Αναζήτηση για περισσότερες από 1384 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ ως γνωστό δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Εμπεριέχει πολύ δράμα που δεν ταιριάζει σε επιχειρηματικες κινήσεις απλά βολεύει τη κάθε πλευρά να δημιουργεί στρατόπεδα. Για μένα αν και χωρούσε πολύ ρετούς τα πραγματα είναι πιο απλά. Ο Μυστακιδης θελει τη ΠΑΕ. Λογικά πλησίασε Ιβαν και έφαγε άκυρο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ιβάν και νιώθει θιγμενος σε ενα βαθμο. Βέβαια μην ορκίζεσαι ότι έχεις εικόνα του τι σημαίνει πλατιά μάζα.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μηπως ν ανοιγατε ενα τοπικ "Εξελιξεις ΚΑΕ ΠΑΟΚ -Ποσο ΠΑΟΚ ειναι ο Τελης"
και να ξεχαραμνιαζετε εκει?
Λυπηθειτε μας
και να ξεχαραμνιαζετε εκει?
Λυπηθειτε μας
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να θέλει να συστηθεί στον κόσμο μέσω της απόκτησης της ΚΑΕ να κερδίσει την εμπιστοσύνη που τωρα ειναι αμφίβολη και στο μέλλον αν ο Ιβαν αδυνατεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες μας και τις υποσχέσεις του να θελήσει να πάρει τη ΠΑΕ. Αυτο δεν έλεγαν οι περισσότεροι ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.
Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.
Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.
Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήθελα να ξέρω τι λέγαμε όταν πήρε ο Ιβάν την ΠΑΕ, που εμφανιστηκε ξαφνικά, ενώ ηταν κοντα στο να την πάρει ο Καμπάνης.
Τότε συμφέροντα δεν υπήρχανε;
Ο ΠΑΟΚ να μας νοιάζει και όχι τα πρόσωπα.
Ο Μυστακίδης βρίσκεται στη λίστα forbes και είναι ένας από του πλουσίοτερους Έλληνες. Αν κάνει πράξη αυτά ...
Τότε συμφέροντα δεν υπήρχανε;
Ο ΠΑΟΚ να μας νοιάζει και όχι τα πρόσωπα.
Ο Μυστακίδης βρίσκεται στη λίστα forbes και είναι ένας από του πλουσίοτερους Έλληνες. Αν κάνει πράξη αυτά ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.
Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ΚΑΕ ...
Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ΚΑΕ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς ρε συ @odi δεν βλεπεις σύνδεση? Τα γεγονότα έχουν ή δεν έχουν με αυτή τη σειρα:
1) Ανακοίνωση ΑΣ-Τελη ότι θα χτίσει γήπεδο ( κ το ίδιο βράδυ στις 11:30 ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή στο θέμα! :shock:) - Τρώει τα μούτρα του
2) Σιωπή επί σχεδόν 2 μήνες με τον ΑΣ να ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.
Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήταν στα χέρια ανθρώπων με τέτοιες "επιφυλάξεις" οι αποφάσεις, τότε ούτε ο Ιβάν θα είχε έρθει. Και τώρα θα ήμασταν ακόμη ο φτωχός συγγενής παντού.
Ούτε ο Ιβάν αγάπησε τον ΠΑΟΚ ξαφνικά και ήρθε, ούτε ο Μυστακίδης.
Ούτε ο Ιβάν αγάπησε τον ΠΑΟΚ ξαφνικά και ήρθε, ούτε ο Μυστακίδης.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
το καταλαβαμε ρε παιδια.
ολοι να πανε να πνιγουν, μονο μην νιωσει απειλη ο Ιβαν.
εντωμεταξυ η μεταβιβαση της ΚΑΕ με την συμφωνη γνωμη του Ιβαν θα γινει (ειμαι σιγουρος οτι ο Χατζοπουλος τον ρωτησε), αλλα αυτα μαλλον ειναι ψιλά γράμματα
ολοι να πανε να πνιγουν, μονο μην νιωσει απειλη ο Ιβαν.
εντωμεταξυ η μεταβιβαση της ΚΑΕ με την συμφωνη γνωμη του Ιβαν θα γινει (ειμαι σιγουρος οτι ο Χατζοπουλος τον ρωτησε), αλλα αυτα μαλλον ειναι ψιλά γράμματα
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τα μωρέ όλα να πάνε στο διάολο, τι ασχολούμαστε.
Δίπλα είναι οι γριές και οι σκώληκες που έκαναν τα ίδια. Τους έδιωξαν όλους και είναι πια ανέκδοτο.
Αφήστε το το ρημάδι το μπάσκετ, ας πάει Α2. Έχουμε 5-6 εράνους να κάνουμε ακόμη. Έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ.
Δίπλα είναι οι γριές και οι σκώληκες που έκαναν τα ίδια. Τους έδιωξαν όλους και είναι πια ανέκδοτο.
Αφήστε το το ρημάδι το μπάσκετ, ας πάει Α2. Έχουμε 5-6 εράνους να κάνουμε ακόμη. Έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.
Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον του ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον δεν τα θυμαστε καλα τα πραγματα... Ο Ιβαν στη πρωτη του εμφανιση ειχε η δεν ειχε διχασει τον κοσμο? Και τοτε δεν υπηρχε η συγκρουση μεταξυ αυτων που ηθελαν να δοθει το γηπεδο με το καλημερα για να σωθει η ομαδα και αυτων που ελεγαν πρωτα να επενδυσει και μετα να παρει το γηπεδο? Δεν υπηρχε ...