Γιατί να πληρώσουμε;
Έχουμε τον Ησαϊάδη, που είναι και... αμισθί οι υπηρεσίες του
Αναζήτηση για περισσότερες από 2965 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ο δανεικός όταν έρχεται έχοντας στόχο την παραμονή στον σύλλογο (όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις δανεικών που έχουμε) και όχι με την λογική του να συμπληρώσει χρόνο συμμετοχής για μια σεζόν που δεν τον βρίσκει στο κλαμπ του (όπως γινόταν συχνά τα πρώτα χρόνια Σαββίδη) είναι ακόμα καλύτερη ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σύλλογος ΑΝ του κάνει ο παίκτης ξέρει τι απαιτείται για να τον κρατήσει.arrwstos έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:23 Το ζήτημα είναι ο σύλλογος να έχει στόχο την παραμονή του παίκτη.
Τσουβαλιάζονται διαφορετικές περιπτώσεις δανεισμών απλά για να στηριχθεί το επιχείρημα της "κακής λειτουργίας" του συλλόγου.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι μας νοιάζει εμάς η απόσβεση ; Λογιστές του σαββιδη είμαστε;ή είμαστε μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ;
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν σου παρουν πρωταθλημα και μπεις με τη μια σε ομιλο τσουλου μια χαρα κανεις αποσβεση. Δεν χρειαζεται να τους πουλησεις.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων στον πλανήτη γη που ενδιαφέρονται για το πώς θα γίνει απόσβεση μιας μεταγραφής σούπερ σταρ; Πραγματικά δηλαδή.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει σε εποχές Γουμενου, Παγώνη, Βουλινού επειδή ο Σαββιδης θα φύγει από τη συνταγή της αυτάρκειας τότε μάλλον εσύ που δηλώνεις υποστηρικτής του τον αμφισβητείς. Γιατί αν ίσχυε αυτό που φοβάσαι τότε μάλλον θα έπρεπε να ζητάς άλλον επενδυτή και όχι ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με μερικά ακαουντ κάθε τρεις και λίγο να γράφουν για μπλακζον και πριστ. Να είναι καλά οι άνθρωποι να μοιράζονται ότι μπορούν εδώ στο φόρουμ, αλλά ρε μάγκες κοφτε το να πούμε.
Επειδή είμαι ένα από αυτά τα account που αναφέρεις επέτρεψε μου να σου απαντήσω.
Δεν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχω καταληξει αν αξιζει αυτα τα λεφτα και αν τελικα ερθει θα αποδειχθει τοσο επιδραστικος στο παιχνιδι μας, αλλα η αληθεια ειναι πως αντιστοιχου ταλεντου 22χρονοι ξενοι δεν βλεπουν καν την ελλαδα σαν προορισμο ακομη κι αν τους χρυσοπληρωσεις...
Απλα θα μπορουσαμε να παμε σε 2 χαφ κοντα στα ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι μου φάνηκε τελειώνετε με την τρίτη πρόταση την διαδικαστική, να πάμε στου επόμενους στόχους στόπερ και φορ… Μόνο ο ίδιος αν θέλει θα μας πει τι εννοεί. Αγνωσατι αι βουλαι…
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι θετικα εκλαμβανω αυτα που εγραψε ο παπας
- Δευ 18 Αύγ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ειπανε οτι το απογευμα θα γινει νεα προταση
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε
να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε