Η αναζήτηση βρήκε 259 εγγραφές

Return

από renegade
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αν μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από μία ομάδα όπως οι μπεργκεραδες , δεν θα αποκλειστή επειδή τις λύπη ένας επιθετικός ή ένας μέσος, θα αποκλειστεί γιατί της λείπουν πολύ πιο βασικά και σημαντικά πράγματα της ομαδικής λειτουργίας και συμπεριφοράς.
Έτσι όπως είδα την ομάδα στα φιλικά δεν δίνω ...
από renegade
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που θεωρεί τον εαυτό του μεγαλύτερη υπόσταση από την ομάδα έχει ελάχιστης πιθανότητες να παίξει μπάλα.
Περιπτώσεις σαν τον γιόβιτς είναι για εμάς μακριά και αγαπημένοι
Ας πάει στην κούλα... μακάρι θα πω εγω

marsantos

Αυτό που είδα εγώ στα φιλικά ήταν μια ομάδα η ...
από renegade
Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Sorry αλλά κάποιοι έχετε πολύ πλάκα
Ανάθεμά με και αν τον έχετε δει σε ένα 90λεπτο
Από το 20 ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά και έφτασε να πάρει μεταγραφή σχεδόν 10 εκατομμύρια
Φτάνει με αυτή την ξερολίαση και την απολυτότητα
Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι δεν μου αρέσει το στυλ του παίκτη.
Και εγώ ...
από renegade
Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:18
Jump to forum
Jump to topic

Frans van Rooij έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01 Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
Κάτι που κάνει ακόμα πιο έξυπνη την επιλογή Γιακουμάκη
από renegade
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother
από renegade
Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Για του λόγου το αληθές και επειδη ψιλοκουραστηκα τα ιδια και τα ίδια και στο τέλος να βγαινω και μ@λ@κ@ς ή λογιστής ή στην καλύτερη (ή χειρότερη και ισχυε κιολας κάποιες φορές) οφτοπικ, θα παραθεσω 2 λινκ , το ενα είναι η σελιδα μας στο ΓΕΜΗ με καταστατικα και οικονομικες χρήσεις όσες είναι ...
από renegade
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για όσους γράφουν ότι είναι παλτό ο Γιακουμάκης έχοντας σαν εικόνα τους αγώνες που τον έχουν δει με την εθνική, μπορεί ένας να βγει με το χέρι στην καρδιά και να πει τι άποψη είχε για τον Παυλίδη, πριν από την τελευταία του χρόνια με την Μπενφίκα, κρίνοντας τον από την εθνική? Γιατί εγώ ...
από renegade
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακουμάκης είναι μια πολύ καλή περίπτωση και γίνεται ακόμα πιο καλή αν επιβεβαιωθεί ο Ολλανδός για τον τσάλοφ
Το παιδί το μόνο που του λείπει για να είχε όλα τα κουτάκια του λουτσεσκου τσεκαρισμενα είναι ότι δεν έχει το κατέβασα που είχε ο Ολιβέιρα σεψηλες μπάλες και το συνδικαλιστικό του ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:47
Jump to forum
Jump to topic

Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...

Αλήθειες λες και ας πονάνε.
2.000 φορές ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι . Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.

Έτσι όπως ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Πω ρε πυστη μου, χειρότερα από κάτι σελιδες με 15χρονα στο φεισμουκ.
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να υπομένεις όλον αυτόν τον αχταρμα για μερικά αξιόλογα ποστ
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν προσφέρει τίποτα το να κοιτάμε τις γειτόνισσες και τι καινούργιο ψωνίζουν...και αν είναι καλύτερο από το δικό μας.
Η κάθε ομαδα έχει την φιλοσοφία της,τις ανάγκες της και με βάση αυτά θα επιλέξει να ξοδέψει το διαθέσιμο μπάτζετ της

Οι συγκρίσεις πριν ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

@charisiad
Το ρόστερ του 9, ρόστερ του 5 και ρόστερ του 10 είναι για τις παιχνιδομηχανές και όχι για το πραγματικό ποδόσφαιρο