Η αναζήτηση βρήκε 932 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε Sera4 8 σελιδες μνημονιο για την παραχωρηση της Τουμπας. Συμφωνητικα μισθωσης διαμερισματος ειναι μεγαλυτερα και εσυ μου λες οτι απευθυνθηκαν στον ΑΣ για να απαντησουν σε τυχον αποριες...Με το χερι στη καρδια λετε οτι ανθρωποι που υπαρχουν στον ΑΣ για χρονια ,γνωριζουν προσωπα και πραγματα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και η ΠΑΕ ξαναλέει ότι οι ρήτρες αναφέρονται και μάλιστα ρητά.
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει ή καταλαβαίνει να μας πει ποιες είναι αυτές οι ρήτρες;
Να τις ποσοτικοποιήσει.
Δεν το λέω ειρωνικά. Ειλικρινά θέλω να καταλάβω τι σημαίνουν σε ποσά.
Έχω δει πολλά εργολαβικά στη ζωή μου. Ποτέ προφανώς ...
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει ή καταλαβαίνει να μας πει ποιες είναι αυτές οι ρήτρες;
Να τις ποσοτικοποιήσει.
Δεν το λέω ειρωνικά. Ειλικρινά θέλω να καταλάβω τι σημαίνουν σε ποσά.
Έχω δει πολλά εργολαβικά στη ζωή μου. Ποτέ προφανώς ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
@ΑΜΠΑΛΑΕΑ συγνωμη για τον τροπο αλλα τα νουμερα που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάει να γ@μηθεί ο Μυστακίδης αδερφέ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω. ΜΑΚΡΙΆ από εμένα αυτά τα διλήμματα. ΜΑΚΡΙΆ.
Ούτε ζυγαριές, ούτε στρατόπεδα, ούτε διχασμοί.
Για το κομμάτι του γηπέδου είμαι 100% με τον Ιβάν Σαββίδη, η συμπεριφορά του ΑΣ ήταν και είναι 100% π@υστικη. Τελειώσαμε.
Έχω το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεγεται οτι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νεα Τουμπα που δημιούργησε ο Τελης,ειναι Αρειανός με διαρκείας καθε χρόνο
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γνωριζει το προσωπο η εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα εκατερωθεν;
Και ο Αρωνιαδης που εκτοξευσε τα media του ΠΑΟΚ ειναι αεχτσης και τωρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδια μη μπερδευετε την εγγυητικη επιστολη με τις οικονομικες εγγυησεις. Ο ΑΣ θελει με καποιοι τροπο να εμφανισει ο καθε ενδιαφερομενος τα διαθεσιμα κεφαλαια και σκοπος της επιτροπης να συνταξει καποιου ειδους δεσμευση αυτων των κεφαλαιων για τη κατασκευη του εργου. Ας περιμενουμε λιγο να δουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@Sera4 θέλω να πιστεύω ότι η συγκεκριμενοπο7ηση των απαιτήσεων θα γίνει σύντομα. Αν γίνει 30/12 τότε ναι έχεις δίκιο.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεγεται οτι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νεα Τουμπα που δημιούργησε ο Τελης,ειναι Αρειανός με διαρκείας καθε χρόνο
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γνωριζει το προσωπο η εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα εκατερωθεν;
Και ο Αρωνιαδης που εκτοξευσε τα media του ΠΑΟΚ ειναι αεχτσης και τωρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
ΘΑ τις κανουν συγκεκριμενες. ΘΑ. Στο απροσδιοριστο μελλον. Ναι η οχι; Απο τον Μυστακιδη τι εγγυησεις ζητησαν; Γιατι δε ζητανε το ...