Αναζήτηση για περισσότερες από 2965 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Γέμισε ο τόπος φιλόσοφους που δεν έχουν χειριστεί ούτε αγορά αυτοκινήτου μεταχειρισμένου, αλλά έχουν άποψη για τον τρόπο που χειρίζεται η ΠΑΕ υπόθεση μεταγραφικής βόμβας. Είχαμε τους αναλυτές λογιστές, ήρθε η βόμβα ζαφειρη μεταμορφώθηκαν σε αναλυτές σωστής στρατηγικής και συμβουλευτικής. Τουλάχιστον ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Χάλασε το μη φτιαγμένο. Υπομονή 0 ή απλά αφορμή για κράξιμο και "εποικοδομητικη" κριτική? Και όλα αυτά, χωρίς καμία υπερβολή, βασιζόμενα στα ρημάδια τα σοσιαλ, ποιος πατάει λαικ που, ο Χ που έγραψε κάτω από τον Ψ ότι είναι αφερεγγυος και τούμπαλιν και η βροχή έπεφτε ραιτ θρού. Και οχι τίποτα, οι ...
από george188
Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:50
george188 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 16:41 Χάλασε η μεταγραφή και έχασα επεισόδια? Ποια ήττα
Εσύ το βλέπεις να προχωράει;
Εγω βλέπω ότι υπάρχει αναμονή. Το χάλασε για την ωρα δεν βγαίνει από πουθενά
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
από Taseos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως πάλι βρήκαν τον τρόπο να μας τα πρήξουν για ένα ακόμα καλοκαίρι. Κολλημένοι από έναν παικταρα 20 πλας μέρες και οι μέρες περνάνε. 10Μ πρόταση και ..μπλα μπλα. Ντεζαβου πόσα χρόνια το ίδιο έργο!Οκ προχώρα ρε πουστη μου, άλλες ανάγκες δεν έχει η ομάδα?Πάρε τον δεύτερο χαφ, παρε τον γαματο ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι όλοι οι χαφ ίδιοι. Το τι χαρακτηριστικά θα έχει ο "5ος" εξαρτάται από τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπόλοιποι 4, γι'αυτό κολλάει όλη η υπόθεση.

Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
από nunies4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

από kormi
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή για τον Ζαφείρη που θα έρθει..
Κι υπομονή και για τις υπόλοιπες κινήσεις που εκκρεμούν στον άξονα γιατί είναι περιπτώσεις που δεν υπήρχαν ελπίδες να κλείσουν πριν το τέλος Αυγούστου...
Αλλιώς το ρόστερ θα ήταν ήδη ολοκληρωμένο με μέτριους...
Και αρχές Σεπτέμβρη θα είναι η ομάδα αλλαγμένη ...
από paoki19
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:19 Αιντε ρε blackkkkk.... Αιντε πασακα μου να μας εξηγησεις λιγο τι κ πως...
Μπορεί να πετάχτηκε Πράγα να φέρει τον Ξάδερφο! :mrgreen:
από PaokFiesta
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Η εβδομάδα που πέρασε σε μία φωτογραφία :D
από burbu
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που βλέπω είναι ότι χάθηκε η αίγλη του τοπικ,που υπήρχε παλιότερα, μεταγραφές παπάδες, ανάλυση μεταγραφων η υποψηφίων στόχων και γκιφ με ατομικές βόμβες.
Όλα αυτά αντικαταστάθηκαν με μιζέρια,Μίρλα και κακομοιριά
Οποίον θέλουν ας φέρουν η και κανέναν να μην φέρουν
από PAOK - 1926-
Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο που βλέπω είναι ότι χάθηκε η αίγλη του τοπικ,που υπήρχε παλιότερα, μεταγραφές παπάδες, ανάλυση μεταγραφων η υποψηφίων στόχων και γκιφ με ατομικές βόμβες.
Όλα αυτά αντικαταστάθηκαν με μιζέρια,Μίρλα και κακομοιριά
Οποίον θέλουν ας φέρουν η και κανέναν να μην φέρουν

Εγω λεω καλου κακου ας ...
από Unpsofable78
Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Στόχος είναι να έρθει ο Ζαφείρης, ένα πραγματικά καλό στόπερ (δεν ξέρω εάν θα είναι ο Νέλσον), και εάν είναι δυνατόν να έρθει κάποιο καλό φορ (μακάρι να είναι ο Μοπαι ή κάποιος αντίστοιχης αξίας) στην θέση του Τσαλοφ.

Το 5ο χαφ, δεν μπορεί εύκολα να είναι ο ...
από Unpsofable78
Κυρ 17 Αύγ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Ο blackzone44 είναι απασχολημένος. Έχει ένα ραντεβού και μία υποχρέωση να διευθετήσει :mrgreen: