοιο πρωτάθλημα δεν είχε και πολλές ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Κανείς δεν είπε να μην εκφράζεται ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια αν δεν πιάσει, αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν την μέτρια αυτή επιλογή, θα πιάνουν στο στόμα τους τον Λουτσέσκου και το ποδόσφαιρο που παίζει και δεν ευνοεί τους επιθετικούς. Στο στοίχημα έχει δίπλα το ΔΠ
Για όσους γνωρίζουν ελάχιστα ελληνικά και έχουν ελάχιστη λογική ικανότητα ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ούτε αυτός ο Στρεφέζα που παίρνει ο γαύρος από Κόμο δεν αξίζει τα 8 που δίνει... σύμφωνα με το βιογραφικό του τουλάχιστον
αφορμής δοθείσης από το δικό σου post θέλω να πω ότι τα βιογραφικά είναι για άλλα επαγγέλματα.
Στον αθλητισμό παίρνεις αυτό που βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic