Η αναζήτηση βρήκε 81 εγγραφές

Return

από Nikodiai
Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εχω ανοιξει χθεσινες πτησεις και ψαχνω, μην μας το κανεις αυτο πατερ
από kritikos44
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω παραμονή από τώρα και στο βίντεο της παρουσίασης τον Ζαφείρη να τραγουδάει Καρρά ''δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω'' και τον ΖαΜε να του κάνει μανούρα

Γιάννη Σαββίδη ευχαριστούμε για αυτό το δώρο που μας έκανες
Μακάρι να επαληθευτούν οι φήμες για δυνατές κινήσεις και να πάμε ...
από Dimitris_L4
Δευ 25 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μλκς ξεκολλατε...μας εχετε βαλει στν πριζα χωρις να εχουμε ενα γαμημενο στοιχειο...εστω για τν χαφ , αφου τ σεντερ μπακ ειναι τοσο φοβερο...δλδ καλυτερα να μαλωνουμε εδω για τν κουρμπελη παρα αυτο ψυχοβγαλτικο να θελουμε να κοιμηθουμε κ να μν μπορουμε... :mrgreen:
από bicii82
Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
από Unpsofable78
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Όσο για τις μεταγραφές, λάβετε υπόψη ότι η προθεσμία σε μεγάλα πρωταθλήματα λήγει 31/08/25.

Στο δικό μας πρωτάθλημα 12/09/25.

Η προθεσμία δήλωσης Ευρωπαϊκής λίστας 02/09/25.

Ενώ υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικών.

Συμπέρασμα δικό μου:

Το 3ημερο 31/08/25 με 02/09/25 θα είναι καυτό. Για να δουμε
από DimitrisS
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Βολιακο προφερεται δηλαδη ο παικτης;

Αν προφερεται ετσι, μηπως μπορουμε να κανουμε καμια μαμουνια και να τον δηλωσουμε ως ελληνα γηγενη σε καμια λιστα;

Κωστας Βολιακος ρε παιδι μου, ξερω γω.
από Azrael
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.
από WeWillRockYou
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Το γεγονός ότι με το που μας απέρριψε ο Πουέρτα (ή τέλος πάντως μόλις είδαμε ότι δεν προχωράει), κλείσαμε άλλον παίκτη και δεν χρειάζεται να περάσουμε τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών με τη ψυχή στο στόμα δείχνει ότι πράγματι κάτι αλλάζει.
Για μένα αυτό είναι ίσως το πιο θετικό από όλη την ...
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

O μικρος ο ιταλος πως και δεν ανακοινωθηκε ακομα? κανονικος παικτης ο μπρεθγουειτ, ξερεις τι θα σου δωσει

Μόλις ανέβασε teaser η ομάδα με πρωταγωνιστή πάλι τον Βολιακο.

Η ιταλική δουλειά δεν τελείωσε ακόμα

Τον είχαν το πρωί στο λιμάνι για γυρίσματα.

Σιγουρα; Μην τον φερανε να ...
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

@Psaras λεβέντη μου πάτα το κουμπί.
από paoki19
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Σαν τσαμπιά κρέμονται όλα τα αρρωστακια στο topic. Πρέπει να υπάρχει ρεκόρ συνδεσιμότητας.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Όπως σωστά είπε ο Δημήτρης το απόγευμα αυτό το τοπικ, ειδικα τελευταίες μέρες των μεταγραφών, είναι και καβλαντα.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εσείς που χαλιεστε γιατί διαβάζετε; Έχει αλλά 150 τοπικ.
Δεν σας υποχρεώνει κάνεις να μπείτε σε αυτό με το ζόρι
από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
από Pikolo-4
Τρί 02 Σεπ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Καλημέρα στην παρέα! Η δημιουργία της 'Νέας Τούμπας ΑΕ' και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να μπει στον ΠΑΟΚ επιτρέψτε μου να με κάνουν πολύ επιφυλακτικό. Ακόμη και η διαρροή για το μπάσιμο του στο Μπάσκετ γίνεται λίγα λεπτά αμέσως μετά της ανακοίνωσης του ΑΣ για την επιτροπή. Όλα αυτά δεν είναι ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...