Η αναζήτηση βρήκε 274 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ας αφήσουμε τις φήμες στην άκρη κι ας σεβαστούμε το ότι ο Παναιτωλικός δεν αγχώθηκε από την πίεση που νιώθει κάθε φαβορί όταν όλοι περιμένουν ένα ξεκούραστο διπλό τόσο νωρίς στην σεζόν. Καλή κι η προσπάθεια της Αναγέννησης Παπαναστασίου που δείχνει ότι αν συνεχίσει να βελτιώνεται, δεν θα κινδυνεύσει ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει ρε παιδια το να παρει ο Αρης Θεσσαλονικης παικτη που "κυνηγαει" ο ΠΑΟΚ ειναι ενα πολυ "ωραιο" θεμα για δημιουργία ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ κλιματος σε βαρος των "ανικανων" της παε , ιδίως εν όψει της παρουσίας τπυ ανυπερβλητου "θεσσαλονικεως¨ που θα φερει την "λευτεριά" στην Θεσσαλονίκη
Είναι ακριβό αγαθό ...
Είναι ακριβό αγαθό ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μενχενγκλαντμπαχ και εγώ.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έβλεπες, το έγραψα, το έπαιξες;
- Δευ 15 Σεπ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παναθηναικός αλλα και η ΑΕΚ
Δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφαλι ΠΟΤΕ
Σκεφτείτε μονο οτι απο το κομβικο 2000 μεχρι σημερα ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερους τιτλους και από Παναθηναικο και απο ΑΕΚ
Δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφαλι ΠΟΤΕ
Σκεφτείτε μονο οτι απο το κομβικο 2000 μεχρι σημερα ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερους τιτλους και από Παναθηναικο και απο ΑΕΚ
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα τεραστιο μπουρδελο η souperleague.
Οι δικοι μας δεν μπορουν, πανε εκει.
Οι παικταραδες της χαρτινης, που καποιοι ζηλευουν εδω μεσα, ισοβαθμοι μας, μπουρδελο κι αυτοι.
Και αν δεν κερδισει ο σεντραικος το βραδυ, κι αυτοι μπουρδελο.
Αγαπηστε ρε την ομαδα λιγο και στηριξτε την κι ας μην ειναι ολα ...
Οι δικοι μας δεν μπορουν, πανε εκει.
Οι παικταραδες της χαρτινης, που καποιοι ζηλευουν εδω μεσα, ισοβαθμοι μας, μπουρδελο κι αυτοι.
Και αν δεν κερδισει ο σεντραικος το βραδυ, κι αυτοι μπουρδελο.
Αγαπηστε ρε την ομαδα λιγο και στηριξτε την κι ας μην ειναι ολα ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει 100%..Απλά σκέφτομαι τι θα κάναμε με Ζαφείρη και ένα φορ ακόμα...nunies4 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:30 3ο 90λεπτο που βλεπω την αεκ.
Συγνωμη παιδια...πειτε οτι θελετε αλλα το ποδοσφαιρο το δικο μας δεν το παραγει καμια ομαδα. Στο συνδυαστικο κομματι ειναι ολοι τους κλασεις πισω.
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
3ο 90λεπτο που βλεπω την αεκ.
Συγνωμη παιδια...πειτε οτι θελετε αλλα το ποδοσφαιρο το δικο μας δεν το παραγει καμια ομαδα. Στο συνδυαστικο κομματι ειναι ολοι τους κλασεις πισω.
Ρε συ νουνιες πέρα απ'το γαύρο κανεις δεν εχει καλυτερο ροστερ. Αυτο μας εκνευριζει που και που κάποιους, οτι πάει να ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έρθει σωρεία κακών αποτελεσμάτων νομίζω πως θα διατηρούν τον Κοντη όσο επιβιώνει ο Ρασβαν στην ομάδα μας με απώτερο στόχο και σκοπο το καλοκαίρι. Εκεί περιμένοντας το τέλος της συνεργασίας ΠΑΟΚ - Λουτσεσκου, ευκολα θα χαιρετήσουν τον Κοντη και θα τα δώσουν όλα για τον αγαπημένο μας Ρασβαν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
Δύο πρόσφατες συνεντεύξεις πρώην ποδοσφαιριστών μας
Γιασεμής Γιασεμάκης :
https://youtu.be/gg0E_rx_n0I?si=i7OBLUp1sGMmUlSV
Φρανκ Ζουέλα :
Σύντομη η αναφορά στον ΠΑΟΚ (όπως και το πέρασμα του από την ομάδα) στο 53:40 , φαίνεται όμως ότι κατάλαβε που έπαιξε. Γενικά ενδιαφέρουσα όλη η ...
Γιασεμής Γιασεμάκης :
https://youtu.be/gg0E_rx_n0I?si=i7OBLUp1sGMmUlSV
Φρανκ Ζουέλα :
Σύντομη η αναφορά στον ΠΑΟΚ (όπως και το πέρασμα του από την ομάδα) στο 53:40 , φαίνεται όμως ότι κατάλαβε που έπαιξε. Γενικά ενδιαφέρουσα όλη η ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Το σημερινό πρώτο ημίχρονο δεν έχει καμμία σχέση με τα προηγούμενα ματς . Είχαμε ευκαιρίες τις οποίες σπατάλησε ο ντεφορμέ Ζιφκοβιτς.
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
Οι σέντρες κάπως καλύτερα αλλά συνεχίζουν να είναι κακές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 07:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μερικές φορές είναι ν' απορεί κανείς , με το αν οι οπαδοί ,εκτός από το ότι (φέρονται να) αγαπούν την ομάδα , σκαμπάζουν και λίγο από μπάλλα. Δεν υπάρχει κούραση σε "συνεχόμενα" παιχνίδια στην ΑΡΧΗ της περιόδου Απ' εναντίας , ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ "συνεχόμενα" παινχίδια για να βρουν ΡΥΘΜΟ και οι ΠΑΙΚΤΕΣ και η ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Είχε ενέργεια και διάθεση η ομάδα; Σε ικανοποιητικό βαθμό ναι
Είχε ευκαιρίες η ομάδα; Ναι
Η Λάρισα είναι για πέταμα; Οχι, και θα φανεί μέσα στη σεζόν. Οι Σέρρες πολύ χειρότερη ομάδα επί του παρόντος και πιθανότατα και επί του μέλλοντος.
Σε αντίθεση με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ άλλες πρεμιέρες, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ...
Είχε ευκαιρίες η ομάδα; Ναι
Η Λάρισα είναι για πέταμα; Οχι, και θα φανεί μέσα στη σεζόν. Οι Σέρρες πολύ χειρότερη ομάδα επί του παρόντος και πιθανότατα και επί του μέλλοντος.
Σε αντίθεση με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ άλλες πρεμιέρες, ο ΠΑΟΚ χθες ήταν ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εμένα μου άρεσε η ομάδα στο πρώτο. Και ο ιβανουσετς θα βοηθήσει πολυ όσο περνάει ο καιρός πιστεύω. Γενικα σουταρουμε και παραπανω. Μπράβο για το τρίποντο, πάμε στη διακοπή και να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι.
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...