βλέπω το γηπεδο της Λειβαδιάς οπως και το γηπεδο της Λαριαας και της Καλαματας και αλλων επαρχιακών ομαδων ποσο γεματα ειναι απο κόσμο στην διεκδικηση ΣΟΒΑΡΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ και να υποστηριζουν την ΝΤΟΠΙΑ ομαδα
Καλό θα ειναι να ΑΝΑΨΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ στον ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ και ευρύτερα στον ...
Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο Μεντιλίμπαρ παίζει το παλιό σύστημα "ο σταυρός" . Κάνουν γιόμα και μετά κάνουν το σταυρό τους. Μόλις έμαθε ο Ελ Καμπί το όνομα του συστήματος, σταμάτησε να το υποστηρίζει.
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πολύ άθλια η εικόνα του γαυρου και ήταν ξεκούραστοι. Πλέον βλέπω τη χάρτινη ως την πιο επικίνδυνη να μας κλεψει. Ο γαυρος δίχως το κοράκι μπορεί και να έχανε 2-0. Γενικά πλέον κάθε ομάδα, αν θέλει και δεν είναι παράρτημα, δεν έχει να φοβηθεί καθόλου από τον τρόπο παιχνιδιού τους. Γιόμα γιόμα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πρώτος στόχος επετεύχθη!
Europa league και 2 νίκες μέχρι την διακοπή
Europa league και 2 νίκες μέχρι την διακοπή
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
5/6 clean sheets. Με τέτοιες στατιστικές θα έχουμε μόνο επιτυχίες.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Γνωμούλα που δεν πήγαν στην 4;
Μειτέ παλικάρι μου άστους να ανασάνουν λίγο.
Η σημερινή νίκη ήταν ξεκάθαρα των παικτών.
Ένα ξέσπασμα των παικτών που οι ίδιοι στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν καρτερικά πήγαιναν για ήττα.
Έβγαλαν εγωισμό.
Όπως έβγαλαν εγωισμό που δεν πήγαν στη κερκίδα για χαβαλέ.
Ή θα ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Πονάτε ρε;;;;; Μπειτε ρεεεε τόσοι λογαριασμοί ήταν έτοιμοι να κάνουν login in .
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν το σχολιάσε ήδη κάποιος.
Μου έκανε εντύπωση ότι στα τελευταία λεπτά, ακόμη και μετά το ακυρωθέν 3-1 δεν δεχτήκαμε φάση.
Η ομάδα, με τον Λοβρεν ηγέτη, τους κατάπιε!
Ακομη και στην κεφαλιά, είχε απάντηση ο Τσιφτσης.
Μου έκανε εντύπωση ότι στα τελευταία λεπτά, ακόμη και μετά το ακυρωθέν 3-1 δεν δεχτήκαμε φάση.
Η ομάδα, με τον Λοβρεν ηγέτη, τους κατάπιε!
Ακομη και στην κεφαλιά, είχε απάντηση ο Τσιφτσης.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια νίκη από κάθε άποψη.
Νομίζω ότι μας έχει βλάψει το να πηγαίνουμε την άποψή μας στα άκρα. Η αρχή βέβαια έγινε από τους φανατικούς του Λουτσεσκου που εύκολα βγάζουν σχεδόν όλο το υλικό σκαρτο και ειδικά τις μεταγραφές για να προστατέψουν τον προπονητή. Τον ρωτήσατε τον Λουτσεσου και σας ...
Νομίζω ότι μας έχει βλάψει το να πηγαίνουμε την άποψή μας στα άκρα. Η αρχή βέβαια έγινε από τους φανατικούς του Λουτσεσκου που εύκολα βγάζουν σχεδόν όλο το υλικό σκαρτο και ειδικά τις μεταγραφές για να προστατέψουν τον προπονητή. Τον ρωτήσατε τον Λουτσεσου και σας ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χθες η ομάδα έπαιξε, όπως παίζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκες ομάδες με εμάς. Ήμουν σίγουρος πως δεν χάνουμε. Απίστευτη τακτική πειθαρχία από όλους. Μπράβο στα παιδιά μας και στον προπονητή μας!
Πίστη ρε μ@λ@κες! Πίστη στην ομάδα! Εμάς έχει για στήριγμα! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Πίστη ρε μ@λ@κες! Πίστη στην ομάδα! Εμάς έχει για στήριγμα! ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντωμεταξυ είδα τα highlights στο ημίχρονο,τα είδα ξανά σήμερα σε πρωιναδικο στην TV και έχουν κοπεί οι φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο. Υπηρχαν μόνο οι φάσεις της κουλας και το γκολ.
Σωστότατος, αηδία κατάντησαν αλλά κ τ' αρχίδια μέσα αθηνέζοι. Καρτέλα με στατιστικά έβγαλαν μόνο στο ημίχρονο ο ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Πάντως είναι τόσο εμφανής η "αποχή" των εκφραστών της ντεμέκ αντικειμενικής κριτικής που αγγίζει τα όρια του εξευτελιστικού.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Θα ήθελα χτες κατά την εξέλιξη του αγώνα να μπορούσα να μπω για λίγο στο μυαλό του Γιερεμέγιεφ. Να έπαιρνα μια ιδέα για το τι μπορεί να σκεφτόταν ενόψει της επικείμενης μεταπήδησης στον ΠΑΟΚ.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Τα λεγε ο μικρος μακαρονας,αλλα δεν με εδωσε σημασια κανεις!Δεν ειδα το γκολ γαμωτο....Kabamaru11 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:45 Παλι δεν βλεπω το ματς,μην αγχωνεστε,αφου δεν εχω εικονα,το παιχνιδι το πηραμε,μη σας πω θα βαλουμε κ 3ο γκολ.