Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΤΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ναι ξέχασα κιόλας σύμφωνα με τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ το επιχειρηματικό παρελθόν του Τέλη είναι σκοτεινό. Το επιχειρηματικό παρελθόν όμως του Ιβαν είναι ένα αυτό και ένα του Μπιλ Γκειτς...Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχετε καταλάβει ότι αν συμφωνήσει ο Χατζόπουλος με την πρόταση που θα λάβει (κατά κύριο λόγο στο οικονομικό αλλά ας πουμε και με κάποια ψήγματα σχεδιασμού για τη γιγάντωση της ομάδας), έχοντας και το πράσινο φως του Σαββίδη, την ομάδα θα τη δώσει, είναι μονόδρομος γι αυτόν για χίλιους λόγους ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 χρόνια φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην ΚΑΕ είμαι με τον τέλη ξεκάθαρα. Δικαιούται η ΚΑΕ να έχει επιτέλους τον billionaire της.δε θα μπορούσε εξάλλου να μη θέλω την αναγέννηση της πιο αδικημένης ομάδας του πλανήτη
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μενα δεν θα ειναι μονο υπολογος αλλά εχθρός του ΠΑΟΚ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Developer4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 21:07Όποιος σκόπιμα προσπαθεί να τορπιλίσει την όποια ελπίδα πάει να γεννηθεί, θα πρέπει να είναι υπόλογος...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοια ανελέητη προσωπολατρεία που μπαίνει πάνω από το καλό ενός τόσο δοξασμένου τμήματος του συλλόγου που 25 φυτοζωεί είναι ντροπιαστικό ειλικρινά.
Έλα ρε σύ odi, έχουμε κάτι φελλούς αλεξιπτωτιστές να τα λένε αυτά, τα λες κι εσύ;
Ελα μωρέ τώρα έρχεται κάποιος να ξελασπώσει αυτό το ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ είναι του ιβαν. Αν δεν θέλει δεν πουλάει.
Επίσης αν ο ιβαν ήθελε το Μπάσκετ , θα το είχε πάρει.
Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Χαρείτε λίγο.
Επίσης αν ο ιβαν ήθελε το Μπάσκετ , θα το είχε πάρει.
Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.
Χαρείτε λίγο.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Η καταχρεωμενη ομαδα του ποδοσφαίρου ηταν τα 10 μυρια ενώ τα 5 της ΚΑΕ ειναι ο δούρειος ίππος του Τέλη...Ο δε πόλεμος στον ευεργέτη ήταν το γειά σας δίνω 150 μυρια για το γηπεδο που έχει βαλτώσει. Αντί να πούμε ένα ευχαριστώ που λέει και ο Πανακας που έγινε ο λόγος με τον ένα τρόπο η τον αλλο να ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι τρέμουν μην πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης και τους εξαφανίσει οριστικά από τον χάρτη και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντί να χαρούν με την ενδεχόμενη γιγάντωση του συλλόγου , ψάχνουν να βρούνε σκιές και συνδέσεις και να ενώσουν άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον ...
Ειλικρινά ώρες ώρες απορώ , μόνο εγώ θυμάμαι τον ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος έδινε εγγυήσεις όταν πήρε ο ιβαν την παε;
Σοβαρά τα γράφετε αυτά;
Σοβαρά τα γράφετε αυτά;
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα πω κ ένα τελευταίο μυστικό; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ.
ΑΝ υπάρξει θεμα με το γηπεδο,στο οποιο ηδη υπάρχουν σκιες,τοτε θα μιλαμε για καλο του συλλογου ή καταστροφή ;;;;;και γιατί δεν βγαίνει η συμφωνία με τελη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ αφήστε το μπάσκετ στη μιζέρια του.
Προτιμήστε να είστε οι φτωχοί συγγενείς για να προστατεύσετε την προσωπολατρεία σας που βάζετε πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ.
Και κοιμηθείτε ήσυχοι το βράδυ.
Προτιμήστε να είστε οι φτωχοί συγγενείς για να προστατεύσετε την προσωπολατρεία σας που βάζετε πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ.
Και κοιμηθείτε ήσυχοι το βράδυ.
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΩΣ;;
ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ;
ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ;