Η αναζήτηση βρήκε 946 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμφανίστηκε μετά από 5 χρόνια στο γήπεδο...ελπίζω να έγινες σοφότερος από τη γιούχα στο τέλος!
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.
Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
μπορεί έστω ένας να μου εξηγήσει υπεύθυνα, τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μπόρεσε ο ιβάν σήμερα να είναι στο γήπεδο;
για να καταλάβουμε και τι τον κρατούσε μακριά τόσον καιρό
αν γίνεται, χωρίς ειρωνίες και σαρκασμούς
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα σου έδειξε ο Razvan με αλλαγές Μύθου & Shoretire σε ευρωπαϊκό αγώνα που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο για μία ακόμα φορά πως έχεις αφήσει για ακόμα μια χρονιά την ομάδα γυμνή.
Όταν απαιτείς από κάποιον να "πεθάνει" στο γήπεδο πρέπει πρώτα να του δώσεις εφόδια και όχι αέρα κοπανιστό. Ελπίζω ...
Όταν απαιτείς από κάποιον να "πεθάνει" στο γήπεδο πρέπει πρώτα να του δώσεις εφόδια και όχι αέρα κοπανιστό. Ελπίζω ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
μπορεί έστω ένας να μου εξηγήσει υπεύθυνα, τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μπόρεσε ο ιβάν σήμερα να είναι στο γήπεδο;
Τώρα υπάρχει απειλή ( Μυστακίδης) ενώ πρίν ο χαρταετός ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως τα παιδιά μας το πήραν στη κυριολεξίαgika έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46 Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα. Τα πιο πιθανά σενάρια ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Aφου ο λαός μίλησε και δράκος δεν υπάρχει πια να επικεντρωθουμε επιτέλους στο αγωνιστικό. Η Ομάδα χρειαζεται ποιοτικές προσθήκες και νομίζω ότι ο Γιακουμακης είναι μια καλή αρχή.
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τι βίντεο είδες ρε φιλε κ είδες χαμηλή ποιοτητα;
Πραγματικά δεκαριζει
Πραγματικά δεκαριζει
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι ενώ φέραμε στα μέτρα μας την υπόθεση Urbanski, κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Λέει αυτή τη στιγμή δίνει 80-20 το να μη γίνει.
Δε βαριέσαι ποτέ
Λογικο να υπαρχουν 2ες σκεψεις...σιγα. Ενα διεθνη 20χρονο Πολωνο πας να παρεις.
Εντωμεταξυ το πρωι ελεγε οτι την υποθεση την παλευουμε 1 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε τον παραλογισμό που κυριαρχει: Το 95+% εδώ μέσα όταν μιλάει για δημοσιογράφους, μιλάει για ΑΡΔ που δεν έχουν ιδέα, δεν ξέρουν τίποτα, δεν βρίσκουν τίποτα. Και παρόλα αυτά, με του που αναφέρει κάτι κάποιος ΑΡΔ σε μια τυχαία εκπομπή, ποστ στο facebook η συζήτηση με ένα φίλο του στο ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Κουβεντιδη γιατι τον βαλαμε στην ΠΑΕ? Αφου δεν ενδιεφερε ο παικτης και βγηκε δημοσιευμα οτι προσφορα μας κριθηκε χαμηλη για τον Μαριν γιατι δεν το διεψευσε?
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα του τα δώσει ο Μυστακίδης για να μας αποσταθεροποιήσει.pirate_salonica έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:58 Ρε σεις, ρε σεις. Πόθεν πως θα δώσει ο Κάρυ 2 χαρτιά, που δε δίνει ούτε το 1/5; Χαλαρώστε...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ του Μυστακίδη είναι λάθος αποτύπωση. Ειδικά σε ένα φόρουμ που γράφουν ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από άλλους.
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...