Αναζήτηση για περισσότερες από 2965 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν είπε κανείς ότι η τοξικότητα δεν είναι ρεαλιστικη
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε την μαυρίλα καποιων και την μιζέρια. Όταν ο Ολλανδός έλεγε τα ποσά που θα δαπανηθουν για μεταγραφες πέφτανε οι γνωστοί και τον έβγαλαν μέχρι και παπατζη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο μπατιρης Ιβάν δεν δίνει λεφτά. Τώρα που ο Όλλανδος δικαιώθηκε πανηγυρικά ότι για τέτοιες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί που κράζουν στις 20 Αυγούστου για μεταγραφές ενω έχει 10 ημέρες για να πείσει το παράθυρο, είναι οι ίδιοι που κράζουν σε έναν αγώνα από το 20' αν κάτι στραβωσει.
Είπαμε. Κλείνεις ευκαιρίες στην αρχή του καλοκαιριού πχ Μπείτε, Τέιλορ , Κενυ , περισυ Καμάρα και μετά αναμένεις τον Αύγουστο για ...
Είπαμε. Κλείνεις ευκαιρίες στην αρχή του καλοκαιριού πχ Μπείτε, Τέιλορ , Κενυ , περισυ Καμάρα και μετά αναμένεις τον Αύγουστο για ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να μην παρεξηγηθώ ότι όλα καλά τα βλέπω ,η ομάδα ναι θα έπρεπε να έχει ένα χαφ ακόμα και ένα στόπερ, ωστόσο αν όντως το χαφ είναι ο Ζαφείρης δεν μεν χαλάει καθόλου να έρθει και σε 5 μέρες, το ίδιο και ο στόπερ ανάλογα τι επιπέδου είναι.
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή ...
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα παίκτη θα φέρουμε;
Οχι φιλε δεν θα φερουμε.Μιλησαμε με την ΠΑΕ και τους παρακαλεσαμε να μην φερουν.
Εχουμε εθιστει τοσο πολυ στην καθημερινη συνεχομενη γκρινια σου και δεν ξερουμε πως θα ζησουμε χωρις αυτη.
Κ εγώ έχω εθιστεί στα ευχολόγια σας αρχηγέ μου, με την δύναμη του Θεού, θα ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.
Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;
Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφελείς...7 στα 10 ποστ μέσα στα μιζέρια λες και άμα κράζεις όλη μέρα θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Αφού λοιπόν οι πραγματιστες ξερουν τι θα γίνει με βάση την προϊστορία γιατί μπαίνουν και κράζουν κάθε μέρα; ας μπουν μια στην αρχή της μεταγραφικής και μια στο τέλος να τελειώνουμε. Και ας συζητάμε ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά, ας γίνει το όνομα του φόρουμ Μιζερολογία-Καταστροφολογία 2025. Κάντε υπομονή ρε και όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα πει ο καθένας το παράπονο του. Γεμίζοντας 200 σελίδες με παράπονα δεν πετυχαίνετε κάτι
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Βάρα μίρλααααα….
Σε καλό θα μας βγει
Σε καλό θα μας βγει
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι τα ιδια και τα ιδια.. αυτό μπορουμε βαση οπτικης να το δουμε και να το παρουσιασουμε οπως θελουμε αλλα ειναι ΜΙΡΛΑ. Λοβρεν (που τραυματιστηκε) Κολλευ (βγηκε εκτος ομαδας εξωαγωνιστικα) Μπακαγιοκο (δεν επιασε τι να κάνουμε).. ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, όλα τα τσουβαλιάζω. ΝΑΙ ΤΑ ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς mods. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σας.
Μήπως θα βοηθούσε μια ενδιάμεση λύση; Πχ αν κάποιος σχολιάζει επανηλειμμένα εκτός θέματος, και αφού έχετε προειδοποιήσει banάρει κλπ κλπ, να επιστρέφει σε καθεστώς έγκρισης των σχολίων του; Και ας γίνεται μόνο ανά thread. Ή αν αυτό δεν υποστηρίζεται ας ...
Μήπως θα βοηθούσε μια ενδιάμεση λύση; Πχ αν κάποιος σχολιάζει επανηλειμμένα εκτός θέματος, και αφού έχετε προειδοποιήσει banάρει κλπ κλπ, να επιστρέφει σε καθεστώς έγκρισης των σχολίων του; Και ας γίνεται μόνο ανά thread. Ή αν αυτό δεν υποστηρίζεται ας ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
To blog που το έγραψε 1ο για Ζαφείρη αρχές Αυγούστου, λέει ότι έπεσαν υπογραφές για Γενάρη.
Ότι διαβάζετε στο EPObook είναι έγκυρο και τσεκαρισμένο.
Παπάδες δεν πουλάμε.
Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ζαφείρη, πρώτοι μαθαίνετε από εμάς ότι έπεσαν οι τζίφρες για Γενάρη ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι σκάτε ρε μπορουμε να τον πάρουμε δανεικό μέχρι το Γενάρη!
Ασε που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεσε για Γενάρη γιατί μέχρι τις 31/12 δεν έχει λεφτά στην τράπεζα ο Τσετσένος
Ασε που μπορεί ο ΠΑΟΚ να πίεσε για Γενάρη γιατί μέχρι τις 31/12 δεν έχει λεφτά στην τράπεζα ο Τσετσένος