Η αναζήτηση βρήκε 199 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Θα ήθελα χτες κατά την εξέλιξη του αγώνα να μπορούσα να μπω για λίγο στο μυαλό του Γιερεμέγιεφ. Να έπαιρνα μια ιδέα για το τι μπορεί να σκεφτόταν ενόψει της επικείμενης μεταπήδησης στον ΠΑΟΚ.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
Τα λεγε ο μικρος μακαρονας,αλλα δεν με εδωσε σημασια κανεις!Δεν ειδα το γκολ γαμωτο....Kabamaru11 έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:45 Παλι δεν βλεπω το ματς,μην αγχωνεστε,αφου δεν εχω εικονα,το παιχνιδι το πηραμε,μη σας πω θα βαλουμε κ 3ο γκολ.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χαρτιά τι θα λένε τώρα; Παρακαλώ ενημερώστε μας, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η Αθήνα ζωγραφιά!!
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αντε πάει και αυτό το ματς με μια πολύ σημαντική νίκη. Πραγματικά άλλος ΠΑΟΚ με την κανονική τριπλετα πίσω από το φορ. Μακάρι με το γαυρο να είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες κλειδιά. Σήμερα πάρα το γκολ του Μπαμπα, δε μου άρεσε καθόλου, εμφάνιση κατώτερη από την εικόνα που έχει ο Τέιλορ τελευταία. Με ...
- Πέμ 02 Απρ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:30 NovaSports
Τεράστιο ματς, περιμένω από την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα.
Να δείξει το χαρακτήρα, το μέταλλό της, του νικητή και του πρωταθλητή, να πατήσει το βάζελο.
Το πιο σημαντικό απ' όλα, να μπει πάρα πολύ δυνατά από τις πρώτες μονομαχίες, να μην αφήσει περιθώριο για αυτοπεποίθηση στον ...
Να δείξει το χαρακτήρα, το μέταλλό της, του νικητή και του πρωταθλητή, να πατήσει το βάζελο.
Το πιο σημαντικό απ' όλα, να μπει πάρα πολύ δυνατά από τις πρώτες μονομαχίες, να μην αφήσει περιθώριο για αυτοπεποίθηση στον ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίχτες του ΠΑΟΚ, τόσα χρόνια ακούμε ότι ο σπουδαίος προπονητής σας δεν είναι απλά ο προπονητής σας.
Ότι σας στηρίζει σε προσωπικό επίπεδο, σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.
Παίχτες του ΠΑΟΚ μας, οσονούπω πρωταθλητές, ήρθε η ώρα να κάνετε με τη σειρά σας το ίδιο γι' αυτόν.
Μετατρέψτε τη ...
Ότι σας στηρίζει σε προσωπικό επίπεδο, σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.
Παίχτες του ΠΑΟΚ μας, οσονούπω πρωταθλητές, ήρθε η ώρα να κάνετε με τη σειρά σας το ίδιο γι' αυτόν.
Μετατρέψτε τη ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και με αρνητικό αποτέλεσμα, κανένα πουλάκι δεν θα έχει πετάξει κατά τη γνώμη μου
Θεωρώ σχεδόν απίθανο οι άλλοι δύο να πάρουν 6 βαθμούς απέναντι στον βάζελο.
Απλά η υπέρβαση θα πρέπει να γίνει στα μεταξύ μας ματς
Θεωρώ σχεδόν απίθανο οι άλλοι δύο να πάρουν 6 βαθμούς απέναντι στον βάζελο.
Απλά η υπέρβαση θα πρέπει να γίνει στα μεταξύ μας ματς
- Παρ 03 Απρ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τεράστιο λάθος να προσωποποιήσουμε και ακόμα χειρότερα να στίγματίσουμε τον βούλγαρο για ένα ζήτημα που όλες οι ομάδες ( άλλες πολύ άλλες λιγότερο ) αντιμετωπίζουν.
Παραδείγματα ανάλογα με του ντεσπο πάρα πολλά, με ίσως ποιο τρανταχτά αυτά των τορες-φαλκαο
Καλό είναι να προσπαθούμε να ...
Παραδείγματα ανάλογα με του ντεσπο πάρα πολλά, με ίσως ποιο τρανταχτά αυτά των τορες-φαλκαο
Καλό είναι να προσπαθούμε να ...
- Σάβ 04 Απρ 2026, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 5/4 19:00 NovaSports
Οι υπερ-υπολογιστές δίνουν πιθανότητες για το πρωτάθλημα, 38% στον γαύρο παρότι δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη αεχ που παίρνει το 35% και τρίτοι είμαστε εμείς με 24%. Ο βάζελος είναι στο υπόλοιπο 3%. Σε αυτά τα ποσοστά και για την στατιστική αξιοπιστία της μεθόδου, καλό θα ήταν να υπήρχαν και οι δύο ...
- Σάβ 04 Απρ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 20 χρόνων το 2005 σε ΠΑΟΚ γάυρος (ΠΑΟΚ κλασικά μηδέν στόχους και ομάδα μέτρια) η τούμπα είναι λάβα αργώ να φτάσω στο γήπεδο και θυμάμαι να είμαι κάπου στο κέντρο/έκθεση και να ακούω ιαχές της κολάσεως μέχρι εκεί. Σταματάει για λίγο ο χρόνος και έρχεται λοιπόν ένας τυπάς από το μέλλον κι μου ...
- Σάβ 04 Απρ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κόσμος φέτος στηρίζει την ομάδα περισσότερο σε σχέση με άλλες χρονιές. Αριθμητικά τα εισιτήρια είναι πολύ περισσότερα π.χ. από τις δύο τελευταίες χρονιές (ακόμη και από το πρωτάθλημα του 24) ενώ πλησιάζουν αυτά της χρονιάς του αήττητου. Που υπήρχε και η αδημονία για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λαος του ΠΑΟΚ μετά τα χίλια δεινά που πέρασε επί εποχής Κόκκαλη και πιο πριν φυσικά, η Ευρωπαϊκή μακρά τιμωρία, είχε εναποθεσει τις τελευταίες του ελπίδες στο Ζαγοράκη. Ήμουν τότε Κατερίνη στην πατρίδα μου, σταθερά με διαρκείας, δε χάναμε αγώνα. Όλος ο κόσμος ήταν κ@βλωμενος. Ο βλαξ όμως ο ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χορτάρι δεν εινα για όλους. Η μυρωδιά του χορταριού, η τσίκνα απέξω δεν έχει σχέσεις ούτε με τα σοσιαλ ούτε με τα βιβτεογκεημς. Όποιος θέλει να επιλέξει την εικονική πραγματικότητα, καλά κάνει. Εμείς εκεί στη γωνία μας να κοιτάζουμε ακόμη και το ζέσταμα των παικτών, τα δίκτυα τις ατάκες στην ...