Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές

Return

από Sera4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το σημερινό πάει χειρότερα και από όσο περίμενα.

Ανίκανοι, επικίνδυνοι, αγράμματοι άνθρωποι σε κομβικές θέσεις.
από anatolikos2
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Η φάση είναι λες και πήγε κάποιος στο καφενείο, να φόρεσε στους δύο πρώτους που βρήκε μπροστά του από ένα πουκάμισο και μία γραβάτα και να τους έβαλε μπροστά σε ένα μικρόφωνο.
από gpap5
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Η κυρία που μιλάει, έχει φάτσα δεξιού λαμογιού, που βρίζει το δημόσιο και τον κρατισμό, αλλά όλες οι δουλειές που κάνει, είναι με συμβάσεις χωρίς διαγωνισμό με το δημόσιο.
από Jim_Chatz
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Χαχαχαχα δεν περίμενα να το πω, αλλά μπράβο στον τσορμπατζογλου
από Kabamaru11
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Επεσαν οι μασκες,ευχομαι εστω κ αργα να βγει μπροστα ο Τσαλοπουλος σαν αντιπολιτευση στον Α.Σ. και να τελειωσουν αυτα τα ανθρωπακια,εμενα προσωπικα δεν με εκφραζουν σαν ΠΑΟΚ.

Χωριαταραιοι κ τσατσοι.Καρεκλοκενταυροι διχως ηθικοτητα.Σαν να βλεπω βουλευτες ρε π..στη μου.

Πρεπει συντομα κ ο απλος ...
από TylerDurden
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι της παρούσης, αλλά φταίμε και εμείς, και εγώ μέσα φυσικά, που αφήσαμε τον ΑΣ με 300 μέλη. Θέλει μαζική συμμετοχή στον ερασιτέχνη. Δε γίνεται αυτοί οι λίγοι (ποιοτικά) να ασκούν διοίκηση στον ΑΣ και να τον εκπροσωπούν. Δε γίνεται να είναι αυτοί οι ικανότεροι για διοίκηση σε μια κοινωνία 300 ...
από nunies4
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Χριστέ μου δεν πίστευα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα καταλάβαινα ότι ένας σύλλογος γίγαντας σαν τον ΠΑΟΚ διοικείται από χωριάτες που δεν βρίσκεις ούτε στα πιο απομακρυσμένα χωριά.
Τι ξεφτίλα...
από TylerDurden
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παπαρολόγε καθηγητή, εφόσον οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η δυσχερής θέση που ίσως βρεθεί ο Ιβάν σχετικά με τη διακίνηση κεφαλαίων είναι στο επίκεντρο των επιφυλάξεων του ΑΣ, τότε για ποιό λόγο οι δηλώσεις του ΚΚ μπήκαν στο κάδρο;

Είτε έλεγε αυτά που έλεγε ο Κυριάκος είτε όχι, τα γεωπολιτικά θα ...
από Thax
Δευ 11 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Να και το σχόλιο για τα νέα μέλη. Γιατί τους ενδιαφέρει να ελέγχουν την κατάσταση. Ντροπή η αναφορά από τον πρόεδρο.
από Napoli4
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε ...
από gika
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.

Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

2-3 πράγματα από όσα είπε ο ΑΣ σήμερα είναι βεβαίως σωστά, χρησιμα και ΑΝΑΓΚΑΙΟ να διορθωθούν η να λυθούν ή να προβλεφθούν. Περί εγγυήσεων, ημερομηνιών κ.α.

Δέχομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις ενστάσεις τους για την απαιτούμενη συνεργασία και διορθώσεις στο "μνημόνιο".

Από εκεί και πέρα όμως μια συνέντευξη που ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...