Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.
Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....
πάρτο αλλιως .....
και τα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
@george188 Αυτό δεν γράφτηκε μόλις πριν λίγο και χτες και προχτές; Δεν είπαν νατα ετοιμάζει λέει πρόταση αγοράς λες και είπαν ετοιμάζει εισβολή εξωγήινων;
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΥΓ2. Αν ο Μυστακίδης πει οτι θέλει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ για να πάρει την ΚΑΕ, εγώ απολύτως λογικό θα το βρω. Με τις απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας βεβαίως, αλλά παραμένει μια λογική και θεμιτή κίνηση. Δεν θα θεωρήσω οτι με εκβιάζει ως οπαδό.
Τι εννοείς να πάρει ΚΑΙ το γήπεδο της ΚΑΕ;
Το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
και οι κατω παντως, στο ακουσμα της ειδησης Μυστακιδη και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενδιαφερθηκαν ολως τυχαιως για τον Ιβαν και ενα ενδεχομενο "τρυπημα". Θελησαν να δουνε πισω απο τις λεξεις, λεει.
δεν το βλεπουν με καλο ματι, λεει.
Μονο και μονο απο αυτο, εγω ειμαι υπερ με τα μπούνια.
επισης αναφερω παλι ...
δεν το βλεπουν με καλο ματι, λεει.
Μονο και μονο απο αυτο, εγω ειμαι υπερ με τα μπούνια.
επισης αναφερω παλι ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε καμία σοβαρή εξέλιξη στο θέμα ή πλάκωσαν όλοι οι τρελαμένοι Ιβανικοι στο τοπικ σπαμάροντας αυτά που διαβάζαμε και στο ΑΣ-ΠΑΕ;
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)
Δεν χρειάζεται καν να ρθουν τέτοια βουνά.
Αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι μικροί χορηγοί που δεν θα χρειάζεται να ματώνουν για το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύγε Blackgr4...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο είπα και χθες Joshua. Αμφισβήτησε κανείς την οικονομική επιφάνεια του Μυστακίδη; Ποιο το νόημα του proof of funds?
Το proof of funds μπορεί να μην σημαίνει πολλά στο χρονικό σημείο που θα απαιτηθεί εγγυητική χρηματοδότησης του έργου αλλα ειναι αστείο να αρνείται κάποιος τη σημασία της ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ σου λέω @Guitarman το ακριβως αντίθετο. Ότι το αυριο ειναι αυτο που προβληματίζει πρωτίστως αυτούς που δεν στέκονται εξ αρχής απέναντι στον Τέλη.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θες τωρα να μη διωξουμε τον Μυστακιδη;
Επρεπε να θελω? Να ψαξω εξοπλισμο μαδερια, κλπ ?
ΥΓ Ηταν ενα μικρο καραβι,ηταν ενα μικρο καραβι
που ηταν α-α-αταξιδευτο οεοεοεοε
Αφου δεν έχεις τι να πεις ειρωνευεσαι.
Για την ταμπακιέρα τίποτε
Ανεβάζεις όμως άρθρα 20 ετών
που δεν λένε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Guitarman Το θα κάνω ότι μπορώ για να μην χάσω τον πόλεμο γιατί θα βλάψει την ομάδα όταν αυτο μεταφράζεται σε όσα ήδη βλέπουμε; Μετα από 3 χρονια είδαμε τα σχέδια της populus,είδαμε συνάντηση για το Καυτατζογλειο,είδαμε μεταγραφη 12 μυριων,είδαμε εμφανιση και συνεχή παρουσία στο γήπεδο. Γιατί ο ...