Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2965 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχύει ότι υπάρχει συμφωνία για Γενάρη, είναι θέμα χρόνου να έρθει ...από τώρα
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic

Βαρέθηκα να διαβάζω 1000 φορές τα ίδια και τα ίδια, οπότε τώρα πάμε λίγο...

Δε βγάζει λογική;;;

- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:41 Καλως ηρθες πιτμπουλ...Μπορει τελος Αυγουστου να παρουν τν Ριγκο της Μπανικ κ να ερθει ο Ζαφειρης απο τωρα...εχει αγωνες κ η Μπανικ για το κονφερενς

- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευχαριστούμε Ιβαν Σαββίδη.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;
Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναμενόμενη εξέλιξη θα πω εγώ και σωστή κίνηση της ΠΑΕ έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση. Απλά ελπίζω να μάθαμε και κάτι απ τους Τσέχους σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις.
Να δούμε βέβαια τώρα τι χαφ θα έρθει σ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και προφανώς το ξεχνάμε για τα δύο παιχνίδια των ΡΟ.
Να δούμε βέβαια τώρα τι χαφ θα έρθει σ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και προφανώς το ξεχνάμε για τα δύο παιχνίδια των ΡΟ.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει ρε παιδιά πολύ συχνά οι μεγάλες ομάδες αφήνουν δανεικό τον παικτη κάνα εξάμηνο στην μικρή ομάδα από όπου τον πήραν 

- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητοί που θέλετε να τονίσετε τα αρνητικά της μεγαλύτερης μεταγραφής μας και μιας από τις .μεγαλύτερες στη χώρα, αράξτε λίγο σας παρακαλούμε, έτσι για το γαμωτο.
Βέβαια, αν πάλι δεν μπορείτε να κρατηθειτε και θέλετε από τώρα να τονίσετε τα αρνητικά της μεγαλύτερης πιο επιδραστικης μεταγραφής ever ...
Βέβαια, αν πάλι δεν μπορείτε να κρατηθειτε και θέλετε από τώρα να τονίσετε τα αρνητικά της μεγαλύτερης πιο επιδραστικης μεταγραφής ever ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπα οχι δεν το πιστευω..ψεμματα λενε..μαλλον η "πληροφορια μου" ψεμματα μ ειχε πει οτι ειναι κοντα ..και σας ελεγα λιγο υπομονη ρε λιγο..οταν δεξια και αριστερα σας λεγανε εχει κλεισει και ερχετε η οτι χαλαει για να πεσουνε μεσα οτι και να γινει..εδω και δυο εβδομαδες(κ δν αναφερομαι σε καποιους εδω ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic