Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές

Return

από JohnDag
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Προσωπικά είμαι απόλυτα θετικός για τον Μαουρίσιο..ε για τον Γκλεν Καμαρά εννοώ :D

Δώσε μας μετρονόμους και πάρε μας την ψυχή. Ε Ραζβάν;;;

:opaokara:
από JohnDag
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.

Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.

Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
από Blackgr4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Τρομερή περίπτωση ο Glen.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
από JohnDag
Δευ 28 Ιούλ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Θα συμφωνήσω με Σουριναμέζο.

Glen, Meite, Kral και Chotard παρότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν ένα συγκεκριμένο κοινό στοιχείο που είναι ξεκάθαρο.

Δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το παιχνίδι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Κάτι που ο Καμαρά έχει και με το παραπάνω.

Αν φύγει ο Καμαρά ...
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
από Outsider1926
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να είναι off topic...

Δεν θαμπώθηκα ποτέ από όσα είδα από το Μαροκινό άτι aka Ουαλίντ Σεντίρα/ Κεντίρα, ίσα ίσα αν δεν έρθει θα πάρω τα πάνω μου. Σκουντούφλης πολυτελείας, προσπαθεί να είναι συμμετοχικός, μαχητικός, τα δίνει όλα και συμφέρει. Αν αφαιρέσεις όμως τη σωματοδομή του, τα αθλητικά ...
από DamoN
Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φίλε με Οζντοεφ και Κεντζιορα πήρες πρωτάθλημα! Δεν είχες tv?
από nunies4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Το "οπως πρεπει" ειναι να σου λειπε το ενα φορ (εστω το βασικο), ο χαφ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα και ο στοπερ που θα ερθει να συμπληρωσει την 4αδα;
Ε ασε με εμενα να εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη και στους 20κατι παικτες που ειναι αυτη την στιγμη στο ροστερ

Λείπει ο βασικός ...
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Το λέει δίπλα στο "Στα πρώτα ματς πρέπει να πας με δύο φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ και αν γίνει κάτι κάνε τον σταυρό σου".

Σύμφωνοι. Οπότε σας χάλασε ο Μειτέ και ο Ντεσπόντοφ που ήρθαν πρόπερσι στα τελειώματα. Επίσης, αφού αυτό είναι το σκεπτικό, παρακαλώ να μην ξανακούσω θεωρίες του ...
από danirifle
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν πάντως είναι αυτές οι επιλογές, μπορώ να πω ότι όλες είναι υψηλού επιπέδου. Αν κάποιος έχει πρόσφατη εικόνα από τον Dahoud ή γνωρίζει που οφείλεται η απότομη πτώση ας μας διαφωτίσει.

κάπου διάβασα ότι έχει εμφανίσει θέματα συμπεριφοράς εκτός αγωνιστικών χώρων
επίσης το παιχνίδι του στην ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
από Τρόμος
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τσούμπα με ανάποδο ψαλίδι σου έδωσε τίτλο κόντρα στη μοναχοκόρη της προσφυγιάς. Γιατί το ψαλίδι νικάει το χαρτί!!!!
από magdy
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.

Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα ...