Παιδιά αυτό το βίντεο ανέβηκε μόλις χτες.
Δεν έχω υπόψιν μου να έχει ανέβει ξανά κάπου ή να το έχω ξαναδεί.
Μιλάμε για βίντεο σπάνιας συλλεκτικής αξίας.
Είναι από τη φιέστα του πρωταθλήματος του 1985, τελευταία αγωνιστική, ματς με βάζελο.
45.000 κόσμος στην εξέδρα.
Θεωρώ ότι έπρεπε να υπάρχει σε ...
Η αναζήτηση βρήκε 199 εγγραφές
- Δευ 04 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Όπως είχα γράψει και σε ένα προηγούμενο τοπικ.
Πολλοί πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε κάτι που πονάει: το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο εκάστοτε προπονητής. Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί ως σύγχρονο ποδοσφαιρικό κλαμπ.
Δεν το λέω για να αθωώσω τον ...
Πολλοί πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχθούμε κάτι που πονάει: το πρόβλημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ο εκάστοτε προπονητής. Το βαθύτερο πρόβλημα είναι ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί ως σύγχρονο ποδοσφαιρικό κλαμπ.
Δεν το λέω για να αθωώσω τον ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
εγώ δεν μπορώ την γκρίνια και τον μηδενισμό
όλοι ήμαστε απογοητεμένοι, στεναχωρημένοι αλλά το να λέμε ότι μας κατέβει δεν βγάζει κάπου
η ίδια η ομάδα ήταν που μέχρι Ιανουάριο έπαιζε μπαλάρα και το παραδεχόταν όλη η Ελλάδα, ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιος ιδιοκτήτης
μετά τους τραυματισμούς ...
όλοι ήμαστε απογοητεμένοι, στεναχωρημένοι αλλά το να λέμε ότι μας κατέβει δεν βγάζει κάπου
η ίδια η ομάδα ήταν που μέχρι Ιανουάριο έπαιζε μπαλάρα και το παραδεχόταν όλη η Ελλάδα, ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιος ιδιοκτήτης
μετά τους τραυματισμούς ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αυτό με τους ελεύθερους ειλικρινά το λέτε ως τι? Και ο Κένι ελεύθερος ήρθε. Κ η ΑΕΚ κ ο γαύρος ελεύθερους πήρε.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.
Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν ...
Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως η μόνη λογικη σε όλο αυτό να είναι ότι ο Ιβάν θέλει να σκάσει βόμβα την ώρα που ο ΑΣ θα πάει να τον βγάλει σκάρτο την Δευτέρα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Από ότι φαίνεται η ομάδα θα φέρει ένα ποιοτικό χαφ σε καλή ηλικία και έχει έτοιμες εναλλακτικές που δουλεύει αν δεν προχωρήσει του Ζαφείρη. Αυτό έλεγα τόσα χρόνια ότι χρειάζεται. Δεν πρέπει να φοβάται να κάνει προτάσεις κι ας διαρρέουν. Τα λεφτά σου όπου θες τα ακουμπάς και δικαίωμα σου να κάνεις ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντωμεταξύ ο Μεϊτέ διαβάζοντας τις προτάσεις για Ζαφείρη, μετά από τα περσινά τρίμηνα παζάρια για 100k

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραίο είναι αυτό το νέο κουμπάκι like όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη και δεν γράφονται σεντόνια με αναλύσεις...

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
πάντοτε σε όλες τις διαπραγματεύσεις το πάνω χέρι το έχει αυτός που "καίγεται" λιγότερο. Αυτή τη στιγμή εμείς μοιάζουμε να καιγόμαστε περισσότερο για να γίνει η μεταγραφή. Οι Τσέχοι το έχουν καταλάβει αυτό και θα μας πιέσουν όσο μπορούν για να πάρουν αυτά που θέλουν (12+3 μπόνους+20% μεταπώληση ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα