Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Τζορμπατζογλου ειπε οτι οσοι απο τους μικρους εχουν ανεβει Ολλανδια ειναι δεμενοι με πολυετη συμβολαια. Και ο Μπαλντε και θα ανακοινωθει συντομα. Καλο αυτο.
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 90% του ρόστερ που γράφετε είναι έτοιμο!
Μπορεί κάποιοι να λογαριάζετε να φέρετε άλλους 10, αλλά ακόμα και στο fm υπάρχουν περιορισμοί.
3 παίχτες ποιότητας από τους 28 λείπουν.
Εγώ πρώτη χρονιά που δεν αγχώνομαι καθόλου.
Η ομάδα είναι πλήρης.
Προτιμώ να έρθουν παιχταράδες αργότερα παρά ...
Μπορεί κάποιοι να λογαριάζετε να φέρετε άλλους 10, αλλά ακόμα και στο fm υπάρχουν περιορισμοί.
3 παίχτες ποιότητας από τους 28 λείπουν.
Εγώ πρώτη χρονιά που δεν αγχώνομαι καθόλου.
Η ομάδα είναι πλήρης.
Προτιμώ να έρθουν παιχταράδες αργότερα παρά ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε βρε κλείστε τον σεντιρα εκεί στην ΠΑΕ και μην ακούτε κανέναν
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβαλα στο περίπου τα κριτήρια που έχουν δώσει στο transfermarkt, και ίσως η πιο βατή επιλογή είναι ο Πιοτροφσκι από Λουγκοντορετσ
Τι στοιχεία έχουν δώσει?
26-28 διεθνης (ανηκει σε ομαδα).
Το διεθνης βεβαια ειναι σαν το "προεδρος". Μια φορα διεθνης, ακομα και στα 19, για παντα διεθνης. :D
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω καν να αφήσω τον εαυτό μου να πιστέψει ότι ο χαφ μπορεί να είναι ο Άλεξ Κραλ
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγιε μου Παβλενκα κάνε το θαυμα σου
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σημαντικο ειναι τι θελει ο προπονητης, επισης ξεχνατε οτι ο λουτσεσκου μιλαει με τους παικτες.
Το θεμα στα χαφ ειναι οτι ο μιετε παιζει μονο σαν 6αρι και ο καμαρα μονο σαν 8αρι επιθετικο αρα το ιδανικο ειναι να ερθει ενας παικτης καλος που να μπορει να παιξει και μαζι με μειτε αν χρειαστει ωστε ...
Το θεμα στα χαφ ειναι οτι ο μιετε παιζει μονο σαν 6αρι και ο καμαρα μονο σαν 8αρι επιθετικο αρα το ιδανικο ειναι να ερθει ενας παικτης καλος που να μπορει να παιξει και μαζι με μειτε αν χρειαστει ωστε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 07:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σουριναμέζος
Γενικά συμφωνώ με την άποψη ότι θα ήθελα τον καλύτερο παιχτη και όχι κάποιον όχι τόσο καλό αλλά να ταιριάζει καλύτερα αν και εφόσον δεν είναι ανέφικτο το ταίριασμα.
Επισης την χρονιά του πρωταθλήματος όταν έλειπε ο Μειτε βλέπαμε την ομάδα κομμένη στα 2 γιατί δεν υπήρχε κάποιος να ...
Γενικά συμφωνώ με την άποψη ότι θα ήθελα τον καλύτερο παιχτη και όχι κάποιον όχι τόσο καλό αλλά να ταιριάζει καλύτερα αν και εφόσον δεν είναι ανέφικτο το ταίριασμα.
Επισης την χρονιά του πρωταθλήματος όταν έλειπε ο Μειτε βλέπαμε την ομάδα κομμένη στα 2 γιατί δεν υπήρχε κάποιος να ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τεράστιο κενό ανάμεσα στο κέντρο και στην άμυνα και οι συνέπειές του είναι θέμα επιλογής τακτικής, όχι θέμα επιλογής παικτών. Ο Λουτσέσκου θέλει στην ουσία δύο box-to-box παίκτες που να είναι δυνατοί, να κερδίζουν την μπάλα, να πατάνε περιοχή και να είναι καλοί στο passing game. Ιδανικά θα ήταν ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Απίστευτη δουλειά στο ξεσκαρταρισμα φέτος, έφυγαν τα περσινά βαρίδια, φεύγουν τα χρόνια βαρίδια κουαλιατα,σοαρεζ και περιμένουμε αντρε Ρικάρντο που δεν τον φοβάμαι θα βρει ομάδα, και τον αυστριακό μεσσι που πιστεύω ότι εδώ θα την βγάλει φέτος. Επίσης δώσαμε πολλά παιδιά με συνιοδικτησια από τον ΠΑΟΚ ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
"Σερβιτόρος" οι υπεύθυνοι των μεταγραφών, "υποχρέωση να διεκπεραιωσω" το γήπεδο;
Λέω εγώ τώρα...
Λέω εγώ τώρα...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά άμα οι οπαδοί της Ναπολι είναι σαν τον @Equalizer κλαιν .καλος θα είναι
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το γκολ/ συμμετοχές που συνεχώς διαβάζουμε είναι λίγο ανέκδοτο.
Οκ καταλαβαίνω ότι είναι το μοναδικό αξιολογικό χαρακτηριστικό που έχει ένας οπαδός. Ο ίδιος οπαδός όμως θα πρέπει και αυτός να καταλαβαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό που έχει στη διάθεση του είναι ένα 5-10% της συνολικής ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κάνω μια αναδρομή στο παρελθόν τού φόρουμ και παραθέσω αυτούς γράφανε "ξυπνάτε ρε στην ΠΑΕ πάρτε Τσαλοφ παιχταρας" θα γελάσουμε.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Λοιπόν έχω ψηθεί αρκετά για Κραλ - Ντουκς
Όλοι θετικοί αύρα μπας και μας κάτσουν
Όλοι θετικοί αύρα μπας και μας κάτσουν