Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1395 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ οτι με αντιπροσωπεύει μια διοίκηση που ψηφίστηκε από 218 ανθρώπους (και δεν την ψήφισαν και όλοι), όταν απέναντι της έχει έναν άνθρωπο που μόλις την τελευταία Πέμπτη πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από 29,000 κόσμο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ γιατί μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν συνέντευξη τύπου.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που επιχείρησα , καλή τη πίστη να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης, ήταν πριν από κάτι χρόνια, άντεξα με το ζόρι τέσσερα λεπτά. Θυμάμαι ακριβώς είχα περάσει τα διόδια των Μαλγάρων και ούρλιαζε ενας περίεργος ημιψεκασμένος τύπος Κυριακή πρωί και ήταν κάτι σαν...πολιτικός αναλυτής ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι δεν διαβαζετε ρε παιδια πρωτα. Δεν μιλαω για τις 31/12. Λεω αν υπογραφει αυτο το μνημονιο και "αναγκαστει" να εμφανισει εγγυητική σε ενα χρονο μετα την υπογραφη και δεν το κανει, δεν θα απαξιωθει; Πως θα φταιει καποιος αλλος;
Αυτο αναρωτιεμαι. Τι κερδος εχει ο Σαββιδης να πει ψεματα για τα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύστερα και από το σημερινό οπου μία υπάλληλος δικηγόρος και ένας μαθηματικός και ραδιοφωνικός παραγωγός - συμμαθητής και συμπαίκτης το 68 στην αλάνα με τον ησαιαδη (τι ακούμε Παναγία μου στον ΠΑΟΚ) ήταν τα πρώτα βιολιά σε συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη με κομπάρσο τον πρόεδρο θα ξανά αναφέρω την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μπορέσει κ αυτά τα περί 31.12 να τα βάλουν εκεί που ξέρουν...
Βιαζεσαι τόσο πολύ εσύ προσωπικά..?
- Τρί 12 Αύγ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την συνέντευξη τύπου του Ξανθόπουλου, του Στεφάνου Στρατηγού και της Άντζελα Ζήλια δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να πω πολλά, νομίζω ότι η αγαμημένη μας κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει το όνειρο του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε έχουν δίκιο οι άνθρωποι και είναι γνωστό από παλιά ότι 'οι Γερμανοί ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν μπορεί ο Ιβάν, θα περιμένουμε έως να μπορέσει.
Απλά και ξεκάθαρα.
Μετέφερέ το και στους από πάνω, πως δεν επιλέγουμε γήπεδο, επιλέγουμε Πρόεδρο.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε από τα βασικά.
Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
Τα μέλη σωματείου έχουν δικαίωμα ενημέρωσης για τις πράξεις και αποφάσεις των οργάνων του σωματείου, ιδίως για θέματα που επηρεάζουν τη λειτουργία, την περιουσία και τις υποχρεώσεις του σωματείου.
Το ΔΣ είναι διαχειριστικό όργανο, αλλά ενεργεί υπόλογο απέναντι στη Γενική ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το φόρουμ έχει και άλλους δικηγόρους, όποιος θέλει να συμπληρώσει,να διορθώσει ή και να εκφέρει αντίθετη άποψη ,τον παρακαλώ να το κάνει. Το θέμα εδώ δεν είναι μόνο το γήπεδο και η κόντρα με την ΠΑΕ, αυτό είναι η αφορμή.
Όταν θα έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης, καλό θα είναι να πάμε σ ...
Όταν θα έρθει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης, καλό θα είναι να πάμε σ ...