Η αναζήτηση βρήκε 199 εγγραφές
- Τρί 07 Απρ 2026, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Γάμησε
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή α) έχω λίγο χρόνο να σκοτώσω, β) είμαι αρκετά μαζοχιστής και γ) τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς, παραθέτω ένα μαθηματικό σενάριο που μας στέφει Πρωταθλητές (και με τη μισή κερκίδα άνω των 50+ στο νοσοκομείο με συνοπτικές διαδικασίες). Διαβάστε με προσωπική σας ευθύνη :mrgreen: :
Η ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχάς μπράβο για την υπομονή να γράψεις αυτό το χιτσκοκικό, γκρανγκινιολικό σενάριο
Κατά δεύτερον, οχι απλά δεν είναι υπερρεαλιστικό, αλλά είναι και από τα πολύ πιθανά σενάρια.
Κατά τρίτον, και σημαντικότερον, το σενάριο αυτό μας θυμίζει πόσα εμπόδια έχει να ξεπεράσει η ΑΕΚ προτού θεωρηθεί ...
Κατά δεύτερον, οχι απλά δεν είναι υπερρεαλιστικό, αλλά είναι και από τα πολύ πιθανά σενάρια.
Κατά τρίτον, και σημαντικότερον, το σενάριο αυτό μας θυμίζει πόσα εμπόδια έχει να ξεπεράσει η ΑΕΚ προτού θεωρηθεί ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή α) έχω λίγο χρόνο να σκοτώσω, β) είμαι αρκετά μαζοχιστής και γ) τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς, παραθέτω ένα μαθηματικό σενάριο που μας στέφει Πρωταθλητές (και με τη μισή κερκίδα άνω των 50+ στο νοσοκομείο με συνοπτικές διαδικασίες). Διαβάστε με προσωπική σας ευθύνη :mrgreen: :
Η ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και......
Μην κολλάτε στην...εικόνα....
Αν κοιτάξουμε...ολες.....τις εικόνες βλέπουμε ότι όλοι στο ίδιο σημείο είμαστε...
Ναι η αεχ δείχνει να έχει προβάδισμα αλλά το αποτέλεσμα που πήρε με τον γαυρο δεν ήταν από...δικια της..δουλειά αλλά από την ανικανότητα του γαυρου....
Και το Χ μέσα στην ...
Μην κολλάτε στην...εικόνα....
Αν κοιτάξουμε...ολες.....τις εικόνες βλέπουμε ότι όλοι στο ίδιο σημείο είμαστε...
Ναι η αεχ δείχνει να έχει προβάδισμα αλλά το αποτέλεσμα που πήρε με τον γαυρο δεν ήταν από...δικια της..δουλειά αλλά από την ανικανότητα του γαυρου....
Και το Χ μέσα στην ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που έχει να κάνει με τον Ραζβάν ως προπονητή. Τη δεδομένη στιγμή οφείλουν όλοι οι παίχτες να δώσουν τα πάντα για τον Ραζβάν. Τη δεδομένη στιγμή σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ θα μετρήσει μόνο η ψυχή.
- Τετ 08 Απρ 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως το μόνο που πρέπει να κοιτάμε ειναι ο αγώνας της Φιλαδέλφειας
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
Πριν από μια δυο μέρες έγραψε ο ρενε πως πλέον η Εκ καλείται να αποδείξει πως μπορεί να σηκώσει το ρόλο του φαβορί.
Ακριβώς αυτήν την έκφραση, από το βράδυ της Κυριακής την έχω γράψει και σβήσει αρκετές φορές σε διάφορα ποστ ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το που μπήκε η χρονια και για να είμαι πλέον ακριβής, μετά από 27 μέρες, όλα μαύρα. Το άσπρο μας χάθηκε. Επτά συν ένας νεκροί στην Ρουμανία, εκεί που είναι η πατρίδα του προπονητή μας και εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πατέρας του, δολοφονία φίλου της ομάδας για την οποία επιχαίρουν οι ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 09 Απρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσορμπα- είπε σήμερα ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσουν να πονάνε ο Μεϊτέ στο ισχίο και ο Κέννι στην φτέρνα. Προπονούνται ατομικά και μάλλον θα δοκιμάσουν κάποια μέρα (ποια;), την επόμενη εβδομάδα. Για τους δύο δεξιούς ακραίους επιθετικούς Ζίφκοβιτς και Ντεσπότωφ, είπε την λέξη "χλωμό" σε ...
- Πέμ 16 Απρ 2026, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Έφτασε η ώρα για την πιο μεγάλη μάχη.
Είναι είτε τώρα είτε ποτέ.
Νικάμε και μένουμε ζωντανοί, δημιουργώντας τους εφιάλτες.
Νικάμε και πάμε να τους πάρουμε όλους αμπάριζα.
Για όσους λίγους το πιστεύουν ακόμα.
Παίξτε για τον προπονητή σας.
Παίξτε για μας.
Κλείστε το προποτζήδικο, πατήστε τους ...
Είναι είτε τώρα είτε ποτέ.
Νικάμε και μένουμε ζωντανοί, δημιουργώντας τους εφιάλτες.
Νικάμε και πάμε να τους πάρουμε όλους αμπάριζα.
Για όσους λίγους το πιστεύουν ακόμα.
Παίξτε για τον προπονητή σας.
Παίξτε για μας.
Κλείστε το προποτζήδικο, πατήστε τους ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν δύο παρά ένα μήνα χρόνια, το ντοπάρισμα του κόσμου στους παίκτες στο Μακεδονία Παλλάς έφερε τον τίτλο. Αλλά αλλιώς ήταν τότε η ομάδα.PAOK_Antarctica έγραψε: Σάβ 18 Απρ 2026, 18:22 Εν τω μεταξύ οπότε πάμε Μακεδονία Παλάς για ντοπα, όλο μπουλκουμε κάνουμε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο περνανε οι ωρες, τοσο εναλλασσονται τα συναισθηματα: δικαιολογημενο αγχος, απροσμενη αισιοδοξια, παθητικη μελαγχολια, σουρρεαλιστικη αυταπαρνηση.
Τα είπες όλα. Αυτήν η σουρρεαλιστικη αυταπάρνηση όμως είναι ο ΠΑΟΚ.
Όποιος και να μπει να παίξει αύριο, πάμε για τη διπλαρα να βάλουμε φωτιά ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 06:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσο περνανε οι ωρες, τοσο εναλλασσονται τα συναισθηματα: δικαιολογημενο αγχος, απροσμενη αισιοδοξια, παθητικη μελαγχολια, σουρρεαλιστικη αυταπαρνηση.
Δυο κοσμοι συγκρουονται αυριο με αντιδιαμετρικα αντιθετες ψυχολογιες. Το ανα καιρους αντικειμενικα καλυτερο ποδοσφαιρο της χρονιας εναντια στο ...