Developer4
Ε δε νομίζω να μην έρθει τουλάχιστον ένα δανεικό χαφ αν δεν έρθει από τώρα ο Ζαφ. Εκεί είναι (και) αριθμητικό το θέμα. Με 3 χαφ δεν βγαίνει το rotation μέχρι τον Γενάρη
Kaizen
Καλούς και χρήσιμους παίκτες χωρίς συμβιβασμούς, ξεκάθαρα. Απλά αυτό προϋποθέτει ότι κάποιες φορές θα ...
Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Η καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση είναι να πας σε επιλογή πολύ καλού παίκτη από τώρα. Και ας είναι δανεικός με μια φυσιολογική ρήτρα (5-6Μ).
Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ, τώρα έφαγα φλασιά και συνειδητοποίησα ότι παίζουμε σήμερα Κυριακή μετά από εκτός Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη, στα καπάκια ξανά την Πέμπτη και μετά πάλι Κυριακή.
4 ματς σε 10 μέρες με 3 χαφ στο ρόστερ.
Να χτυπήσει κανένας (φτου, φτου) ή να φάει καμιά κάρτα και να μην έχεις καν να κάνεις ...
4 ματς σε 10 μέρες με 3 χαφ στο ρόστερ.
Να χτυπήσει κανένας (φτου, φτου) ή να φάει καμιά κάρτα και να μην έχεις καν να κάνεις ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Σήμερα βλέπουμε γιατί δεν βγαίνει ο Μπαμπά από την 11αδα ούτε με αίτηση..
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Μιλάμε για αδιανόητα χάλια ακόμα και για ομάδα Λουτσεσκου αρχή της χρονιάς.
Πονοκέφαλος με έπιασε..
Πονοκέφαλος με έπιασε..
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεταγραφάρα ο Ζαφείρης απ' όποια οπτική γωνία και αν το δεις.
Επικοινωνιακά, μάρκετινγκ και το βασικότερο αγωνιστικά.
Το θέμα όμως είναι, ότι δε σου λύνει κανένα από τα τωρινά σου θέματα.
Οπότε αν δεν συνδυαστεί (η μεταγραφή Ζαφείρη) με τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν τώρα είναι σα ...
Επικοινωνιακά, μάρκετινγκ και το βασικότερο αγωνιστικά.
Το θέμα όμως είναι, ότι δε σου λύνει κανένα από τα τωρινά σου θέματα.
Οπότε αν δεν συνδυαστεί (η μεταγραφή Ζαφείρη) με τις απαραίτητες κινήσεις που πρέπει να γίνουν τώρα είναι σα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua
Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος.
Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και με τον bane kαι με τον Μάκη ότι με 3 παικταράδες χτυπάμε ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Το ρόστερ είναι ήδη πολύ καλό και χρειάζεται συγκεκριμένες ενέσεις ποιότητας για να γίνει τοπ.
Ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτές οι κινήσεις θα γίνουν.
Για να ...
Ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτές οι κινήσεις θα γίνουν.
Για να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ξεκάθαρο για ποιο στόπερ μιλάει ο Κουλιανός πάντως..
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Μαυροπάνο, όσο δεν κλείνει αλλού, μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα υπάρχουν πιθανότητες.
Πόσες δεν ξέρω αλλά υπάρχουν.
Πόσες δεν ξέρω αλλά υπάρχουν.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αρνούμαι να πιστέψω ότι ενώ ουσιαστικά ψάχνουμε για στόπερ επιπέδου από την φυγή Κουλιεράκη, θα καταλήξουμε στον Ιταλό Κάργα.
27 χρονών με 42 συμμετοχές στην Serie A. Πάμε στον επόμενο.
Εκτός αν ψάχνουμε απλά για βάθος διότι ο συγκεκριμένος στο rotation θα πάει πιο κάτω και από τον Λόβρεν.
Η ...
27 χρονών με 42 συμμετοχές στην Serie A. Πάμε στον επόμενο.
Εκτός αν ψάχνουμε απλά για βάθος διότι ο συγκεκριμένος στο rotation θα πάει πιο κάτω και από τον Λόβρεν.
Η ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιταλός πρέπει πρώτα να περάσει μια χρονιά στην ομάδα, να καταλάβει το πραγματικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι πιστεύουν όσοι δεν έχουν άμεση επαφή και μετά να κάνει προτάσεις.
Τα είδαμε και με τον Μπότο που έφερε Νάσμπεργκ για βασικό στόπερ λες και η ...
Τα είδαμε και με τον Μπότο που έφερε Νάσμπεργκ για βασικό στόπερ λες και η ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Moro εννοεί το epobook ξεκάθαρα.
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
Μακάρι να ισχύει, το γεγονός ότι έβγαλαν πρώτοι το θέμα του Ζαφ τους δίνει credibility.
Αυτός ναι, είμαι απόλυτα θετικός.
Πολλές συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε καλά έως πολύ καλά πρωταθλήματα (Κροατία, Ρωσία, Ιταλία), έχει φοβερό ball retention ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Nassos
Σε λάθος άτομο τα λες αυτά που λες για μόνιμη γκρίνια. Τελείως φιλικά γιατί είσαι και καινούργιος στο φόρουμ.
george188
Εντάξει, δίκην υπερβολής χρησιμοποιήθηκε το "Ιταλός Κάργας". Η ουσία δεν αλλάζει και για μένα είναι ότι αυτός ο παίκτης (καθαρά για ποδοσφαιρικούς λόγους) δεν είναι ...
Σε λάθος άτομο τα λες αυτά που λες για μόνιμη γκρίνια. Τελείως φιλικά γιατί είσαι και καινούργιος στο φόρουμ.
george188
Εντάξει, δίκην υπερβολής χρησιμοποιήθηκε το "Ιταλός Κάργας". Η ουσία δεν αλλάζει και για μένα είναι ότι αυτός ο παίκτης (καθαρά για ποδοσφαιρικούς λόγους) δεν είναι ...