Αναζήτηση για περισσότερες από 1395 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Να δεχτουμε οτι υπαρχουν κενα στο μνημονιο. Οτι υπαρχουν παραλειψεις και οτι η ΠΑΕ δεν τα εκανε ολα καλα. Οταν συναντηθηκαν τους ειπαν απο τον ΑΣ εμεις αυτο δεν το υπογραφουμε για αυτους τους λογους; Τους ειπαν δεν το διαβασαμε δωστε μας λιγο χρονο; Τους ειπαν θα σας στειλουμε τις διορθωσεις ...
από ToMousiTouCrespo
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό μετά από χρόνια απραξίας να υπογράψει ο ΑΣ ένα μνημόνιο στου οποίου τη σύνταξη δεν συμμετείχε;

Λέει ψέματα ο ΑΣ; Έχει ημερομηνίες, ρήτρες κλπ το μνημόνιο; Το έχει διαβάσει κανένας να πει υπεύθυνα ναι ή όχι;

Ένα ψέμα παντως το είπε σίγουρα για το 12+4 και από πότε ...
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό μετά από χρόνια απραξίας να υπογράψει ο ΑΣ ένα μνημόνιο στου οποίου τη σύνταξη δεν συμμετείχε;

Λέει ψέματα ο ΑΣ; Έχει ημερομηνίες, ρήτρες κλπ το μνημόνιο; Το έχει διαβάσει κανένας να πει υπεύθυνα ναι ή όχι;

Ο ΑΣ ας πάρουμε καλοπροαίρετα ως δεδομένο ότι δε λέει ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?

Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο κάθε ...
από keep_paokizein
Δευ 11 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μα από την αρχή εγώ αυτό φωνάζω . Ακόμα και στις διαφωνίες μου με τον οντι αυτό λέω .
Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι ο Ιβαν θα κερδίσει δύση Αμερική νδ κλπ μπορεί ναι μπορεί και όχι
Αλλά θεωρώ ανήθικο που από την στιγμή που υπάρχουν όλα αυτά τον πιέζεις να κάνει κάτι που αν δεν υπήρχε αυτός ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
από Montrealiotis
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σύ Joshua στέκεσαι σε μια τεχνική λεπτομέρεια, ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρογραμμενο. Και το κάνεις από την πρώτη μέρα που το διάβασες και πολύ πιθανόν έχεις δίκιο. Είδες όμως εσύ τον ΑΣ, μέχρι σήμερα να ζητά αλλαγές; Να ζητά βελτιώσεις; Η ουσία είναι ότι ο ΑΣ (218 άτομα) αποφάσισε να διώξει τον ...
από gianantho
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:58
Jump to forum
Jump to topic

Για μενα η σταση του Α.Σ δεν ειναι καθαρή.
Ο υπ.επικοινωνιας (ύφος πολιτικου του '90 τρομοκρατω για να κερδίσω) στην τοποθέτηση αναφέρει ότι λόγω εμπιστευτικοτητας δεν μπορεί να δώσουν στοιχεία της συμφωνίας με τον κ. Μυστακιδη.

Μετά απο λίγα λεπτά η δικηγορος αναφέρει οτι δεν ειναι ακριβως ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Vet_eranos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Αυτό που είδα σήμερα ντράπηκα, αηδίασα, απελπιστηκα, σοκαρίστηκα με το τι επικρατεί στον πυρήνα της ομάδας..

*άκου 218 άτομα κ για να εγγραφείς θες 2 από δαύτους αλλά κ τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ.. Ούτε οι μασόνοι τέτοιο κλειστό κλαμπ..
+1926