Είδαμε και τους προπονηταραδες των άλλων των ομάδων ...κάνουν μαγικά προπονητικά.
Τι κακό είναι αυτό να μειώνουμε ότι είναι δικό μας και να ζηλεύουμε ότι έχουν οι άλλοι.
Ο βάζελος διώχνει το έναν μετά τον άλλο..προπονητές ...τεχνικούς δντες...ποδοσφαιριστές.....
Ο γαύρος μέχρι να τελειώσει η ...
Η αναζήτηση βρήκε 430 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
@ Panostas
Ναι μεν αλλά.
Εδώ για τον Τζίμα εδώ μέσα έγραφαν ορισμένοι για να δικαιολογήσουν τις (μη) επιλογές του Λουτσέσκου, ότι τον καταπίνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί και άλλα τέτοια φαιδρά. Λες και είχε να ανταγωνιστεί τον Χάαλαντ και όχι τον Σαμάτα.
Θέλω να πω, πως όταν θέλουμε να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χασες κ φέτος, βέβαια ειχες κ γτπ ροστερ, αλλα ρε μαλακα το γαμησες. Το σημερινό μου θύμησε τη Τρίπολη που ήμασταν 1-3 και ήρθε 3-3, έλεος ρε φιλε. Φύγε να βρεις καισυ την ησυχία σου να αλλάξουμε και εμεις τρόπο παιχνιδιού, βαρέθηκα να ξέρω τι θα γίνει απτο πάγκο πριν γίνει κάθε Κυριακή ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να φύγει ο Λουτσέσκου για να έρθει ο Αλμέυδα θα ήταν σαν να χωρίζουμε την Ντούα Λίπα για την Ντόρα Μπακογιάννη.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε βρεθήκατε το κράξιμο σε αυτό το θρεντ?
Δε βρεθήκατε να ρίχνετε ευθύνες?
Αν τον έδιωχνε χθες η διοίκηση εγώ μαζί της θα ήμουνα.
Πλέον όλη την ευθύνη την έχει η διοίκηση.
Από χθες βράδυ θα έπρεπε να αλλάξει σελίδα αν έκρινε ότι έφερε ευθύνη.
Από σήμερα θα έπρεπε ήδη να σκέφτονται την επόμενη ...
Δε βρεθήκατε να ρίχνετε ευθύνες?
Αν τον έδιωχνε χθες η διοίκηση εγώ μαζί της θα ήμουνα.
Πλέον όλη την ευθύνη την έχει η διοίκηση.
Από χθες βράδυ θα έπρεπε να αλλάξει σελίδα αν έκρινε ότι έφερε ευθύνη.
Από σήμερα θα έπρεπε ήδη να σκέφτονται την επόμενη ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε πάντως όσοι μιλάνε για απογοήτευση απλά δεν είδαν καν τι έκανε μέσα στο γήπεδο σε αυτά τα 60 λεπτά και για μένα υπάρχει προκατάληψη
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ έξυπνη πάσα του Ιβανουσετς
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις (πέναλτυ και κόρνερ), ενώ σκοράραμε 3 γκολ από κλεψίματα και υποδειγματικές αλλαγές μπάλας.