Η αναζήτηση βρήκε 178 εγγραφές

Return

από PAOKevolution
Δευ 21 Ιούλ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Χωρίς να ξέρω, υποθέτω εντός αυτής της εβδομάδας. Κι αυτό γιατί είχα διαβάσει ότι θα έβγαινε πρώτα η εντός έδρας και μια βδομάδα μετά οι άλλες 2.
από dragon
Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Νομιζω πως το προσιμο του αποτυπωματος σου στην ομαδα ηταν θετικο. Σε ενα χωρο με καραπαπαδες, κουγιες κ κοσμαδες προτιμουσα το δικο σου προφιλ. Σιγουρα με αρκετα λαθη αλλα κ σημαντικη προσφορα. Καλη συνεχεια
από jackba
Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ που επιμελούνταν στην π.Π. (προ ΠΑΣΟΚ) περίοδο με έβρισκαν συνήθως απολύτως σύμφωνο και μου άρεσαν ιδιαίτερα τόσο το περιεχόμενο όσο και οι διατυπώσεις που επέλεγε. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω, έτη φωτός μακριά από γραφικούς τύπους των Αθηνών ...
από ToMousiTouCrespo
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Σήμερα κλείδωσε το κύπελλο με τη μαύρη :opaokara:
από renegade
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Είναι εξοργιστικό μία τέτοια μέρα όπου το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη θα ψήφιζε κάτι για κάτι το οποίο υποτίθεται είναι το νούμερο ένα στην ατζέντα όλου του οργανισμού, κάτι που το περιμένουν όλοι οι οπαδοί της ομάδας και να μην υπάρχει ούτε μισός reporter της ομάδας ούτως ώστε να παρέχει ...
από gika
Τρί 29 Ιούλ 2025, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εχω εκφραστεί προσφάτως επανειλημμένα για τα λάθη που χρεώνω στον Ιβάν, αλλά ο ΑΣ έχει τεράστιο φάουλ εδώ και είναι στα όρια του γελοίου αυτό που γίνεται.

Αυτό που τους αναγνωρίζω είναι ότι ένας Ιβάν που τάζει γήπεδο εδώ και μιάμιση δεκαετία, και που παρά τα αρχικά του βήματα 6-7 χρόνια πριν, δεν ...
από riegel
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Θα γράψω μερικές σκέψεις μου όσο πιο συνοπτικά μπορώ ελπίζω να μη βγει μεγάλο σεντόνι.

1) Οικονομία ανεπηρέαστη από γεωπολιτικά γεγονότα δεν υπήρξε και δε θα υπάρξει ποτέ. Τώρα είναι με την πλάτη στο τοίχο ο Σαββίδης σε 1-2 χρόνια μπορεί να είναι ο Μυστακίδης ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Η ανακοίνωση ...
από jibbie
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.

Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι ...
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Η πουστια σε όλη αυτήν την υπόθεση (καλά, μεταξύ όλων των άλλων) είναι ότι περνάει στο ντουκου πως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ να έχει ο Σαββίδης ΤΩΡΑ (ναι ναι ξέρω, σε έξι μήνες) τα λεφτά, ειδάλλως ΤΕΚΜΑΊΡΕΤΑΙ ότι δεν είναι άξιος να κάνει το γήπεδο και άρα πρέπει να ΣΠΕΎΣΟΥΜΕ να βρούμε αλλον

Ξαφνικά γειωνουμε ΟΛΕΣ ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Είναι δυνατόν η πλευρά Μυστακιδη σε μια περίοδο που είχαν αρχίσει να μαζεύονται σύννεφα πάνω από τη σχέση Ιβαν - κόσμου να μην καταλαβαίνει ότι με τη προσέγγιση της στρέφει το θυμικο του κόσμου εναντίον της με τρόπο και ενταση που δεν θα πιστευε ούτε ο ίδιος ο Ιβαν;

Λογικές απορίες. Πιστεύω πως ...
από flash4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Εχω εκφραστεί προσφάτως επανειλημμένα για τα λάθη που χρεώνω στον Ιβάν, αλλά ο ΑΣ έχει τεράστιο φάουλ εδώ και είναι στα όρια του γελοίου αυτό που γίνεται.

Αυτό που τους αναγνωρίζω είναι ότι ένας Ιβάν που τάζει γήπεδο εδώ και μιάμιση δεκαετία, και που παρά τα αρχικά του βήματα 6-7 χρόνια πριν ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
από Psaras
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.

Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
από loukas karadimos
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
από TylerDurden
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Ω ρε πουστη υλικό στο Luben θα δώσουμε.