Αναζήτηση για περισσότερες από 6278 εγγραφές
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Oλα τα μπράβο στον Χατζ'όπουλο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα ειμαστε περηφανοι που τον εχουμε .Οτι και να πουμε ειναι λιγα μπροστα στο μεγαλειο του.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι πολύ καλό χτυπιόταν στα κορτ σίτς για την διαιτησία και του έστειλα μήνυμα ότι ξεφτιλίζεται …
Στα γρήγορα έπρεπε ο ζτνοβς να φάει 5 τεχνικές . Ο μποχωριδης δεν έκανε επιθετικό και στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γκρι ΠΑΟΚ .
Δεν θα γράψω τι του έγραψα γιατί βαριέμαι αλλά η απάντηση του ήταν ...
Στα γρήγορα έπρεπε ο ζτνοβς να φάει 5 τεχνικές . Ο μποχωριδης δεν έκανε επιθετικό και στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι γκρι ΠΑΟΚ .
Δεν θα γράψω τι του έγραψα γιατί βαριέμαι αλλά η απάντηση του ήταν ...
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
ρουφα Τραπεζανιδη, ρουφα κι εσυ Φορεστερ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
σουταραν 39 βολες και φωναζαν, "γαμησι και βια στη διαιτησια". αυτοι, που ειναι μπασκετικος λαος και νιωθουν απο μπασκετ. για γελια ειστε ρε καημενοι
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολεύομαι πάρα πολύ όταν βλέπω. Πλέον πανηγυρισμό του Γιαννάκη. Γυρίζει το κεφάλι αριστερά δεξιά σα να ψάχνει τον πατέρα του. ΛΟΥΚΑ ΖΕΙΣ .
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 14/02, 18:15, ΕΡΤ2
Καλοδεχούμενοι όλοι, έβαλα ΑΕΚ στον τίτλο για να αφήσω ανοιχτό το καλλιτεχνικό ρεπερτόριο για το πώς θα γραφτεί το Χαρτι στο ποδόσφαιρο νήμα 
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Καλο αφανισμο Ανδρωνη...... 
- Δευ 08 Ιουν 2026, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μακάρι να ισχύει οτι αρνείται να πάει! Ποια εθνική και μαλακιες, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΧΑΒΟΥΖΑΙΟΙNeiros4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 15:23 τι ακριβως ισχυει με ντελια και εθνικη; Γιατι κατι εμαθε ειπε και ο κολκας το μεσημερι αλλα δεν ακουσα.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τραυματίας και ευκαιρία να κάνει διακοπές με το μωρό και την γυναίκα του. Σιγά το φιλικό της εθνικής που τον θυμήθηκε ο Καρβέλας. Καλά έκανε. Κανένα ρίσκο για την εθνική. Να χειροτερέψει και να μην μπορεί να έρθει προετοιμασία; Ασε ρε
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαλακροκορακα εισαι το μεγαλύτερο σιχαμα όπως και πολλοί οπαδοί μας που τον θαυμάζουν και τον ακούνε ζω Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι λέω....κουλιανε είσαι και εσύ κοπριτης και το μεγαλύτερο πλυντήριο του φαλακροκορακα.....

- Πέμ 11 Ιουν 2026, 01:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Μπορεί να σταθεί και να στηριχθεί ο Μύθου για δεύτερος; Που σημερον ημέρα ο δεύτερος έχει σχεδόν το 70% των λεπτών του πρώτου. Εγώ πιστεύω πως οχι. Και δεν μιλάω με δεύτερο τον Γερεμεγεφ.
Εμένα δεν με πείθει, σαν τον Τζιμα πχ. Με μια 10αρα του βάζω κορδέλα
Εμένα δεν με πείθει, σαν τον Τζιμα πχ. Με μια 10αρα του βάζω κορδέλα
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν όλοι κρυβόντουσαν βγήκες μπροστά και δεν σταμάτησες να τους φωνάζεις πόσο κλέφτες και ψεύτες είναι. Υπερασπίστηκες όσο κανένας τον ΙΒΑΝ στις δύσκολες στιγμές και το κάνεις ακόμη και τώρα. Είσαι και η ασπίδα και το δόρυ του. Τους ξεμπροστιάζεις όπως και όσο κανένας. Κανένας δεν σε κάλυψε στα ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όσα διαβάζω να λέτε ότι λέει ο Κόλκας (ούτε με μισό μπουκάλι ουίσκι δεν μπορώ να τον ακούσω) συμπεραίνω μεν ότι δεν έχει ιδέα, είμαι βέβαιος δε ότι αν είχε προσληφθεί ο κολλητός του θα ήξερε, όπως παλιότερα, ακόμη και πότε κατούρησε ο ένας ή ο άλλος.
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
Από εκεί και πέρα, θεωρώ τεράστιο ρίσκο να ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ο Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει ένα δέσιμο με πάρα πολλούς παίχτες και επειδή έχουμε το προηγούμενο του Άμπελ με τους παλιούς τι έγινε όταν προσπάθησε να κάνει αλλαγές σημαντικές και πώς πλακώθηκε μαζί τους, αν φύγει ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να φύγουν και κάποιοι παίχτες ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι πολύ διχασμένος σ' αυτό το κομμάτι. Νομίζω πως φοβάμαι ότι η ζωή χωρίς ραζβαν, τον λατρεύω. Από την άλλη ίσως όντως έφτασε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Όποτε να γίνει η αλλαγή, είτε φέτος είτε του χρόνου πάλι προκριματικά θα έχεις κ πάλι η επιλογή θα έχει ρίσκο. Αυτό που δεν Μ αρέσει είναι που ...