Αναζήτηση για περισσότερες από 1428 εγγραφές

Return

από omerta76
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια στο γήπεδο...ελπίζω να έγινες σοφότερος από τη γιούχα στο τέλος!
από gika
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.

Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
από danirifle
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

μπορεί έστω ένας να μου εξηγήσει υπεύθυνα, τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μπόρεσε ο ιβάν σήμερα να είναι στο γήπεδο;
για να καταλάβουμε και τι τον κρατούσε μακριά τόσον καιρό

αν γίνεται, χωρίς ειρωνίες και σαρκασμούς
από boogeyman77
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα σου έδειξε ο Razvan με αλλαγές Μύθου & Shoretire σε ευρωπαϊκό αγώνα που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο για μία ακόμα φορά πως έχεις αφήσει για ακόμα μια χρονιά την ομάδα γυμνή.
Όταν απαιτείς από κάποιον να "πεθάνει" στο γήπεδο πρέπει πρώτα να του δώσεις εφόδια και όχι αέρα κοπανιστό. Ελπίζω ...
από boogeyman77
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

μπορεί έστω ένας να μου εξηγήσει υπεύθυνα, τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μπόρεσε ο ιβάν σήμερα να είναι στο γήπεδο;

Τώρα υπάρχει απειλή ( Μυστακίδης) ενώ πρίν ο χαρταετός ...
από sn0ufel4
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

gika έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46 Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.

Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
Ίσως τα παιδιά μας το πήραν στη κυριολεξία
από danirifle
Παρ 08 Αύγ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα. Τα πιο πιθανά σενάρια ...
από shogoon
Παρ 08 Αύγ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

Aφου ο λαός μίλησε και δράκος δεν υπάρχει πια να επικεντρωθουμε επιτέλους στο αγωνιστικό. Η Ομάδα χρειαζεται ποιοτικές προσθήκες και νομίζω ότι ο Γιακουμακης είναι μια καλή αρχή.
από Metagrafakias
Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δλδ οποιοι ειναι υπερ της εμφανισης Τελη,που ενας δισεκατομυριουχος θα παρει το μπασκετ,που ειναι διατεθειμενος οποτε του ζητηθει να σκασει 150-200εκ ζεστα για το γηπεδο,που μια νεα προοπτικη ανοιγεται για το μελλον του ΠΑΟΚ εκει που ζητιανευαμε να δωσει καμια χορηγια ο Ιβαν 100-200χιλ για να σωθουν ...
από Metagrafakias
Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Metagrafakias @

Δεν αναφέρθηκα, με χαρακτηρισμό, σε κανένα μελος που σχολιάζει εδώ μέσα.

Η αναφορά μου αφορα σ εναν δημοσιογράφο που το μεσον τους, αλλά και ο καθενα ξεχωριστά, εχει κάνει μεταστροφή και ακολουθεί την γραμμή ΜετροΤέλης,
πολύ πριν την ανακοίνωση του ΑΣ για την συμφωνία με τον ...
από WestBlock4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τέλης να περιοριστεί στο μπάσκετ καθαροί ρόλοι αν και πιστεύω δυστυχώς ότι δεν θα το κάνει γιατί ο στόχος τού είναι άλλος όχι το μπάσκετ

Μακάρι ο στόχος του να ειναι να τα παρει ολα. Αυτο σημαινει οτι ειναι καυλωμενος... εχει να φοβάται κατι ο ιβαν? Αν θελει να πουλήσει θα το κανει αν οχι δεν ...
από joshua
Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν καποιοι την διαφορά της εγγυητικης που καταθέτουν οι κατασκευαστικες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση ενός έργου που χρηματοδοτειται από τρίτο και ανέρχονται σε ποσοστό επί του συνόλου κοστολόγησης του έργου σε σχέση με τις εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου; Είναι ...
από giliopoulos
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τι σημαίνει για σένα "εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου;"
αλλά και για ποιο λόγο οι εγγυητικές δεν μπορούν να καλύψουν την υλοποίηση του εργου??

Μπορείς να αναφέρεις ποιες οι απαιτήσεις εγγυήσεων στα εργα παραχώρησης???

200 εκατομμυρια μετρητα σε κλειστο ...
από joshua
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Πως ειναι αυτός ο κλειστός λογαριασμός που τον ελέγχει ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού???
Ποια η διαφορα από την εγγυητική που ειναι και ισχυρότερη εγγύηση??

Ποιος σου είπε εσένα ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί κατατεθημενο πόσο σε τραπεζικό λογαριασμο; Οταν παιρνεις πχ collateral για να το πάω σε ...