Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές

Return

από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον ...
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγω δε καταλαβαινω γενικα το κλιμα του "ο αχαριστος ΠΑΟΚτσης".

5 χρονια υπομονη ειναι λιγα; 5 χρονια χωρις προεδρο στην σουιτα. 5 χρονια παγωμενα εργα, 5 χρονια αυταρκεια, 5 χρονια να πουλαμε χρυσαφικα για να ειναι κομπλε το μαγαζι. Δηλαδη ο ΠΑΟΚτσης δεν εβαλε πλατη στον Σαββιδη; Αυτο λετε; Εγω ...
από trouman
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Κατ' εμέ, από τη στιγμή που έχουμε δύο ξεκάθαρα διαφορετικά πράγματα, δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο.

Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.

Έχω μπει πολλές φορές σε ...
από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από astral
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).

Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
από Rexaris
Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από trouman
Παρ 08 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Πω, μερικοί κρατιούνται για να μην εκφραστούν ελεύθερα και χύσουν κριτική (=δηλητήριο στυλ), αλλά από τα σφιγμένα δόντια, φεύγει καμιά σταγόνα...

Σίγουρα η αποθέωση Σαββίδη δεν άρεσε σε κάποιους αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ στείλε μήνυμα, ισχυρό, πολύ επιδραστικό, που αναγκάζει σε αναβολές κάποιους. Θα ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
από embuji
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.

Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ίσως η μόνη λογικη σε όλο αυτό να είναι ότι ο Ιβάν θέλει να σκάσει βόμβα την ώρα που ο ΑΣ θα πάει να τον βγάλει σκάρτο την Δευτέρα.
από vs40
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Από ότι φαίνεται η ομάδα θα φέρει ένα ποιοτικό χαφ σε καλή ηλικία και έχει έτοιμες εναλλακτικές που δουλεύει αν δεν προχωρήσει του Ζαφείρη. Αυτό έλεγα τόσα χρόνια ότι χρειάζεται. Δεν πρέπει να φοβάται να κάνει προτάσεις κι ας διαρρέουν. Τα λεφτά σου όπου θες τα ακουμπάς και δικαίωμα σου να κάνεις ...