Thax Και εγω,καταλαβαινω τον προβληματισμο σου,αλλα δες το απο την αλλη,αν ο Ιβαν εχει ενα ισχυρο "αντιλογο" θα ειναι πιο ενεργος,πιο καυλωμενος,αυτο μακροπροθεσμα θα μας βγει σε καλο σε ολα τα τμηματα του συλλογου.
Αν ο Μυστακιδης θελει να συνδραμει στην κατασκευη της Τουμπας σαν μεγαλομετοχος ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
φυσικα και μπορουμεicue έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:39 Στο μπασκετ καθε τρεις και λιγο παικτες δεν αλλαζαμε; Δεν μπορουμε να κανουμε αλλες μεταγραφες τωρα;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα μεινει καδος στην παπαναστασιου και αλκμηνης!!!

- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αρκετά αστείο πόσο πίκρα θα φάνε τα λήκια αν πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κοσκινο να τον περασει ο Χατζοπουλος;Λες κι ερχεται ο Καμπανης με τον Γουμενο
Βρε μην τρελαινεστε,ζητουσαμε να παρει πρωτα την ΚΑΕ.Απ οτι φαινεται ηρθε η ωρα!

Βρε μην τρελαινεστε,ζητουσαμε να παρει πρωτα την ΚΑΕ.Απ οτι φαινεται ηρθε η ωρα!
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλη θεέ πάρε την ΚΑΕ.
Τέλαρος.
Ναι, να πάρει την ΚΑΕ, να γουστάρουμε βρε φίλε.
Μπαρκαρούτσος γύρνα πίσω. Τα καλύτερα έρχονται.
Υγ. Το έχω ξαναγράψει. Και να μην υπήρχε Τέλης, έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Μόνο καλό κάνει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος ή ένα Plan B αν θέλετε και όχι ο εφησυχασμός του ...
Τέλαρος.
Ναι, να πάρει την ΚΑΕ, να γουστάρουμε βρε φίλε.
Μπαρκαρούτσος γύρνα πίσω. Τα καλύτερα έρχονται.
Υγ. Το έχω ξαναγράψει. Και να μην υπήρχε Τέλης, έπρεπε να τον εφεύρουμε.
Μόνο καλό κάνει να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος ή ένα Plan B αν θέλετε και όχι ο εφησυχασμός του ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε χρειάζονται τέτοια σχόλια όταν βλέπουμε χαραμάδα ελπίδας σε ένα τμήμα που είναι 25 χρόνια σε κώμαDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:54 Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι θετικό να μπει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ αλλά σαν πιο συντηρητικός που είμαι δεν συμμερίζομαι τις υπερβολικές περιγραφές για το που μπορεί να πάει το μπάσκετ. Οι αθηνεζοι το έχουν πιασμένο από δέκα μεριές. Η διαιτησία κρίνει τα ματς όπως γουστάρει σφυριζοντας την αναπνοή σαν φάουλ στον αντίπαλο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Κυριε Τελη οταν με το καλο παρεις την ΚΑΕ κ επειδη εισαι δισεκατομμυριουχος , του χρονου περιμενουμε μπατζετ οβερ 15 μυρια για να διεκδικησουμε πρωταθλημα, σωστα?
Κάτι τέτοιο θα με αφήσει πολύ κακή εντύπωση. Είμαι της άποψης ότι όλα πάνε μεθοδικά και όχι με σπασμοδικες κινήσεις ,ώστε η ομάδα σε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
Χατζόπουλο θα ήθελα μετά σε κάποιο μικρότερο τμήμα, να μπορεί να το υποστηρίξει ίσως ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το καλό να γίνει η δουλειά.
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη μου, ώρα να γελάσουμε μαζί. Σαν αδέλφια.
Άσε για λίγο στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια, το τρύπημα της ΠΑΕ, τη ΝΔ, τον Ιβαν, τον Πούτιν κτλ.
Έρχεται ένας λεφτάς να πει αγοράζω, βάζω χρήμα. Θα κάνουμε μπάτζετ.
και λες εσύ τι να τα κάνω τα 3 εκατομμύρια;;;;;;;; σοβαρά το λες;
ναι παλεύεις με ...
Άσε για λίγο στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια, το τρύπημα της ΠΑΕ, τη ΝΔ, τον Ιβαν, τον Πούτιν κτλ.
Έρχεται ένας λεφτάς να πει αγοράζω, βάζω χρήμα. Θα κάνουμε μπάτζετ.
και λες εσύ τι να τα κάνω τα 3 εκατομμύρια;;;;;;;; σοβαρά το λες;
ναι παλεύεις με ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
o χιλιολατρεμενος σου Ιβαν τα 2.2 εκατομμυρια του μπασκετ θα τα χαρισει?
Γιατι οταν τα ...