Η αναζήτηση βρήκε 432 εγγραφές
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Και η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια απλα εκμεταλευεται το χρημα που εχουν ριξει συλλογοι οπως ο ΠΑΟΚ η ο γαυρος.Ειναι βαδια δομικο το προβλημα αρχικα σε επιπεδο κυβερνησεων και ανυπαρκτου κεντρικου σχεδιασμου πριν φτασουμε στην ομοσπονδια,ενα δομικο προβλημα πανω στο οποιο ερχεται να προστεθει οτι στο ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δε ξέρεις καν τι να γράψεις...
Όποιος είχε την τύχη και την ευτυχία να μιλήσει έστω και μια φορά με αυτό τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΠΑΤΕΡΑ καταλαβαίνει για τι ύπαρξη μιλάμε.
Όλη του η ζωή να προσφέρει ότι έχει ανάγει ο γιος του.
Χρέος της ομάδας αλλά και όλων μας να βοηθήσουμε το Γιαννάκη όπου και όπως ...
Όποιος είχε την τύχη και την ευτυχία να μιλήσει έστω και μια φορά με αυτό τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΠΑΤΕΡΑ καταλαβαίνει για τι ύπαρξη μιλάμε.
Όλη του η ζωή να προσφέρει ότι έχει ανάγει ο γιος του.
Χρέος της ομάδας αλλά και όλων μας να βοηθήσουμε το Γιαννάκη όπου και όπως ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
τι να πει κανεις για τον κ Λουκα, και τι να πει κανεις για τον Γιαννακη. παντα εκει, βρεξει χιονισει, ο ενας για τον γιο του και ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. αν εχεις γνωρισει μπαμπα και γιο καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ για ολα εμας τα αρρωστακια που μπαινουμε στο πουλμαν η ...
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να διευκρινήσω το αυτονόητο, ότι για μένα δεν νοείται κανενός είδους βία, είτε για τον αθλητισμό είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Από εκεί και πέρα, με αφορμή το έγκλημα στη Καλαμαριά, βλέπουμε κάποιες "λεπτομέρειες" που δείχνουν που θα πάει το πράγμα. Στη δολοφονία του Άλκη, είχαμε καθαρά ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
παραδίπλα μου στο γήπεδο άκουγα δυο παπούδες να συνομιλούν.
Και έλεγαν για το Μένιο και το Γιώργο και τη Σούλα και την Κούλα και πολλά άλλα ονόματα, βροχή τα ονόματα και υφαινόταν ο ιστός στο μεγάλο μας χωριό, όπου κάποιος ξέρει κάποιον και ο κάποιος, κάποιον άλλο και είμαστε όλοι μας ξαδέρφια και ...
Και έλεγαν για το Μένιο και το Γιώργο και τη Σούλα και την Κούλα και πολλά άλλα ονόματα, βροχή τα ονόματα και υφαινόταν ο ιστός στο μεγάλο μας χωριό, όπου κάποιος ξέρει κάποιον και ο κάποιος, κάποιον άλλο και είμαστε όλοι μας ξαδέρφια και ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Το ανοίγω και ότι γίνει.
Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και βαριά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο συνηθίζει να μας εκπλήσσει θετικά. Να ελπίζουμε ότι την Κυριακή το βράδυ θα χαμογελάσουμε.
Οι ανταποκρίσεις από το μακρινό Βίγκο αναφέρουν προβλήματα ...
Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και βαριά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο συνηθίζει να μας εκπλήσσει θετικά. Να ελπίζουμε ότι την Κυριακή το βράδυ θα χαμογελάσουμε.
Οι ανταποκρίσεις από το μακρινό Βίγκο αναφέρουν προβλήματα ...
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Το τοπικ το άνοιξε ΠΑΟΚτσακι με ατόφια αγάπη για την ομάδα
Αυτό σημαίνει μόνο ΕΝΑ πράγμα
ΓΜΣΤ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΝ ολυμπιακο
1926
Αυτό σημαίνει μόνο ΕΝΑ πράγμα
ΓΜΣΤ ΤΟΝ ΠΣΤ ΤΝ ολυμπιακο
1926
- Παρ 03 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Πρώτον, πιστέψτε επιτέλους στους εαυτούς σας και παίξτε με @ρχ!δι@ και χωρίς ν’ ανέχεστε την παραίτηση.
Δεύτερον, με την πλάτη στον τοίχο, στα σχοινιά, δίχως αύριο, σε κάθε περίπτωση νίκη και μόνο νίκη.
Τρίτον, βάψτε το πρωτάθλημα και φέτος ασπρόμαυρο.
Τέταρτον, γ@μιέτ@ι ο θρήνος κι ο πειραιάς.
Δεύτερον, με την πλάτη στον τοίχο, στα σχοινιά, δίχως αύριο, σε κάθε περίπτωση νίκη και μόνο νίκη.
Τρίτον, βάψτε το πρωτάθλημα και φέτος ασπρόμαυρο.
Τέταρτον, γ@μιέτ@ι ο θρήνος κι ο πειραιάς.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II
Το τρίτο album των Supertramp ήταν ...
ΟΡΙΑΚΟ!
Ίσως το καλύτερο album που έχω ακούσει στη ζωή μου.
Κάθε τραγούδι και ένα αριστούργημα: Από το προβληματισμένο School και το φτιαγμένο επίτηδες απλοϊκό Dreamer μέχρι το εξαιρετικό Crime of the Century.
Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1974 και εμπορικά ...
ΟΡΙΑΚΟ!
Ίσως το καλύτερο album που έχω ακούσει στη ζωή μου.
Κάθε τραγούδι και ένα αριστούργημα: Από το προβληματισμένο School και το φτιαγμένο επίτηδες απλοϊκό Dreamer μέχρι το εξαιρετικό Crime of the Century.
Κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1974 και εμπορικά ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
1971
Oι Focus ήταν Ολλανδικό συγκρότημα που δραστηριοποιήθηκε στην δεκαετία του 70. Το 1971 έβγαλαν το 2ο άλμπουμ του και έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με την επιτυχία του Hocus - Pocus, που στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το 1973, εξ ου και το Live video. Στο βίντεο αυτό ο εκκεντρικός τραγουδιστής, φλαουτίστας ...
Oι Focus ήταν Ολλανδικό συγκρότημα που δραστηριοποιήθηκε στην δεκαετία του 70. Το 1971 έβγαλαν το 2ο άλμπουμ του και έγιναν παγκοσμίως γνωστοί με την επιτυχία του Hocus - Pocus, που στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το 1973, εξ ου και το Live video. Στο βίντεο αυτό ο εκκεντρικός τραγουδιστής, φλαουτίστας ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω την αναδρομή στο 1971
(είμαι ένας φτωχός και μόνος ροκάς).
Από τον υπέροχο δίσκο των κυλιόμενων λίθων "Sticky fingers" ποστάρω το κλασσικό "Sister morphine". Στη σύνθεση του τραγουδιού μετείχαν οι: Marianne Faithfull, Mick Jagger και ο Keith Richards.
Το τραγούδι αυτό το πρωτοτραγούδησε η ...
(είμαι ένας φτωχός και μόνος ροκάς).
Από τον υπέροχο δίσκο των κυλιόμενων λίθων "Sticky fingers" ποστάρω το κλασσικό "Sister morphine". Στη σύνθεση του τραγουδιού μετείχαν οι: Marianne Faithfull, Mick Jagger και ο Keith Richards.
Το τραγούδι αυτό το πρωτοτραγούδησε η ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Φεβ 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο βαζελσπορ λεει το οκ στα 15 της Σπορτινγκ για Βαγιαννιδη. Δεκαπεντε. Για Βαγιαννιδη. Να εχουμε μια εικονα τι πηγαμε να κανουμε χθες.