Η αναζήτηση βρήκε 932 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ λέω για το καλο και του site να προσέχετε τι γράφετε γιατί άλλοι θα τρέχουν σε πιθανές μηνύσεις.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εγραψα και πριν λιγο πιο χαλαρα με τη διαρκεια των μπαν.Καντε τα μεχρι τις 4 Αυγουστου να ειμαστε ολοι παροντες μηπως και εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για να πλακωθουμε... 

- Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ισχύει αυτό για τους δισεκατομμυριούχους.Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:46 Τίποτα σπουδαίο πέραν του κλασικού ρητού "στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος" που γνωρίζει καλά ο κάθε Πόντιος/Μικρασιάτης.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ και ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Notorious4
Άρα εσύ ξέρεις τις πληροφορίες όπως λες που θα ανακοινώσει ο ΑΣ. Σωστά;
Ξέρω κάποιες πληροφορίες αλλά δεν έχω και την εμπιστοσύνη στους εμπλεκόμενους ότι μπορούν να τις επικοινωνήσουν σωστά.
Είναι σοβαρές; Εσένα προσωπικά σε έπεισαν να φανταστώ για να τους υπερασπιζεσαι ...