Η αναζήτηση βρήκε 382 εγγραφές

Return

από marsantos
Παρ 24 Οκτ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Καποια στιγμη πρέπει να το.παρεις αποφαση Μεγαλωσες πολυ κι ο τοπος αυτος δε σε χωραει πλεον.Προσκυνησαν ολοι κοκκινοι,πρασινοι κιτρινοι δεν εμεινε κανενας που να μη χειροκροτησε.
Ηρθε η ωρα να κερδισεις και τους υπολοιπους εκτος Ελλαδος.Να μεινουν κι αυτοι με το στομα ανοικτο οπως μενουμε κι ...
από pavlos06
Τρί 03 Φεβ 2026, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Άσχετα που δεν επιασε σε ευρωπαικο επίπεδο, στη ρωσία θεωρούνταν/θεωρείται καλος παιχτης. Και το καλοκαιρι εβρισκε ομαδα να παει, ο ίδιος δεν ήθελε για προσωπικούς λόγους.
Και ο σαματα αν δεν κανω λαθος είχε βρει να φύγει και εμεις τον είχαμε κρατήσει γιατι είχαμε ξεμείνει σε κάποια φαση.
από Equalizer
Τρί 03 Φεβ 2026, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Το πρόβλημα του παίκτη είναι οτι έχει αδύναμο ποδοσφαιρικά χαρακτήρα, δεν έχει τσαγανό.

Είναι τρομερά γυμνασμένος (μέσα απ την ομάδα το πιστοποιούν), ξέρει μπάλα και φαίνεται, έχει καλές επαφές και τεχνική, βλέπει γήπεδο.

Με το που έφυγε από Ρωσία, ίσως επειδή πάντα ήθελε Ευρώπη ή ίσως επειδή δεν ...
από theo86
Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Επειδή σε 7 ωριτσες περίπου θα έχει αρκετή κίνηση εδώ μέσα, είπα να προλάβω κ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον «κλεφτοκοτά» για τη σημερινή νίκη που εξασφαλίζει και την ισοβαθμία κατά μεγάλο ποσοστό…
Ο τύπος έχει αξιοποιήσει απο τα προστατευτικά δίχτυα μέχρι και την έλλειψη wc για να δουμε αυτό που ...
από paokpantou
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε πάντως όσοι μιλάνε για απογοήτευση απλά δεν είδαν καν τι έκανε μέσα στο γήπεδο σε αυτά τα 60 λεπτά και για μένα υπάρχει προκατάληψη
από Jim_Chatz
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ έξυπνη πάσα του Ιβανουσετς
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις (πέναλτυ και κόρνερ), ενώ σκοράραμε 3 γκολ από κλεψίματα και υποδειγματικές αλλαγές μπάλας.