Αναζήτηση για περισσότερες από 2965 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Άραγε ποια η γνώμη Σαμπρακου; Φοβάμαι μήπως χαντακωθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ....
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες χαλαρα μεχρι να ερθει. Μπορει ολα να ειναι υπερ μας αλλα ο πρόεδρος της σλαβια μοιάζει λιγο με μπεκαλι , μη του γυρίσει καμια βίδα κ το παει εγωιστικα.
Ελπίζω η παε να κινείται κ για τους αλλους στόχους να κλείνουμε σιγα σιφα το ροστερ να απολαύσουμε.την ομαδα χωρις γκρίνια μεταγραφικη
Ελπίζω η παε να κινείται κ για τους αλλους στόχους να κλείνουμε σιγα σιφα το ροστερ να απολαύσουμε.την ομαδα χωρις γκρίνια μεταγραφικη
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απόγευμα έμαθα κάτι για Ζαφειρη αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, όταν μου επιβεβαιωθεί το σκάω.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:06 Blackzone βλέπω μέσα είσαι. Μήπως έχεις τίποτα επί του πιεστηρίου???
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπως οι δικοι μας υπουργοι Δικαιοσυνης με την με το δικαιο.Ορτζονικίδης έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:48Τι ναυτιλία έχει η Τσεχία ρε παιδιά ;zissos έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:33 Πρώην υπουργός Ναυτιλίας είναι λέει, συνηθισμένος θα είναι στα μπινελίκια.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν πιστεύω οτι ο εγχώριος ανταγωνισμός εχει καλύτερη τετράδα απο μειτε, Ζαφείρη, καμαρα, οζντοεφ.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.
Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς
Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είν τούτος ωρε?
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Πάντως τελείως φιλικά στο γράφω, ένας μήνας μπαν γι αυτά ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικούς εδώ μέσα, παρότι έχει αναλυθεί, φαίνεται να σας ενδιαφέρει περισσότερο αν παίξουμε Europa ή Conference, παρά το αν θα παίξουμε του χρόνου απευθείας ομίλους Τσαμπιονς λιγκ ή στην χειρότερη στα πλέι οφ του Τσαμπιονς λιγκ.
Δεν μπορείτε ή πιθανότατα δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο κύριος στόχος ...
Δεν μπορείτε ή πιθανότατα δεν θέλετε να καταλάβετε ότι ο κύριος στόχος ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσύ βλέπεις εύκολη την μεταγραφή Ζαφείρη, οταν ο Ολυμπιακός με εγγυημένα έσοδα σχεδόν 80 μυρίων έκανε πίσω. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία, με διάθεση να πληρώσει υπεραξία. Όταν είναι ολοφάνερο ότι έχει κερδίσει τον παίκτη ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει να ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Smoothcriminal1926
Άρα τι έχει κάνει λάθος ή ΠΑΕ και το έχει αφήσει να σέρνεται ένα μήνα; Το ένας μήνας προκύπτει βέβαια κυρίως από οπαδό το οποίο υιοθέτησαν και μερικοί αρδ.
Για πες μας γιατί δεν έχουμε καταλάβει.
Developer4
Επίσης πώς μπορείτε κάποιοι να θεωρείτε δεδομένο ότι δεν υπάρχει ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά, κανένας νοήμων οπαδός δεν θέλει ξενερωμένους παίκτες στην ομάδα του.
Από την ώρα που έκανε τα πρωινά σχόλια ο πρόεδρος της Σλάβια, όλοι οι οπαδοί τους λένε ότι είναι προτιμότερο να τον δώσουν, ειδικά εφόσον δίνει καλά λεφτά ο ΠΑΟΚ. Όλα όσα είπε, δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Η δε δήλωση δεν ...
Από την ώρα που έκανε τα πρωινά σχόλια ο πρόεδρος της Σλάβια, όλοι οι οπαδοί τους λένε ότι είναι προτιμότερο να τον δώσουν, ειδικά εφόσον δίνει καλά λεφτά ο ΠΑΟΚ. Όλα όσα είπε, δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Η δε δήλωση δεν ...