Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.
Από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ των 90s.
Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ...
Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από το ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ" ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Γιατί δεν περίμεναν να πάρει το μπάσκετ.
Έγραφαν αν είναι μάγκας ας πάρει το μπάσκετ που φυτοζωεί.
Τώρα που πάει να το πάρει ,γιατί το παίρνει για να πάρει και την ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»
revisionist history . Η ατακα ηταν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλοί με έχουν ρωτήσει πως έγινα ΠΑΟΚ μέσα στην Αθήνα χωρίς ΠΑΟΚτσηδες συγγενείς και με καταγωγή σχετικότατη μεν, που δεν επηρέασε δε.
Ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, αλλά ΠΑΟΚ δεν έγινα από το μεγαλείο της Τούμπας (γιατί δεν είχα πάει ποτε), ούτε από ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σου απαντησε ο κιθαριστας πιο πανω. Η αληθινη ατακα ειναι «αντι να κανει το μπαχαλο με τον ΑΣ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ;»
revisionist history . Η ατακα ηταν ξεκαθαρα μετα το μπατιρντι με τον ΑΣ και ηταν "αμα ειναι τοσο ΠΑΟΚ γιατι δεν παιρνει το μπασκετ που ποναει;"
Κι εγω για την ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε καταλαβαίνω και θα βοηθήσει μια δήλωση.
Αλλά ειλικρινά, αποτελεί μία δήλωση απαράβατο εχέγγυο για τα σχέδια και τις ενέργειες ή μη, δισεκατομμυριούχων?....
Σήμερα δηλώνει αυτό, του χρόνου κάνει νάτι άλλο και το συνοδεύει και με επιχειρήματα φωτιά και όλοι συμφωνούν.
Για το τώρα λέμε. Και ...
Αλλά ειλικρινά, αποτελεί μία δήλωση απαράβατο εχέγγυο για τα σχέδια και τις ενέργειες ή μη, δισεκατομμυριούχων?....
Σήμερα δηλώνει αυτό, του χρόνου κάνει νάτι άλλο και το συνοδεύει και με επιχειρήματα φωτιά και όλοι συμφωνούν.
Για το τώρα λέμε. Και ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το "γιατί δεν παίρνει το μπάσκετ", στο "γιατί παίρνει το μπάσκετ", ένα τσιγάρο δρόμος.
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
Προσωπικά αδιαφορώ πλήρως αν παίρνει το μπάσκετ από "υποχρέωση ".
Αν γιγαντώσει το τμήμα που φυτοζωουσε επί δεκαετίες, που έφτασε να ζητάει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει, να το κάνει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
καποιοι θα εδιναν αλλα 20 χρονια μιζεριας και ατιτλιασης στο πολυπαθο μπασκετ αρκει να μην ενιωθε ανασφαλεια και καχυποψια ο ιβαν
λες και ο ιβαν ειναι κανα ανυπερασπιστο παιδακι η λες και το μπασκετ μας δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν αξιζει να δει επιτελους ενα καλυτερο μελλον
θελω οτι καλυτερο απο ολους ...
λες και ο ιβαν ειναι κανα ανυπερασπιστο παιδακι η λες και το μπασκετ μας δεν ειναι ΠΑΟΚ και δεν αξιζει να δει επιτελους ενα καλυτερο μελλον
θελω οτι καλυτερο απο ολους ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα να μην αρχίσουμε τα βάζουμε screenshots τα «αν είναι μάγκας, ας πάει να πάρει το μπάσκετ» γιατί θα εκτεθεί πολύς κόσμος.
Κακό πράγμα η προσωπολατρεία..
Ποτέ όνομα παίκτη πίσω στη φανέλα, ποτέ κανένας πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ο,τι γίνει , να γίνει για τη γιγάντωση του ΠΑΟΚ. Κανενός ...
Κακό πράγμα η προσωπολατρεία..
Ποτέ όνομα παίκτη πίσω στη φανέλα, ποτέ κανένας πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ο,τι γίνει , να γίνει για τη γιγάντωση του ΠΑΟΚ. Κανενός ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει όποιος γράφει για Νέα Τούμπα-Ιβαν κλπ να τρώει μπαν από το συγκεκριμένο τοπικ; Αγώνα κάνουμε να μην μπαινουμε στο τοπικ των εξελίξεων, μην γίνει και εδώ τσίρκο με σπαμαρισμα 3ων-4ων.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...