Αστείο κ μονο να ασχοληθούμε αν ισχύει με τον διαχειριστή ων funds .
Ντρέπομαι πραγματικα να γράφεται εδω μεσα χαραμτηρισμο για ιστορικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ τρύπα 4 κ ολα καλα.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το τι θέλει να κάνει και που να οδηγήσει, άσχετα με όσους το αμφισβητούν ευθέως, παραμένει σίγουρα κάτι που μένει να το πει και ο ίδιος με επιχειρήματα και πλάνο - κάποτε/όποτε το πει.
Αλλά ναι και εγώ 100% θέλω να πάρει την ΚΑΕ για να λυθεί οριστικά το θέμα των χρεών, να αναβαθμιστεί οριστικά το ...
Αλλά ναι και εγώ 100% θέλω να πάρει την ΚΑΕ για να λυθεί οριστικά το θέμα των χρεών, να αναβαθμιστεί οριστικά το ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως οι ίδιες οι εξελίξεις καταρρίπτουν τις εύκολες θεωρίες οτι ο Χατζόπουλος πασχίζει να μην γίνει το ντιλ με Μυστακίδη κλπ
Επιμένω πως όταν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος επιχειρηματία, και τέτοιο μέγεθος ΚΑΕ, είναι πανεύκολο και σχεδόν δεδομένο οτι θα γίνει η δουλειά.
Μακάρι να εξελιχθούν όλα ...
Επιμένω πως όταν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος επιχειρηματία, και τέτοιο μέγεθος ΚΑΕ, είναι πανεύκολο και σχεδόν δεδομένο οτι θα γίνει η δουλειά.
Μακάρι να εξελιχθούν όλα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
έχει πολύ πλάκα όμως...θα κάνω χιουμορ παιδιά μην ορμάτε:
σηκώσαμε το λάβαρο καμιά 300αριά άνθρωποι τόσα χρόνια, κι έρχεστε τώρα εδώ μέσα - σπίτι μας- οι ...ποδοσφαιρικοί (και ΄καποιοι του βόλευ- ούτε ήξερα ότι αυτό το άθλημα έχει και ακολούθους) και πρέπει να σας εξηγούμε ποιος είναι ο Μπάρκας ...
σηκώσαμε το λάβαρο καμιά 300αριά άνθρωποι τόσα χρόνια, κι έρχεστε τώρα εδώ μέσα - σπίτι μας- οι ...ποδοσφαιρικοί (και ΄καποιοι του βόλευ- ούτε ήξερα ότι αυτό το άθλημα έχει και ακολούθους) και πρέπει να σας εξηγούμε ποιος είναι ο Μπάρκας ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
To γήπεδο είναι πολυτέλεια, η ΚΑΕ είναι με το σωληνάκι, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, η ΠΑΕ είναι πετυχημένη.
Η ΚΑΕ δίνει μάχη κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα.
Ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, η ΠΑΕ είναι πετυχημένη.
Η ΚΑΕ δίνει μάχη κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάς με ΠΑΟΚτσηδες για την προοπτική, μέσα στην τρελή χαρά όλοι, και μετά μπαίνεις εδώ μέσα και ξενερωνεις την ζωή σου.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να δεχτώ να φέρομαι ως χαζοχαρουμενος οπαδός που κρίνει μόνο από τα λεφτά και τους τίτλους για να αποθεώνει κάποιον βασιλιά, και μόλις αυτά σταματήσουν, να τον θάβει
Παιδιά σόρι τι λέμε, ο Ιβάν για αυτό ακριβώς αποθεώνεται, γιατί έχει κάνει τον ΠΑΟΚ τεράστιο και με τα λεφτά του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που οποιος εχει αντθετη αποψη τα παιρνει να το ψαξεις λιγο...
Με μεγαλη ευκολια χαρακτιριζονται ατομα ''πιανολες'' εδω μεσα και δεν τρεχει καστανο...
Με μεγαλη ευκολια χαρακτιριζονται ατομα ''πιανολες'' εδω μεσα και δεν τρεχει καστανο...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να ξεκαθαρισω λιγο την θεση μου...
Τον Καλπακη δεν τον ξερω...η αληθεια ειναι πρωτη φορα τον ακουω...
Ειπε καποια πραγματα...για καποιους καλα...για καποιους οχι...
Αυτο θα το κρινουμε στην πορεια...
Δεν χρειαζονται ειτε ''επιθεσεις''...ειτε ''αποθεωσεις''.. αναλογος το τι αποψη εχει ο καθενας ...
Τον Καλπακη δεν τον ξερω...η αληθεια ειναι πρωτη φορα τον ακουω...
Ειπε καποια πραγματα...για καποιους καλα...για καποιους οχι...
Αυτο θα το κρινουμε στην πορεια...
Δεν χρειαζονται ειτε ''επιθεσεις''...ειτε ''αποθεωσεις''.. αναλογος το τι αποψη εχει ο καθενας ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία του μπάσκετ μας και είναι φυσικό από την ανυπομονησία μας να βλέπουμε δράκους.
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει ...
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση της ΚΑΕ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ό,τι σήμερα 9 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής του εγγράφου εμπιστευτικότητας, τόσο από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και από την πλευρά του κ.Μυστακίδη.
Αναμένεται πλέον η αποστολή του “letter of intent” προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να ξεκινήσει η ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κανω μια εκτίμηση κ θα πω Χατζόπουλος.Equalizer έγραψε: Τρί 09 Σεπ 2025, 18:28 Άντε άντε και πολύ άργησε
Η μεγαλύτερη έγνοια μου είναι να δω ποιον θα βάλει για πρόεδρο / διαχειριστή της ΚΑΕ