Η αναζήτηση βρήκε 432 εγγραφές

Return

από nunies4
Τετ 10 Σεπ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Καταλήξαμε να παίζουμε τη χρονιά των 100 χρόνων στο αν μας βγει ο Βολιακο, ο Μπιανκο και αμα πάρουμε κανα φορ απλά για να λέμε ότι πήραμε.... τραγικά πράγματα. Οι ΑΡΔ μας ξεκίνησαν τη γνωστή κασέτα ότι είμαστε μια χαρά και πως προσπαθούμε για φορ την τελευταία στιγμή, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Η ...
από panpangr77
Πέμ 11 Σεπ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω στον Τσαλοφ . Φαίνεται ότι στην ομάδα πιστεύουν και στον Μύθου. Όπου θα παίξει πολλούς αγώνες ιδιαίτερα στο Κύπελλο . Αν δεν πίστευαν σε αυτά τα δύο παιδιά θα παίρνανε . Πάμε παρακάτω .Η ομάδα έχει 3 σέντερ φορ .
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Για να σοβαρολογήσουμε, θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι σήμερα έκλεισε η περιοδός για την λίστα της Ευρώπης και όχι για τις μεταγραφές. Αν 13 Σεπτέμβρη είμαστε με δύο φορ, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.

εδώ είμαστε ψαρά μου
φαινότανε το πράγμα, δυστυχώς

Ωραία, τώρα είναι η ώρα να ...
από Xlapatsas4
Πέμ 25 Δεκ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

ο ΠΑΟΚ οτι φαση δεχεται , γκολ ευκαρια αναταραχη απο κορνερ ελλειψη κεφαλιας κλπκκλπ γινεται σε ενα συγκεκριμενο σημειο του αγωνιστικου χωρου ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ολα εινα μπαλωματα εκει . δεν βρεθηκε αντικουλιερακης οποτε οριστε. ΑΡΑ: δυναμικος στοπερ με καλη κεφαλια μαρκαρισμα τακλιν αμυνα με ...
από paokkerkir
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κουράσατε Χριστουγεννιάτικα
από Anwnimos
Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.

Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
από MagdiTolba
Τρί 13 Ιαν 2026, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Βίντεο παρουσίασης Ντρκουσιτς: ο φωτογράφος Ντρκουσιτς τραβάει πλάνα από την παρουσίαση της μεταγραφης του Σκουλου στον ΠΑΟΚ. Τρώμε την τρολια και μετά αλλάζουν θέση.
Άμα ήμουν στην ΠΑΕ αυτό θα έκανα :D

Στο εστιατοριο του Μ. Παλλάς τρώει ο Ντρουκιτς και περιφέρεται ο σεφ ο Σκουλός για να ...
από Taseos
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από danirifle
Παρ 23 Ιαν 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

αυτό είχα πει και γω κάποτε σε μια πρώην μου, για μια φίλη της. ότι θα ήταν μία ακόμη λύση
μου είπε ότι δεν την σέβομαι
ποτέ δεν το κατάλαβα
από vs40
Τετ 04 Φεβ 2026, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε, άλλη μεταγραφή δε θέλω. Ένα πράγμα μόνο και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από τον ...
από vs40
Τετ 04 Φεβ 2026, 00:51
Jump to forum
Jump to topic

Η αίσθησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα επιπέδου Champions League. Σε αυτό το κλαμπ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα πλέον είναι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι έγκλημα και τρύπημα να χαλάσει αυτό που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χτίστηκε.
από smoothcriminal1926
Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να το πιστεύεις πολύ φίλε
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:04 Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;

Θλιψη
Σιγά την ιερή αγελάδα